Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Un turneu puternic cu jucatori valorosi,ambitii mari si reusite pe masura.Organizare foarte buna din toate punctele de vedere,fara timpi morti.Din pacate n-am reusit sa servesc prea mult din bautura foarte buna,desi mi-am propus s-o fac la sfarsit.Felicitari domnului GIOSAN pentru promptitudine si implicarea in bunul mers,cursiv al turneului.Locatie deosebita ,alaturi de oameni implicati in organizare deosebiti.Am sa mai revin cu mare placere in acest frumos oras, cu prilejul si altor turnee.Multumesc si pe aceasta cale domnului shogun(TIBI)pentru cuvinte si poza de colectie postate.O tempora!Bubucris ,o persoana deosebita implicata trup si suflet in organizarea reusita a turneului.FELICITARI.Pe curand.
Multumim din suflet dnu Doctor Ciobanu pt cuvintele frumoase pe care le-ați adresat cu respect!!!
Multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta.
Speram ca pe viitor sa reinscriem Piatra Neamț pe harta turneelor A din categoria Amatur.
Speram ca ,,piesele uitate ''de mai jos sa nu fie din cauza tratamentului cu palinka a d-lui Fancsali Kalman caruia nu pot sa-i adresez decat multumiri sincere ( vorba lui Sorin de la Botoșani,, prietenii stiu de ce'').
Daca totusi cei ce au uitat din intamplare ,,obiectele ''din foto doresc sa reintre in posesia lor sunt rugati sa sune la nr. de tel. 0740697281 ( Cristi) sau 0744969987 ( Dan) pentru a a stabili impreuna modul de recuperare.
Multumesc de asemenea prietenului meu Marcel pentru implicarea deosebita in buna desfasurare a turneului si mai ales celui care s-a dedicat ,,trup si suflet'' timp de peste o luna ca lucrurile sa fie aduse la normal ,Bubulac Cristi ( bubucrys) fara a carui implicare turneul nu ar fi avut loc.
Multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta.
Speram ca pe viitor sa reinscriem Piatra Neamț pe harta turneelor A din categoria Amatur.
Speram ca ,,piesele uitate ''de mai jos sa nu fie din cauza tratamentului cu palinka a d-lui Fancsali Kalman caruia nu pot sa-i adresez decat multumiri sincere ( vorba lui Sorin de la Botoșani,, prietenii stiu de ce'')
Daca totusi cei ce au uitat din intamplare ,,obiectele ''din foto doresc sa reintre in posesia lor sunt rugati sa sune la nr. de tel. 0740697281 ( Cristi) sau 0744969987 ( Dan) pentru a a stabili impreuna modul de recuperare.
Multumesc de asemenea prietenului meu Marcel pentru implicarea deosebita in buna desfasurare a turneului si mai ales celui care s-a dedicat ,,trup si suflet'' timp de peste o luna ca lucrurile sa fie aduse la normal ,Bubulac Cristi ( bubucrys) fara a carui implicare turneul nu ar fi avut loc.
Multumesc mult Dumi foarte frumoase cuvintele si tu ai fost la ?nălțime cu respect Bubu!!!
Pentru munca depusa si implicarea sufleteasca de care da dovada,domnului MARCEL GIOSAN ar trebui sa i se acorde o cupa cel putin de marimea celei de la turneul final ,acordata locului 1 la elite,sau locului 1 din clasamentul Amatur.Aceasta cupa micuta este doar inceputul,un simbol de recunostinta pentru activitatea sa din cadrul Amaturului.Doresc si sper ca la premierile de la turneul final din toamna,sa primeasca un trofeu pe "marimea"efortului sau depun pe un an intreg.
Dupa o minivacanta petrecuta in locurile natale, care a debutat cu turneul de la Piatra Neamț,un turneu de exceptie,transmit toate gandurile bune si felicitari organizatorilor acestui turneu.Felicitari tuturor participantilor si laureatilor ! Sa va tina Dumnezeu astfel de naravuri ! Respectele mele !
Dupa o minivacanta petrecuta in locurile natale, care a debutat cu turneul de la Piatra Neamț,un turneu de exceptie,transmit toate gandurile bune si felicitari organizatorilor acestui turneu.Felicitari tuturor participantilor si laureatilor ! Sa va tina Dumnezeu astfel de naravuri ! Respectele mele !
Comentariu