Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

New Robo Pong 3050 XL - DISPONIBIL

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • VÂND New Robo Pong 3050 XL - DISPONIBIL

    Incepand de astazi mult asteptatul robot pentru antrenament Robo Pong 3050 este disponibil in magazinul nostru pentru precomanda, timpul de livrare fiind de ~10 zile lucratoare.

    Prezentare VIDEO:

    Mai multe detalii aici: http://vivasportshop.ro/product--rob...050--1965.html

    Prezentarea Robotului Robo-Pong 3050XL-Newg, primul robot cu 2 roti. Acest robot revoluționar oferă mingi folosind întreaga gamă de valori de viteză / spin, permiț?nd roților să se deplaseze înainte sau înapoi. Tipul și intensitatea spin-ului sunt dezvăluite prin intermediul indicatorilor luminoși pe cap și primul robot pentru tenis de masă cu o caracteristică esențială pentru un robot capabil să facă rotiri aleatorii.

    Robotul este controlat prin Bluetooth de la o aplicație iOS sau Android de pe un smartphone sau tabletă (conexiunea Windows disponibilă și cu o conexiune prin cablu). Modelul 3050XL vine cu peste 100 de exerciții pre-programate. Acest robot creează pentru tine cea mai umană experiență de joc și de formare. Caracteristicile de viață vă permit să simulați perfect orice adversar al jucătorului de ping-pong de agrement, începător la ping-pong profesionist, atlet competitiv de tenis de masă, și totul în între. Robo-Pong 3050XL este un instrument de tenis de masă pentru toată lumea - destul de ușor pentru un începător, dar destul de provocator pentru un profesionist








    www.VivaSportShop.ro // contact@vivasportshop.ro // 0722.678.078 // https://www.facebook.com/VSSTT/
    Program: Luni-Vineri intre 12:00 - 20:00
Procesare...
X