Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Petrodava", Piatra Neamț - 28.04.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 18 (0 members and 18 guests)
-
1971-2020
- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Semifinala Open: Dumitrescu Dan - Cojocaru Stefan
Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Iata ca, desi nu am castigat nici un meci, tot am plecat cu o cupa acasa.
Multumita organizatorilor (niste finuti dar sa nu le spuneti 😇mult ravnita cupa de anul trecut o sa ajunga acasa la Adjud. Acum se plimba cu trenul tot multumita lui bubu cu complicitatea lui Mironescu care, tot ca un finut ce este, m-a dus cu sotia la gara in Bacău!
Am sa pun cate un pahar acasa ptr ei ca sa ciocnesc cu toti!
Cioooooo!
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Semifinala Open: Ciobanu Gabriel - Colcer Nicolae
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Finala Open: Cojocaru Stefan - Ciobanu Gabriel
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Clasament Open
1.Ciobanu Gabriel - Cluj Napoca
2.Cojocaru Stefan - Suceava
3 -- 4
Colcer Nicolae - Toplita
Dumitrescu Dan - Piatra Neamț
5 -- 8
Nicolaiciuc Ovidiu Sebastian - Iași
Trandafir Vasile - Targu Mureș
Pralea Marius Dan - Botoșani
Nicu Constantin - Iași
9 -- 16
Subcinski Alexandru - Suceava
Dan Andrei - Piatra Neamț
Braniste George - Bacău
Stolearenco Igor - Galați
Laszlo Levente - Miercurea Ciuc
Plamada Lucian - Iași
Rosca Niculai - Galanesti
Ivanov Sorin - Piatra Neamț
17 -- 1v gr.sup.
Ciortescu Cristi - Iași
18 -- 24 0v gr.sup.
Macelaru Eugen - București
Marola Dan - Bacău
Fancsali Kalman - Miercurea Ciuc
Ticu Dorin - Bacău
Morosan Marian - Suceava
Bogza Dragos - Iași
Turcu Viorel - Piatra Neamț
25 -- 27 2v gr.inf.
Corocaescu Cristian - Suceava
Macovei Cristi - Iași
Bobarnac Gheorghe - Bacău
28 -- 32 1v gr.inf.
Ciuca Sorin - Iași
Iacob Gabriel - Iași
Martz Sebastian - Comănești
Oancea Marian - Bacău
Gatea Marius - Piatra Neamț
33 -- 35 0v gr.inf.
Mironescu Adrian - Botoșani
Sofian Corneliu - Suceava
Iordachi Adrian - AdjudBlade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2087
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1398Likes received: 967
Felicitari tuturor participantilor si tuturor castigatorilor, in special lui Matei Baltat castigatorul de la categoria mea. Felicitari lui Sorin Socaci pentru locul III la amatori. Felicitari si organizatorilor pentru eforturile depuse. Mi-a placut la Piatra Neamț si cu siguranta voi reveni oricand cu mare placere.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
organizator local- 17.dec.2011
- 1328
- suceava
Likes given: 1267Likes received: 502
Revenim cu drag la Piatra Neamț ... oameni de treaba , cumsecade ... simpatici si simpatici) ... Bravoooo
Comentariu
senior- 15.dec.2015
- 389
- Iași
- 37
Likes given: 57Likes received: 216
Felicitari baietilor de la Piatra pt organizare, precum si premiantilor de la toate categoriile!
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3269
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4769Likes received: 1929
Postat în original de TAZ Vezi postIata ca, desi nu am castigat nici un meci, tot am plecat cu o cupa acasa.
Multumita organizatorilor (niste finuti dar sa nu le spuneti 😇mult ravnita cupa de anul trecut o sa ajunga acasa la Adjud. Acum se plimba cu trenul tot multumita lui bubu cu complicitatea lui Mironescu care, tot ca un finut ce este, m-a dus cu sotia la gara in Bacău!
Am sa pun cate un pahar acasa ptr ei ca sa ciocnesc cu toti!
