Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

stergerea fetelor

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• stergerea fetelor

M-ar interesa si pe mine in afara de ce se gaseste prin comert de pe la Sunflex, Butterfly si alte firme se pot curata si cu ceva mai omeneste ( de prin casa ca sa spun asa chestie de finante ); pe partea de joc ma refer.
    Fetele sunt kokotaku
    Va multumesc intens

Re: stergerea fetelor

cu apa kioara
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

hau maci
      www.tenismasa.ro

Comentariu

apa kioara calda!!!(nu fierbinte)
        Blade-Darker speed 90
        Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
        Bh- Testing

Comentariu

Solutiile de curatat nu sunt scumpe si un flacon de 200-250 ml ce costa in jur de 25-30 lei te tine cam 2 ani,in plus apa chioara ar putea ataca incetul cu incetul cantul, umfland furnirul(daca nu folosesti banda de cant).
          Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
          Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

pentru tibi: luate direct din china 10$ . Au chestii faine la preturi super rezonabile. transport 6$ si vama 0. cred ca se merita. Daca te intereseaza diseara pun adresa site-ului. P.S. nu dispun nici financiar de bani pt. niste fete mai profi si nici nu sunt atat de bun
            pentru Iaki: folosesc banda de cant si in plus ma gandeam ca stergi fetele nu ii faci baie cu toul paletei

Comentariu

Pentru a indeparta grasimea de pe fete(unii isi mai sterg mana de fettze, mai sufla pe ele, mai sterg paleta de tricoul transpirat), pe langa apa mai trebuie si sapun. Iar daca te aflii la un concurs intr-o sala nu prea curata, va trebui sa repeti operatia de mai multe ori, iar cu apa si sapun e mai mult decat incomod.Spun in cunostinta de cauza, caci pana acum cativa ani si eu am procedat la fel. Pana ce am dat de un tub de solutie ANDRO...A curata fata des, inseamna a-i mari semnificativ durata de viata, caci praful depus erodeaza rapid cauciucul, si vezi cum iti apare zona aia mata de pe mijloc...
              Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
              Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

multumesc pentru oferta,dar nu ma intereseaza,eu aduc solutie+burete antistatic de la DONIC si XIOM-30 ron impreuna.
                am pe stoc
                multumesc
                www.tenismasa.ro

Comentariu

(at) mmmelcu: " pentru tibi: luate direct din china 10$ . Au chestii faine la preturi super rezonabile. transport 6$ si vama 0. cred ca se merita (...)
                  Nu inteleg care este afacerea ? 10+6 = 16 $ {16 USD = 48.63 RON}. Plus comisioanele bancii cand efectueaza tranzactia etc. Si totusi sunt niste chinezarii...

Comentariu

era vorba de 16$ doua fete. Din Romania ma indoiesc ca iti iei chiar chinezarii la banii astia. Nici facatura de la Butterfly hobby nu iti iei asa ca....
                    PS. inca o data multam fain pentru raspunsuri

Comentariu

si nu e vorba de nici un comision al bancii. Platesti cu card online ca doar suntem in secolul 21 ce naiba.

Comentariu

Tibi cred ca a intrebat "hau maci", referindu-se la "apa kioara". Nu a intrebat nimeni de fete. Deci tocmai d-aia ne-am mirat cand pretul calculat de tine era mai mare decat pretul solutiei de curatat. Nu vedeam unde era afacerea, dar vorbeam de lucruri diferite.
                        FH: Butterfly Sriver FX
                        Blade: Butterfly Balsa Carbo X5
                        BH: Butterfly Sriver FX
                        Produse procurate de la valigti: http://s221.photobucket.com/albums/dd222/valigti/

Comentariu

ok. ma bucur ca ne-am lamurit. pana saptamana viitoare cand o sa-mi iau de la Tibi o solutie o sa folosesc apa (macar la paleta daca de baut nu-i buna ) si o intrebare pt. Tibi: prin posta se poate ? ca-i mai iefit ca altfel dau pe curierat cat dau pe solutie.

Comentariu

De curiozitate... despre ce site este vorba?
                            Cumva http://www.eacheng.net ?
                            DHS Hurricane King
                            XIOM Vega Pro 2.0
                            XIOM Vega Pro 2.0

Comentariu

TRANSPORTUL PRIN POSTA COSTA 5 RON
                              TOTAL-35 RON
                              ASTEPT SA COMANZI,NU MA DERANJEAZA,TE DUCI LA BANCA PUI BANII.........
                              www.tenismasa.ro

Comentariu

da asta este site-ul

Comentariu

Procesare...
                                X