Barbalata Lorin - Suceava - Open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Prietenii știu de ce...", Botoșani - 12.05.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Echipa AmaTur
- 05.feb.2011
- 4432
- botosani
- 55
Likes given: 3874Likes received: 1813
Postat în original de ursuleanvasile Vezi postHasna Cosmin
Ilies Ioan
Ursulean Florin
Ursulean Vasile
la elite
si
Ursulean Daniel
Brandusan Lucian
la incepatori
dupa actualizare trece si Daniel la incepatori
... si Lucian la avansati... n-ai luat in calculUltima editare de sorin_client; 03.mai.2018, 17:16.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4432
- botosani
- 55
Urmatorii jucatorii au fost repozitionati conform mediei din clasamentul actualizat, astfel:
Havris Rares mutat de la avansati la open;
Pralea Constantin mutat de la incepatori la avansati;
Brandusan Lucian mutat de la incepatori la avansati;
Popescu Doru Viorel mutat de la incepatori la avansati.
(se pastreaza pozitia la inscriere)Ultima editare de sorin_client; 03.mai.2018, 17:35.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
- 4432
- botosani
- 55
Postat în original de Adrian's Vezi postSalutare!
Concursul mini cu ce categorie de varsta participam?
Adrian, in principiu pentru concursul mini nu este o limita de varsta dar se adreseaza in principal copiilor cu media sub 5 (daca au mai participat in Amatur), celor care abia tin cateva mingi pe masa.
D-nul Portariuc doreste sa motiveze copiii sa faca sport iar una din conditiile acestui turneu a fost sa facem si o sectiune pentru cei initiati in tenis de masă.
Asadar, se poate inscrie oricine cu media sub 5 dar categoria Mini nu va fi punctata in Amatur.
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
organizator tehnic- 01.apr.2011
- 2102
- Suceava, Romania
- 52
Likes given: 188Likes received: 431
Postat în original de sorin_client Vezi postSalut.
Adrian, in principiu pentru concursul mini nu este o limita de varsta dar se adreseaza in principal copiilor cu media sub 5 (daca au mai participat in Amatur), celor care abia tin cateva mingi pe masa.
D-nul Portariuc doreste sa motiveze copiii sa faca sport iar una din conditiile acestui turneu a fost sa facem si o sectiune pentru cei initiati in tenis de masă.
Asadar, se poate inscrie oricine cu media sub 5 dar categoria Mini nu va fi punctata in Amatur.
Respect.
Comentariu
senior- 14.feb.2017
- 423
- Targu Neamț
- 53
Likes given: 58Likes received: 136
Dacă se poate Borcilă Alexandru se retrage de la categoria avansați și să se reînscrie la începători.
Trimis de pe al meu LG-H960 folosind Tapatalk
Comentariu
- 4432
- botosani
- 55
Postat în original de bobumino1 Vezi postDacă se poate Borcilă Alexandru se retrage de la categoria avansați și să se reînscrie la începători.
Deci, ramane la avansati sau il trecem la incepatori ?Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
senior- 14.feb.2017
- 423
- Targu Neamț
- 53
Likes given: 58Likes received: 136
Postat în original de sorin_client Vezi postDaca se retrage de la avansati si trece la incepatori va intra pe lista de asteptare. Cei pe care i-am transferat la categoriile superioare au fost obligati s-o faca. O alegere insa, este altceva.
Deci, ramane la avansati sau il trecem la incepatori ?
Comentariu
Se retrage Barbalata Lorin din lista de asteptare
Succes tuturor si filmati meciurile frumoase care aveti posibilitate.pentru a le posta aici. Va pup
Comentariu
junior- 05.iul.2015
- 120
- Cernăuți,Ucraina
- 56
Likes given: 0Likes received: 0
Buna ziua !Incercam si noi dupa ce am rezolvat problemele cu pasaportul incercam sa ne inscriem.
Pavlenko Iustina avansati Cernauti.Stiu ca nu prea avem sanse dar incercarea gresala nu are
Comentariu
- 4432
- botosani
- 55
Postat în original de mariomoro Vezi postSe suplimenteaza locurile saauuu ... )
La avansati si incepatori e posibil sa aplicam schema cu inferioare de 4 si vor intra mai multe persoane.
La open si elite exista varianta cu inferioare maxim 7 si iarasi e ok.
Variante sunt, incercam sa multumim pe toata lumea in limita posibilitatilor.
Vrem totusi ca toata lumea sa inceapa jocurile in jurul orel 9,30 ca sa avem timp si de un pic de "socializare".
Speram si credem ca va fi bine, "prietenii stiu de ce...".Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:29.Procesare...X
Comentariu