Cioooooo!Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
Felicitari,medaliatilor de la toate categoriilor si nu in ultimul rand organizatorilor fara de care nu se putea desfasura acest turneu deosebit.BUBU,DUMI,MARCEL ati implementat instantanee la premiere numai pentru ELITE si OPEN-sa fi fost numai aceste categorii?!
Comentariu
- Turneul A "Cupa Petrodava" editia a III-a Piatra Neamț 28 04 2018 -... "A TRAS CORTINA DE FINAL..."
- In acest "Spectacol Sublim", pe marea "Scena" a salii Polivalente din Piatra Neamț - Actorii (Jucatorii)... ca niste adevarati Gladiatori, si-au jucat rolurile de castigatori sau invinsi pe parcursul intregei zile...
- ... nu au existat roluri principale si roluri secundare - toti participantii au avut numai roluri principale...
- In Semifinala si Finala Spectacolului au ajuns cei mai buni si mai norocosi Gladiatori (Jucatori) pentru a juca "Actul Final" al Piesei...
- Merita sa ii aplaudam cu totii si sa-i felicitam pentru reusita lor de astazi indiferent de categoria la care au jucat... Incepatori - Avansati - Open - Elite
- Merita sa ne bucuram pentru ei fiindca ei sunt - Colegii nostri - Prietenii nostri - Cei cu care ne antrenam la sala sau cu care formam o echipa in masina cand venim la turnee... este Spectacolul nostru al tuturor celor care facem parte din Familia Amatur... si ei sunt cei care s-au bucurat pentru noi cand am castigat sau se vor bucura cand vor castiga altii...
- Organizatorii... - cei care "Au pus in Scena" acest eveniment -Turneul A de astazi - merita si ei un rand de Aplauze - de Multumiri pentru efortul facut - si de Felicitari pentru cum au gestionat fiecare etapa de desfasurare a Turneului
- A fost un turneu "Memorabil" cu multe amintiri frumoase si cu o atmosfera de vis...
Comentariu
- In mod Special... Felicitari lui Ciobanu Gabriel - PRIZA TOK - pentru ocuparea Locului Unu de la Open
- Cu stilul tau de joc - incomod pentru unii - dificil pentru altii si surprinzator pentru cei care joaca "Cuminti"... cu tine, - ti-ai facut loc printre "Gladiatorii" de la Open si ai ajuns la locul unu... - Felicitari
- Bubulac Cristi - Felicitari pentru cele trei victorii de la Elite...- poate ca locul tau este la Elite si noi te incurcam pe la Open...
- Dumitrescu Dan - Felicitari pentru Locul Trei la Open - Este cum am zis eu la Turneul de la Focșani - Oricine de la Open poate sa ajunga in primii Trei... - Felicitari
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de Moma Vezi postBUBU,DUMI,MARCEL ati implementat instantanee la premiere numai pentru ELITE si OPEN-sa fi fost numai aceste categorii?!
La 2,30 azi noapte suna telefonul. Ma trezesc ametit, confuz si speriat ca s-a intamplat ceva nasol.
Era o "babuta" din Beresti (Galați) care voia sa-i trimit salvarea ca nu se simte bine. Explica-i in miez de noapte ca n-a nimerit numarul serviciului de urgenta.
Nici ca am mai putut adormi dupa asta.
Pe la 4,00 a.m. m-am luminat.
Dl. Tabacaru se referea la pozele primilor patru din clasament.
Clasamentul il face automat programul cu care gestionam turneul si contine link-uri catre profilul jucatorilor de pe site-ul www.amatur.ro
Daca jucatorii au acolo si fotografie, la primii patru le apare si fotografia in clasament.
Cum aparitiile dumneavoastra la turnee sunt rare nu a avut cine sa va updateze profilul pe site.
Trimiteti-mi o fotografie impreuna cu data nasterii, setup-ul cu care jucati si, eventual, profilul de pe Facebook si actualizam datele pentru ca la urmatorul turneu la care veti prinde podiumul sa va apara si fotografia.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:52.Procesare...X
Comentariu