Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicitări prietenului meu Mircea Matei pentru locul 3 obținut astăzi! Felicitări speciale Maria Stănescu pentru locul 1 pe care îl meriți cu prisosință... Un copil extraordinar, cu un imens potențial... Mult succes în continuare, Maria!
R45 / Andro Ligna CI Off / R47 "My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
1.Sima Vlad - Giurgiu 2. Sabin Cristian - București 3 -- 4 Gavrila Aurel - București Vitan Andrei - Giurgiu 5 -- 8
Nitu Serban - Paulesti
Dumitrache Gabriel - Giurgiu
Plaiasu Ion - Plopeni
Lazar Dumitru - Mizil 9 -- 16
Guluta Florin - București
Alexandru Marius - București
Paul Cosmin Sebastian - București
Baluta Silviu - București
Pop Dan Cristian - București
Durac Viorel - Constanța
Gheorghe Florin - București
Bejan Alexandru - Tecuci 17 -- 18
Caldararu Mihai Florentin - Giurgiu
Ene Florin - Ploiești 19 -- 1v gr.sup.
Docan Cristian - București 20 -- 28 0v gr.sup.
Campean Adrian - București
Constantin Cristina - București
Sursilov Constantin - București
Stoian Sorin - Curtea de Argeș
Georgescu Vlad - București
Palangeanu Iris - Giurgiu
Stefan Mihaela - București
Huica Petre - București
Cocala Claudia - București 29 -- 32 2v gr.inf.
Trocan Nicolae - Mioveni
Minica Rares - Giurgiu
Acriva Marian - Mizil
Ficleanu Gabriel - Giurgiu 33 -- 38 1v gr.inf.
Ionita Daniel - București
Ciripan Camelia - București
Sterczer Sandor - Sanzieni
Lambru Iustinian - Ploiești
Eparu Leontin - Ploiești
Eparu Matei - Ploiești 39 -- 42 0v gr.inf.
Stoica Mihai - Mioveni
Suciu Dragos - Constanța
Carjan Dumitru - București
Popa Vlad - București
Din pacate am avut ceva probleme cu lumina la sala datorita furtunii iscate. Se pare ca au fost variatii mari la curentul electric, mie acasa mi-a ars centrala. Bine ca nu am ramas definitiv fara lumina. Imi cer scuze participantilor pentru lipsa de lumina din unele momente ale turneului, au dat dovada de multa intelegere continuind sa joace chiar daca se vedea foarte greu in sala. Vreau sa le multumesc pentru amabilitate. Spre sfarsit nu au mai fost probleme.
Cam asta a fost ieri la Giurgiu. In perioada de varf a furtunii apa a intrat si in sala.
- Un turneu 'Intim si Puternic" organizat..."Acasa" la Dena Cornel...
- Meciuri frumoase, tehnice si pline de ambitii si orgolii sportive...
- In sala aparatele de aer conditionat au functionat si au rezolvat o mare problema a turneelor de vara... "Caldura"...
- Atmosfera competitionala a fost pe masura... toata lumea a vrut sa detroneze pe cineva pentru a face un pas mai in fata... dar in final doar unii au reusit...
- Meniul a fost bun si suficient... inca mai erai apt de joaca dupa ce mancai...
- George Durdun a fost prezent cu un bogat stand de materiale sportive ispititoare si de buna calitate pe care le-a prezentat cum stie el mai bine... - pe intelesul tuturor, si pentru necesarul sau pretentiile fiecaruia...
- George iti multumim pentru efortul pe care il faci de a fi alaturi de noi cu tot ce ne oferi... - Produse, - Sfaturi, - Indicatii... etc ...
- SA NE VEDEM SANATOSI SI DORNICI DE MECIURI FRUMOASE SI TENIS DE CALITATE LA URMATOARELE TURNEE AMATUR
Comentariu