stie cineva vreun antrenor+sala in bucuresti care accepta si adulti?Ms anticipat
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
antrenor bucuresti
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: antrenor bucuresti
pai si..ce bey defns..nush cum...........Popica nu este antrenor?!?oi fi si tu unu din aia care se cred mari cunoscatori in ale tenisului de masa .....nu vreau sa intru prea mult in amanunte si sa te jignesc dar,am observat ca le ai cu astea..cu jignirile.....nu-i *dragut* din partea ta,mai bine ai sta in banca ta.....
Comentariu
-
serios?!?nu ma inveti tu putina lb. romana si putina gramatica?!?poate am sa pot iesi si eu in socoetatea asta a tenisului de masa ca,sunt cam innapoiat.......nu stiu cine esti(vad ca tu stii cine sunt)dar,prea te bagi in problemele oamenilor,ce problema ai tu ca Valy face un servici unui baiat de treaba si ma refer aici la Feher?!?dupa cite am inteles el este cu acel canmtonament,Valy este doar un purtator de cuvint si nimic mai mult,el cistiga de la Tzitza ,daca chiar te intereseaza .......lasa frate oamu sa traiasca,vrei sa-i moara capra?!?
Comentariu
-
M-ai spart mey defensivule.....mare *scula* oi fi ..cum spuneam mai devreme,chiar nu vrei sa-mi predai niste ore de gramatica si de tenis de masă iti predau eu.......
hai ,lasa-ma ca ma obosesti,oricine ai fi tu.......baga-te cu alte persoane in seama ca s-ar putea sa aflu cine esti si sa sari in aer...
Comentariu
Comentariu