Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pe site Amatur.ro sunt doua conturi: Dan Popa si Popa Daniel, de aici vine "confuzia". La inscriere se introduce primul numele de familie, automat fiind selectat dl. Popa Daniel.
Banuiesc ca este una si aceeasi persoana (coincidenta ar fi mult prea mare) si o sa-i transmit lui Florin sa uneasca conturile pentru a nu a mai avea surprize in viitor.
Daca e al 4-lea turneu la care vi se intampla asta, este clar ca ceva e in neregula. Sau aveti o sosie, tot din Tecuci...
Pe site Amatur.ro sunt doua conturi: Dan Popa si Popa Daniel, de aici vine "confuzia". La inscriere se introduce primul numele de familie, automat fiind selectat dl. Popa Daniel.
Banuiesc ca este una si aceeasi persoana (coincidenta ar fi mult prea mare) si o sa-i transmit lui Florin sa uneasca conturile pentru a nu a mai avea surprize in viitor.
Iar eu zic sa stați potolit și sa nu-i transmiteți lui Florin nimic. Era atât de greu sa va asumați o greșeală?...ce explicatie e asta ca la inscriere se introduce ?nt?i numele de familie bla bla bla. Aveți un tabel Excel cu jucătorii.....unul e Popa Daniel, altul e Dan Popa. Dacă dumneavoastră vedeți solicitare venită de la userul Dan Popa sa îl înscrieți pe Dan Popa la concurs, vi se pare normal sa îl înscrieți pe Popa Daniel? Pai înainte eram trecut cu tot numele, Popa Dan Teodor, și tot am fost confundat cu Popa Daniel. Atunci am vorbit cu dl. Apian și am solicitat sa schimbe in Dan Popa, tocmai ca sa evit confuziile. Dar văd ca nici așa nu e bine.....
Eu înțeleg ca nu toți suntem IT-isti, nici eu nu sunt. Dar dacă fac o interogare intr-un Excel o fac in concordanța cu solicitarea venită, nu improvizez.
Sper ca nu am deranjat prea mult cu acest mesaj.
Sa ne vedem cu bine
Sent from my iPhone using Tapatalk
Andro TP Ligna CI Off
Fh: Andro Rasanter R37 ultramax (neagră)
Bh: Der Materialspezialist Spectre OX (mov)
Comentariu