Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Sâmbătă dimineață (mă rog, pe la 8:30 - 9:30, în funcție de ce aud despre cum se circulă la pod la Mărăcineni) plec către Blejoi, pe traseul ăsta. Teoretic, în mașină am loc de 3 persoane, practic 2 ca să stăm comozi. Ideea este că acest drum va fi doar dus, dacă s?nt doritori ?i rog să mă anunțe la telefon 0763.655.666. (Focșani, Râmnicu Sărat, Buzău, etc). Seara, la ?ntoarcere, voi pleca de la concurs când voi fi eliminat și voi merge în București (zona Obor). Deasemeni, dacă s?nt doritori ?i rog să mă contacteze.
ATENȚIE!!! Nu doresc bani pentru transport și nici o altă formă de mulțumire decât o strângere de m?nă.
UPDATE: Am anulat traseul de seară spre București.Răm?ne valabil drumul dus-?ntors Tecuci-Blejoi.
P.S. voi fi singur în mașină, deci am loc pentru 3 ca să stăm OK, 4 la limită
Andro TP Ligna CI Off
Fh: Andro Rasanter R37 ultramax (neagră)
Bh: Der Materialspezialist Spectre OX (mov)
Da! Sala este pregătită și va așteaptă. Va doresc drumuri bune și usoare și va așteptăm și noi cu drag! Speram ca maratonul de turnee prahovean ( și aici am inclus și miniamaturul de la Brazi) sa se încheie fff bine și va dorim bafta tuturor !
LE.
Parcă ai stiut ca am măsurat filele personal. Am luat masuri și pt asistenta madicala, sâmbătă în echipaj Mediurg va fi prezent la sala, dar speram fff mult sa nu fie nevoie de intervenția lui !
Comentariu