Postat în original de KOASA
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Ardealul", Bistrița - 07.07.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)
-
Înțelept
- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de Pinzar Alin Vezi postin a doua jumatate a grupelor la open, cand a inceput ploaia marunta (si multi au plecat deja acasa) sala s-a mai aerisit, temperatura a fost super OK. Lumina excelenta, ca de obicei
Cat desre incalzire ce putem spune,am intrat la o masa care terminase inf.am fost repeziti repede de acolo,s-a eliberat alta masa dar acelasi lucru langa noi mai erau meciuri in gr.inf.si mai intra cate o mingie,asa m-am retras fara sa mai am observatii !!!
Daca nu erau despartitoare nu puteai spune nimic ,dar din moment ce erau de ce nu s-au montat tot n-am inteles ?
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postLa ce ora ai intrat sa joci primul meci in inf.?
Cat desre incalzire ce putem spune,am intrat la o masa care terminase inf.am fost repeziti repede de acolo,s-a eliberat alta masa dar acelasi lucru langa noi mai erau meciuri in gr.inf.si mai intra cate o mingie,asa m-am retras fara sa mai am observatii !!!
Daca nu erau despartitoare nu puteai spune nimic ,dar din moment ce erau de ce nu s-au montat tot n-am inteles ?
Comentariu
Comentariu
Propun pentru toate turneele care sint in calendar sa se specifice toate conditile de joc la care vor fi expusi participantii circuitului Amatur
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1851
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
A fost foarte bine asa cum a fost... cel putin pentru mineBlade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de KOASA Vezi postLumina nu a fost chiar excelenta...la mesele de începători ...era dezavantajat cel "care stătea cu spatele la zid"...de fapt știți acest lucru...JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
senior- 20.nov.2017
- 1054
- 50
Likes given: 621Likes received: 842
Va salut! Prima data la Bistrița! Ok 99%! Inconvenient la masa 1-5 unde lipsea o portiune din suorafata de joc la nivelul solului cca 15 cm! Mam impiedicat de citeva ori! Restu ok! Felicitari!
Comentariu
organizator local- 13.feb.2012
- 1215
- alba iulia
- 71
Likes given: 14Likes received: 243
Sunt si voi ramane amator.Cand stiu cine joaca si se antreneaza in sala de la Bistrița, si cand stiu ce jucatori de elite ,de open,ce jocuri am vazut,ma consider favorizat.Multumesc organizatorilor.
Comentariu
Postat în original de daviris Vezi postSunt si voi ramane amator.Cand stiu cine joaca si se antreneaza in sala de la Bistrița, si cand stiu ce jucatori de elite ,de open,ce jocuri am vazut,ma consider favorizat.Multumesc organizatorilor.
Comentariu
senior- 09.iun.2015
- 647
- vatra dornei
- 56
Likes given: 123Likes received: 137
Postat în original de dantim Vezi postPropun pentru toate turneele care sint in calendar sa se specifice toate conditile de joc la care vor fi expusi participantii circuitului AmaturUltima editare de marin bada; 10.iul.2018, 20:35.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:37.Procesare...X
Comentariu