Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
in a doua jumatate a grupelor la open, cand a inceput ploaia marunta (si multi au plecat deja acasa) sala s-a mai aerisit, temperatura a fost super OK. Lumina excelenta, ca de obicei
La ce ora ai intrat sa joci primul meci in inf.?
Cat desre incalzire ce putem spune,am intrat la o masa care terminase inf.am fost repeziti repede de acolo,s-a eliberat alta masa dar acelasi lucru langa noi mai erau meciuri in gr.inf.si mai intra cate o mingie,asa m-am retras fara sa mai am observatii !!!
Daca nu erau despartitoare nu puteai spune nimic ,dar din moment ce erau de ce nu s-au montat tot n-am inteles ?
La ce ora ai intrat sa joci primul meci in inf.?
Cat desre incalzire ce putem spune,am intrat la o masa care terminase inf.am fost repeziti repede de acolo,s-a eliberat alta masa dar acelasi lucru langa noi mai erau meciuri in gr.inf.si mai intra cate o mingie,asa m-am retras fara sa mai am observatii !!!
Daca nu erau despartitoare nu puteai spune nimic ,dar din moment ce erau de ce nu s-au montat tot n-am inteles ?
Nea Deny ,tu chiar exagerezi pai despartitoarele nu sau pus sa fie mai mult aer si de incalzit intra-i in sala si erai gata de joc
Lumina nu a fost chiar excelenta...la mesele de începători ...era dezavantajat cel "care stătea cu spatele la zid"...de fapt știți acest lucru...
am jucat doua meciuri in eliminatorii la zid si nu m-a deranjat lumina sau peretele...sincer. Bine, poate au fost unii deranjati, nu pot sa vorbesc decat in nume propriu.
JOOLA Zelebro FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Va salut! Prima data la Bistrița! Ok 99%! Inconvenient la masa 1-5 unde lipsea o portiune din suorafata de joc la nivelul solului cca 15 cm! Mam impiedicat de citeva ori! Restu ok! Felicitari!
Sunt si voi ramane amator.Cand stiu cine joaca si se antreneaza in sala de la Bistrița, si cand stiu ce jucatori de elite ,de open,ce jocuri am vazut,ma consider favorizat.Multumesc organizatorilor.
Sunt si voi ramane amator.Cand stiu cine joaca si se antreneaza in sala de la Bistrița, si cand stiu ce jucatori de elite ,de open,ce jocuri am vazut,ma consider favorizat.Multumesc organizatorilor.
Nea Costica tu ai dreptate ,problema la acest turneu a fost numarul participantilor peste capacitatea salii si despartitoarele intre mese,partea cealalta ar trebui vazuta de figurantul ala de presedinte de la federatie care ar trebui sa mai investeasca si in locatii care au dat ceva pentru tenisul de masa nu sa se joace pe mese de 20 de ani la Bistrița cind la București si in alte locuri locuri a dat mese noi pentru cei care lau sustinut si il sustin
Comentariu