Deci sunt nou pe forum ! Imi place foarte mult sa joc tenis de masă dar nu particip la comptetitii si nu sunt legitimat. Am o paleta buna dar parca vreau alceva , nu ma intrebati de care ii ca nu stiu , recent am primit o paleta noua si zice tupu de la care am primito ca ii cu straturi de carbon. Dar inca nu am apucat sa jocu mult cu ea. Ideea este ca vreau sa imi construiesc o paleta si vreau sa fie noua si nu o voi schimba repede. Voi ce lemn si ce fete ati recomanda ? Imi place foarte mult sa atac dar si sa ma apar , deci vreau viteza si control foarte bun.
Inca ceva , care este diferenta intre un lemn "normal" si unul de carbon ( daca gresesc va rog sa ma corectati ) . Banii nu stiu pana la ce sma sa ma intind , dar vreau o paleta foarte buna. Deci suma este nelimitat dar nu vreau sa dau 3 mil in plus numa de aia ca ii mai scumpa si au acesi performanta cu unua mai ieftina ! Multumesc
Inca ceva , care este diferenta intre un lemn "normal" si unul de carbon ( daca gresesc va rog sa ma corectati ) . Banii nu stiu pana la ce sma sa ma intind , dar vreau o paleta foarte buna. Deci suma este nelimitat dar nu vreau sa dau 3 mil in plus numa de aia ca ii mai scumpa si au acesi performanta cu unua mai ieftina ! Multumesc
Comentariu