Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Vin si eu, la open. Daca se intimpla vreo minune si mai prind loc. Va multumesc. Am uitat sa ma prezint. Ma numesc Cornel Migea si sunt sibian, adica din Sibiu.
Incepatori peste 30 ! Avansati peste 50 ! Intreb si eu! De ce nu se fac toate categoriile!? Cum se vor promova cei care vin noi pe tablou? Elit ! Open ! Avansati ! Incepatori! Intelegeam daca erau doar 50/60 dar sunt deja spre suta la incepatori avansati incrisi! Eu ma bucur ca vad atita dorinta la colegi de a participa la Copetitii Sportive! Multumesc!
Postat în original de Mitar Marius TiberiuVezi post
Incepatori peste 30 !
Mai exact 27 in lista principala, 9 in asteptare.
Avansati peste 50 !
Mai exact 51 in lista principala, 10 in asteptare.
Intreb si eu!
Si eu n-am ce face si va raspund.
De ce nu se fac toate categoriile!? Cum se vor promova cei care vin noi pe tablou? Elit ! Open ! Avansati ! Incepatori!
Din simplul motiv numit LOGISTICA. Daca am fi avut la dispozitie sali incapatoare, ca sa nu fim limitati la un anumit numar de mese, numarul participantilor ar fi fost mult mai mare.
Cum se promoveaza la o categorie superioara? Prin munca, asa cum era cu catva timp in urma, cand erau doua categorii: Amatori si Open. Si noii veniti munceau din greu pentru a obtine o victorie (a se citi "isi luau bataie ca la urs" - a fost si cazul meu ).
In concluzie spor la antrenamente si sa ne vedem sanatosi Sambata!
Se suplimenteaza numarul meselor cu 2, pana la 18. In concluzie numarul maxim de jucatori inscrisi devine:
Amatori: de la 72 la 78
Open: de la 30 la 36
Elite: de la 30 la 36
Mai exact 51 in lista principala, 10 in asteptare.
Multumesc dar tot nu m-ați convins ! La 18 mese dansati cu cele 4 categorii! Clar bucataria voastra voi o gestionati! Dar daca totusi la nivel national sunt 4 categorii la AmaTur banuiam ca doriti si la voi la fel! Zic si eu! Faceti doua categorii si gata ! Incepatori/ Avansati & Open / Elite si ați rezolvat si logistica rapid!
Si eu n-am ce face si va raspund.
Din simplul motiv numit LOGISTICA. Daca am fi avut la dispozitie sali incapatoare, ca sa nu fim limitati la un anumit numar de mese, numarul participantilor ar fi fost mult mai mare.
Cum se promoveaza la o categorie superioara? Prin munca, asa cum era cu catva timp in urma, cand erau doua categorii: Amatori si Open. Si noii veniti munceau din greu pentru a obtine o victorie (a se citi "isi luau bataie ca la urs" - a fost si cazul meu ).
In concluzie spor la antrenamente si sa ne vedem sanatosi Sambata!
,, isi luau bataie ca la urs’’ pfff ! Eu ies sa ma decontez de problemele de zi cu zi! Scuze daca am deranjat ! Era o propunere care cred ca se poate pune in practica ! Succes!
,, isi luau bataie ca la urs?? pfff ! Eu ies sa ma decontez de problemele de zi cu zi! Scuze daca am deranjat ! Era o propunere care cred ca se poate pune in practica ! Succes!
Dublarea numărului de categorii ?nseamnă o multiplicare a efortului de gestionare a turneelor de n ori, în care n este mai mare decât 2. Cine face această muncă?
Pentru deconectare există multe variante. ....... mai greu e cu aprecierea efortului de organizare. Eu am încercat o data doar să ajut pe cineva sa organizeze un "turneu " cu 16 participanți și am fost depășit de situație. ....
Dublarea numărului de categorii ?nseamnă o multiplicare a efortului de gestionare a turneelor de n ori, în care n este mai mare decât 2. Cine face această muncă?
Pentru deconectare există multe variante. ....... mai greu e cu aprecierea efortului de organizare. Eu am încercat o data doar să ajut pe cineva sa organizeze un "turneu " cu 16 participanți și am fost depășit de situație. ....
Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk
greu? Nu exista asa ceva! Exista doar vointa! Exista postament ( 18 mese) era o parere personala!
Buna seara! Va rog ca dl Szekeres Levente sa ramana inscris la Elite acolo unde a si fost inscris in postul 152!!!
Daca nu ma insel era in lista principala, inaintea domnilor Dinca DANIEL
SINITA EUGEN ----ELITE care s-au inscris dupa la postul nr 154 si care au intrat pe lista principala.
Multumesc
Se suplimenteaza numarul meselor cu 2, pana la 18. In concluzie numarul maxim de jucatori inscrisi devine:
Amatori: de la 72 la 78
Open: de la 30 la 36
Elite: de la 30 la 36
- Multumim pentru efortul pe care il face-ti cu suplimentarea locurilor...
- Daca tot este un Turneu "Ravnit si Dorit" ma bucur ca ne-ati anuntat din timp si nu ne-ati lasat pe afara...
- Sunt convins ca in timp... in evolutia Amaturului... fiecare categorie va avea suficienti de multi jucatori ca sa se poata organiza separat... Ex. Numai Incepatori - sau numai Avansati - sau... Open - Elite ... chiar daca se pierde din frumusetea vizionarii unor "Meciuri de Top"...
- Iar daca nu se va intampla asa si se va pastra actualul "Cel mai bun Format"... vor trebui cred... marit numarul de Turnee cel putin in perioada de iarna - primavara si toamna... - ca vara... pe caldurile de foc... e greu tare...... - cand paleta e uda si aerul fiert din sala irespirabil te intrebi daca nu ai gresit drumurile venind la sala si nu la plaja... munte... etc
- Cel mai greu va fi cu faptul ca intr-o masina unde acum sunt amestecati si de la Avansati si de la Open sau Elite... atunci vor trebui sa se organizeze altfel... dar pana atunci poate vor promova cu totii in asa fel incat sa nu mai fie necesar "Amestecul"...
- Sa ne vedem sanatosi cu totii sambata si sa ne bucuram de tot ce poate oferi mai frumos un turneu deosebit marca "BAICOI"...... Sala Frumoasa - GAZDE PRIMITOARE si Prieteni Dragi... - ce poti sa iti mai doresti...
Comentariu