papacu bejoli, open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Prahova", Blejoi - 02-03.06.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
Cu groaza ma gandesc la intoarcere....dupa ora 19 nu prea mai sunt trenuri, autobuze...macar sa ajung pana acolo!
Comentariu
Se retrage de la avansati Pop Dan-Cristian.Blade: DHS Power G7
FH: Joola Rhyzm-P
BH: Joola Rhyzm-P
Comentariu
Se retrage Jurje Alex - Almasu Mare -Elite (probleme de sanatate)In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
Comentariu
O rugaminte la organizatori, deoarece s-a retras colegul nostru Jurje Alex si am vazut mai sus ca s-a retras si dl. Bauer tot de la elite, avem un alt coleg Popa Octavian care este al doilea pe lista de asteptare, si teoretic ar fi sa intre pe lista principala. Deorece trebuie sa mai rezervam un loc de cazare a-s dori sa confirmati daca e posibil lucrul acesta pana diseara.In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
Comentariu
Sâmbătă dimineață (mă rog, pe la 8:30 - 9:30, în funcție de ce aud despre cum se circulă la pod la Mărăcineni) plec către Blejoi, pe traseul ăsta. Teoretic, în mașină am loc de 3 persoane, practic 2 ca să stăm comozi. Ideea este că acest drum va fi doar dus, dacă s?nt doritori ?i rog să mă anunțe la telefon 0763.655.666. (Focșani, Râmnicu Sărat, Buzău, etc). Seara, la ?ntoarcere, voi pleca de la concurs când voi fi eliminat și voi merge în București (zona Obor). Deasemeni, dacă s?nt doritori ?i rog să mă contacteze.
ATENȚIE!!! Nu doresc bani pentru transport și nici o altă formă de mulțumire decât o strângere de m?nă.Andro TP Ligna CI Off
Fh: Andro Rasanter R37 ultramax (neagră)
Bh: Der Materialspezialist Spectre OX (mov)
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4648
- Târgoviște, DB
Likes given: 423Likes received: 1326
Postat în original de sorin1218 Vezi postO rugaminte la organizatori, deoarece s-a retras colegul nostru Jurje Alex si am vazut mai sus ca s-a retras si dl. Bauer tot de la elite, avem un alt coleg Popa Octavian care este al doilea pe lista de asteptare, si teoretic ar fi sa intre pe lista principala. Deorece trebuie sa mai rezervam un loc de cazare a-s dori sa confirmati daca e posibil lucrul acesta pana diseara.
Comentariu
Gelu Mazapa -Avansați -Iași
Trimis de pe al meu Vodafone Smart ultra 6 folosind TapatalkBlade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
senior- 21.feb.2011
- 1192
- Târgoviște
- 46
Likes given: 1240Likes received: 970
se retrage Raul Pascal de la Elite
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind TapatalkBlade:Butterfly Innerforce ZLC
FH: Donic Bluefire JP 01 max
BH:Yasaka Rakza X max
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:52.Procesare...X
Comentariu