Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: Turneu B - Topoloveni - 9 mai 2009 plus Turneu legitimati
Si pentru acest turneu Amatur (pentru amatori) premii dulci de la Dr.Oetker !
Il rog pe Cristian Rusu,daca are vreo preferinta anume , sa mi-o faca cunoscuta ! (pentru
locul 1)
Postat în original de Vali Suta
Il rog pe Cristian Rusu,daca are vreo preferinta anume , sa mi-o faca cunoscuta ! (pentru
locul 1)
Postat în original de rflash
Postat în original de Vali Suta
locul 1)
Vali ...eu o sa fiu pe podium..la turneul...PREMIUM...:P..glumesc...ma multumesc si cu locu 2-3-4-5-6-7-8-9-10 . Vin sa joc ..ca nu am mai participat de ceva timp...si mi s-a facut asa chef...
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Postat în original de Alex.C
Vali ...eu o sa fiu pe podium..la turneul...PREMIUM...:P..glumesc...ma multumesc si cu locu 2-3-4-5-6-7-8-9-10 . Vin sa joc ..ca nu am mai participat de ceva timp...si mi s-a facut asa chef...
Sorine ..... nu uita muzica pentru Alex ..... eventual si o partenera, totusi nu chiar ca blonda minune ca ii iese lui Alex tot tenisul din cap.
Pana acum avem in jur de 62-64 de jucatori din Amatur inscrisi si 8 legitimati. Sistemul de joc va fi exact cum am preconizat: vor fi 16 calificati direct tinand cont de categoria din care fac parte (openul are prioritate) si de clasament; asadar in faza grupelor inferioare se vor constitui 8 grupe de cate 5-6 jucatori si se vor califica primii 3. In faza grupelor superioare, grupa va fi de 6: 3 din faza preliminara, 2 calificati direct si 1 legitimat. Maine seara in jur de ora 17.30 voi posta lista jucatorilor calificati direct in faza grupelor superioare!
Comentariu