Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicitari invingatorilor ma bucur ca vati simtit bine la noi la Aiud tin sa multumesc intregului staf incepind cu sotia mea care sa auto depasit si continuind cu Florin Otilo si toti cei care au facut din aceasta competitie o sarbatoare ma inclin in fata voastra si va multumesc tuturor, iar eu chiar daca nu am fost acolo fizic gindul ,inima si toata fiinta mea aa fost acolo cu voi iar aici am incercat sa reprezint culorile acestei tari minunate obtinind la simplu un loc 3 iar azi vom juca semifimala la echipe si cu siguranta stiu ca sunteti alaturi de noi va multumesc tuturor pentru prezenta si implicare va iubesc 💪✌
Felicitari organizatorilor si tuturor participantilor!!! Felicitari speciale lui Adorjani Csilla pentru castigarea concursului si prntru Cuesdean Rares care la 11 ani a inceput sa "scalpeze"" granzii amaturului . Bravo copii!!!
Daca vrei sa te simti ca acasa vino la Aiud! Numai cuvinte de laudă se pot spune despre toți cei implicati, dragostea lor fata de acest sport si atentia oferită invitatilor sunt toate la un nivel foarte ridicat si fac din noi, calatorii amatur, să revenim aici cu mare plăcere.Mulțumesc Aiud!
Felicitari invingatorilor ma bucur ca vati simtit bine la noi la Aiud tin sa multumesc intregului staf incepind cu sotia mea care sa auto depasit si continuind cu Florin Otilo si toti cei care au facut din aceasta competitie o sarbatoare ma inclin in fata voastra si va multumesc tuturor, iar eu chiar daca nu am fost acolo fizic gindul ,inima si toata fiinta mea aa fost acolo cu voi iar aici am incercat sa reprezint culorile acestei tari minunate obtinind la simplu un loc 3 iar azi vom juca semifimala la echipe si cu siguranta stiu ca sunteti alaturi de noi va multumesc tuturor pentru prezenta si implicare va iubesc ✌
Felicitari, Nelutzule ! Va tinem pumnii. Hai Romania !
Felicitari fam Darlea !Sa va tina Dumnezeu "naravurile".In mod special,doresc sa remarc ascensiunea lui Denes Losoncz.Felicitari ! Sora ta poate fi mandra de tine.In rest,sustin cele scrise de Dan Barbulescu.
Dragi colegi si prieteni aurul olimpic vine in România va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si sunt mindru ca sunt Romin. Sa ne revedem cu bine.
Dragi colegi si prieteni aurul olimpic vine in România va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si sunt mindru ca sunt Romin. Sa ne revedem cu bine.
Mandru ca sunt roman ! Dupa Simona Halep, Nelutzu et co, ... pot sa dorm linistit ! Multumesc, prietene !
Comentariu