Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ion Radu are media 11.8 si nu poate juca la incepatori. Va rog sa-mi confirmati participarea lui la aceasta categorie. Multumesc!
In ceea ce-l priveste pe ion radu am ecpus situatia lui aici, in forumul informatii jucatori: http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...l=1#post412053
Daca s-ar face modificarile cuvenite cred ca ar avea medie de incepatori.
Citat Postat în original de bobocviorel Vezi post
Va rugam sa "uniti" rezultatele unui jucator trecut la un turneu cu numele de familie primul si la altul cu prenumele primul.
Este vorba de ion radu (numele din buletin) din slobozia trecut corect la memorialul transmim slobozia si radu ion care a jucat un turneu b la braila .
In realitate este unul si acelasi jucator. Nu are cont pe site si m-a rugat pe mine sa va semnalez aceasta problema pentru ca doreste sa-i fie unificate rezultatele celor doua turnee la care a participat. Mercic.
revin cu linkuri catre profilele de pe amatur :
Precizez ca doreste sa ramana cu numele "de buletin", ion radu, celalat cont urmand a fi eliminat. mercic inca o data.
LATER EDIT: Intre timp m-a lamurit florinbn ca oricum aceasta modifcare nu ar produce efecte pentru acest turneu. in concluzie o sa il intreb daca doreste sa joace la avansati (problema ar fi ora diferita fata de incepatori) si revin cu confirmarea cat mai rapid.
Ultima editare de bobocviorel; 23.apr.2018, 21:59.
Radu Ion are un singur B in aprilie care va conta pentru clasamentul de pe 1 mai si nu va influenta media lui Ion Radu .
am inteles. uitasem cum se calculeaza. deci modificarea va avea efect oricum abia de luna viitoare. o sa il intreb daca doreste sa joace la avansati (probleme cu transportul - la incepatori veneam toti din slobozia la pranz, asa trebuie sa vina singur mAi de dimineata ca e singurul momentan din slobozia la avansati) si revin cu confirmarea in scurt timp. mercic inca o data de lamurire.
Comentariu