Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Donic Coppa JO Platin Soft sau Tibhar Nimbus Soft?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Donic Coppa JO Platin Soft sau Tibhar Nimbus Soft?

Doresc sa achizitionez aceste fete si sa le lipesc pe un Andro JM Saive Kinetic Off sau pe un Stiga Clipper Wood. Rog mult cunoscatorii acestor fete sa faca descrieri cat mai detaliate. Viteza, spin, control, eventual comparatie cu alte fete mai cunoscute gen: Bryce FX, Sriver G2 FX, Andro Plasma, etc. Cel mai mult ma intereseaza CONTROLUL si SPINUL. Am fost FASCINAT de controlul dat de combinatia Clipper Wood + Nimbus Soft dar se pare ca Nimbusul Soft si Sound sunt mai greu de gasit intr-un timp relativ scurt si/sau sunt mai scumpe. Asa ca ma gandesc la Coppa Platin Soft.
    Va multumesc anticipat.
    Lemn: Xiom Solo
    FH: Joola Rhyzm-P
    BH: Joola Maxxx-P

Re: Donic Coppa JO Platin Soft sau Tibhar Nimbus Soft?

Ma indoiesc ca Donic Coppa Platin Soft este mai ieftin sau mai usor de procurat decat Nimbus Soft. Dar orice este posibil...
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de VISCO
      Ma indoiesc ca Donic Coppa Platin Soft este mai ieftin sau mai usor de procurat decat Nimbus Soft. Dar orice este posibil...
      Am gasit second la un bun prieten de la sala. Deci ar fi si mai ieftin si mai rapid de procurat.

Comentariu

Corect!
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

Comentariu

Platin Soft are un altfel de spin fata de Nimbus Soft. Nimbus Soft e mult mai orientat spre spinul mecanic.
          Blade DHS PG 2
          FH: DHS Hurricane 3
          BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Postat în original de vali
            Platin Soft are un altfel de spin fata de Nimbus Soft. Nimbus Soft e mult mai orientat spre spinul mecanic.
            Chiar am observat asta. Nimbus Softul pe care l-am probat la sala era uzat, sters de...mama focului, aproape albicios si totusi avea un spin super.
            Apropos de uzura: dupa cum mi-a spus proprietarul fetei era folosita aprox. 4 luni , cam 3 ore/sapt. deci cam 52 ore. E cam adevarat ca fetele Tensor se mentin aprox. 50 ore.
            Oare e la fel si in cazul Platin Softului? Doar e tot Tensor, nu? Sau or fi mai rezistente?

Comentariu

Nu am avut "Platin Soft" (pana acum ) dar toate fetele de tip tensor mi-au creat aceiasi impresie: se uzeaza mult prea repede!
              Lemn- Bty Viscaria
              FH - TENERGY 05
              BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de Bogdy
                Postat în original de vali
                Chiar am observat asta. Nimbus Softul pe care l-am probat la sala era uzat, sters de...mama focului, aproape albicios si totusi avea un spin super.
                Apropos de uzura: dupa cum mi-a spus proprietarul fetei era folosita aprox. 4 luni , cam 3 ore/sapt. deci cam 52 ore. E cam adevarat ca fetele Tensor se mentin aprox. 50 ore.
                Oare e la fel si in cazul Platin Softului? Doar e tot Tensor, nu? Sau or fi mai rezistente?
                Cu exceptia unor fete gen Desto f2 care mi se faramitzau nu am intalnit asa fete fragile. Am o pereke de Nimbus Soft de peste un an cu care cred ca am jucat vreo 6 luni , lipite , relipite , dat jos lipiciul etc. Daca nu le lipesti tensionate nu se distrug. In rest mananca si toluene si de toate. Platinul e tot tensor si rezista si el.
                S-ar putea cauciucul sa devina antispin in timp , pot zice ca si Nimbusul nu e departe dupa atata timp (nici nu excela el la capitolul asta), dar spinul datorat buretelui compenseaza. Fetele tensor au cauciucul mai mult grippy (adica flexibil astfel incat sa infasoare mingea) si mai putin vascos (cu exceptia unor fete de ultima generatie - Sinus , de exemplu). Oricum daca observi ca gumele devin foarte alunecoase e bine sa le skimbi pt ca iti denaturezi miscarile. Depinde si ce miscari ai , daca le "freci" e normal sa se uzeze.
                Blade DHS PG 2

Comentariu

Postat în original de VISCO
                  Nu am avut "Platin Soft" (pana acum ) dar toate fetele de tip tensor mi-au creat aceiasi impresie: se uzeaza mult prea repede!
                  In ce sens ? Se fac alunecoase ?
                  Blade DHS PG 2

Comentariu

Da, i-si pierd spinul initial. Plus ca se distrug mult mai repede decat cele clasice. Exemplu: Nittaku Hammond sunt fete de vis. Viteza, spin, felling excelent. Dar dupa o atingere slaba de masa la o preluare de serva (manevra pe care toti jucatorii mari o fac fara mila) toata partea care a luat contact cu masa sa franjurat ca si cum as fi tocat vinete cu paleta.
                    La Mark V 30, am semne de "frecare" pe margini de jur imprejur dupa ce am jucat peste un an cu o fata si nicaieri nu sa desprins vre-o bucatica de cauciuc.
                    O sa spui ca Hammond nu e chiar un "tensor" dar acelasi lucru sa intamplat si la Plasma, Nimbus, Sonex JP, etc.
                    Lemn- Bty Viscaria
                    FH - TENERGY 05
                    BH - TENERGY 80

Comentariu

hammond nu e tensor, dar sunt de acord, fețele tensor se uzeaza foarte repede si sunt si fragile
                      Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
                      FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
                      BH: Tibhar Quantum X Pro Max

Comentariu

Toate fețele euro/japoneze sunt fragile : am eu o zicala :
                        "Daca dai cu paleta de masa si ai fețe euro/jap iei din fețe , iar daca ai fețe chinezesti iei din ... masa"
                        Blade DHS PG 2

Comentariu

Asta-i buna
                          Lemn- Bty Viscaria
                          FH - TENERGY 05
                          BH - TENERGY 80

Comentariu

Va multumesc mult ptr. raspunsuri.

Comentariu

Procesare...
                            X