Felicitari, Pali, pentru parcursul excelent la acest turneu, pentru rezultat si pentru clasarea intr-o companie selecta !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Ardealul", Bistrița - 07.07.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 20.nov.2017
- 1054
- 50
Likes given: 621Likes received: 842
Felicitari Tamas ! Ai trecut la mustata de mine si ai luat trofeul! Bravo! Mi-ai dato 3-1 toate trei la set-set! Sa ne revedem sanatosi!
Comentariu
senior- 29.mar.2016
- 1465
- București
- 57
Likes given: 657Likes received: 561
Postat în original de marcu vasile Vezi postCei care nu au prins loc la acest mare si frumos turneu sunt invitati la VATRA DORNEI pe data de 14.07.2018 la 86km de Bistrița.
Cu drag
Comentariu
senior- 29.mar.2016
- 1465
- București
- 57
Likes given: 657Likes received: 561
Salutare tuturor, Un turneu asteptat de toti cei care au incaput pe listele principale si dezmagiti cei care n-au reusit sa se insinueze pe liste, dar asta e viata mai multe participari la turnee, mai "multe sanse de castig". Un turneu frumos cu foarte multi prieteni pe liste, si o locatie rodata de multe turnee reusite cum a fost si acesta. Felicitari premiantilor tuturor categoriilor in special lui Lulu care si de aceasta data s-a "distrat" cu noi si de aceasta data, in fine... nimeni nu-i perfect pe lumea asta, fac un apel la "muschiulosi" competitiei... il poate oprii cineva pe acest Bombardier ? cat despre mine atat s-a putut, oricum vin dupa covalescenta fortata de o luna si am uitat sa joc cu "cetatenii" importanti, ca de exemplu acest domn doctor renumit, eu de felul meu respect pe toata lumea si mai ales un asemenea doctor, in general doctorii sunt acolo unde trebuie si cand trebuie fie ca e vorba de un doctor chirurg sau de doctor de tuse convulsiva ei sunt acolo sa te salveze, dar acest doctor nesuferit mi-a dat-o fix la operatie, e celebrul nesuferit Dr. Neubauer, acest individ perfid m-a lasat fara aer, il rog pe Noro sa depuna o reclamatie la colegiul medicilor ca acest infam doctor, nu e doctor, e un calau care trebuie oprit cu orice pret, eu propun sa-l declaram persoana non-grata. In alta ordine de idei ii felicit pe Florin si Marcel pentru gestionarea acestui concurs frumos si sa faca ceva cu acest asa zis doctor, sa nu mai intre in sala, sa nu mai intre ! Salutari la toata lumea prezenta sau ratacita prin nustiu ce bodega, si sa ne vedem sanatosi !
Comentariu
Mircea Garaz, nu prea ai față de începător![emoji41]
Trimis de pe al meu A5_Easy folosind Tapatalk
Comentariu
Postat în original de piki Vezi postAsta e adevarul EU am jucat cu d-nul Mircea si am vazut.
Trimis de pe al meu F3111 folosind Tapatalk
Sent from my iPhone using TapatalkAndro TP Ligna CI Off
Fh: Andro Rasanter R37 ultramax (neagră)
Bh: Der Materialspezialist Spectre OX (mov)
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de Dan Popa Vezi postCe mai contează, important e că ne-am distrat. Și eu l-am avut adversar pe dl. Mircea și pot confirma că ține scorul perfect, bilingv, echidistant. Că e începător sau nu, asta e mai puțin important, eu sper “să-l ard” la următoarea găselniță.
Sent from my iPhone using TapatalkBlade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Nu am spus-o cu răutate, eu îl cunosc pe MIRCEA Garaz de foarte mult timp, la începutul tenisului de masă Bistrițean,am jucat împreună.Cine are o vârstă, peste 50 de ani, își aduce aminte de primul antrenor Carol Schuster, unul dintre pionierii la tenisului de masă de la Bistrița,apoi a urmat Gheorghe Bozga.
Trimis de pe al meu A5_Easy folosind Tapatalk
Comentariu
Cred ca pentru un turneu A locatia este excelenta dar pentru un A+ no comment,noroc ca Florin si Marcel sint niste baieti faini
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Aici Dane ai mare dreptate,totusi n-am inteles de ce nu s-au montat despartitorele dintre mese cell putin lateral spate se mai oprrau mingile in ele.
Felicotari organizatorilor pentru stradania lor,dar ce incepe prost se termina si mai prost,cred ca acum au inteles macar cei din sala ca numarul mare de participanti nu inseamna neaparat si un succes.
Per total sunt multumit ca am fost in alte locuri si mai grele.
Ar fi timpul sa punem in balanta si calitatea,ori cat s-a scurtat nr.de meciuri nu s-a obtinut nici un beneficiu.
La buna vedere
Comentariu
Atmosfera incinsa de altfel, electrizanta in multe momente...ii bine ca am reusit sa indur zapuseala din sala cu niste racoritoare alaturi de Dan Petrov si multi altii. Pentru mine a fost un turneu bun, reusit. Adversarii au fost antrenanti si bine pregatiti ( se vede mult progres la cativa jucatori care vin din urma, ceea ce este foarte bine pentru Amatur ). Am totusi un "gust amar" pentru ca puteam mai mult, puteam ajunge in careul de asi ( putin mi-a lipsit ) si de ce nu sa ajung intr-o finala de A+.
Felicitarile mele pentru domnul Liviu Petrescu care a meritat victoria, a fost mai constant ca si mine pe parcursul meciului si turneului. Sper ca data viiitoare sa fie mai bine pentru mine
Sa ne revedem cu bine si sanatosi la urmatoarele turnee.
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postFelicotari organizatorilor pentru stradania lor,dar ce incepe prost se termina si mai prost,cred ca acum au inteles macar cei din sala ca numarul mare de participanti nu inseamna neaparat si un succes.JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
Postat în original de Pinzar Alin Vezi postin a doua jumatate a grupelor la open, cand a inceput ploaia marunta (si multi au plecat deja acasa) sala s-a mai aerisit, temperatura a fost super OK. Lumina excelenta, ca de obiceiBlade-Donic Valdner AR/FH-Rakza7 Soft/BH-Rakza7 Soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:40.Procesare...X
Comentariu