Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Acuma incerci sa te scoti Trebuia sa te gandesti de la inceput ce zici ! Iar referitor la regulament , ar fi foarte buna ideea , ar fi ordine mai mare pe forum. Adica domnul prezina o oferta cu care vrea sa ajute pe mai multi si tu intervii cu prostii ! Asta se numeste of topic ! Eu ce sa fac daca esti fata sau baiat ? Tot trebuie sa te comporti frumos , si daca zici ceva argumenteaza , nu ca " las ca stiu eu destule "
de ce nu-ti cauti tu un site de gramatica?!?vad ca vii si dai lectii de tot felul ,numai ca la cele de tenis de masă te-ai poticnit........deoarece este site de tenis de masă,te trimitem pe la Popica sa mai iei niste lectii si pe noi lasa-ne sa luam lectii de gramatica ,cind vom simti nevoia de asaceva......aici situatia este legata de tenis de masă,ceea ce tu nu prea stii...... :P
Ma baiatule cu stil defensiv-agresiv, de unde ai aparut? Ai avut o copilarie nefericita?
Oamenii de pe forumul asta sunt bine intentionati. Mataluta cred ca ai chef de cearta. Cauta alt forum pentru asta. Vrei doar sa te certi cu cineva.
Comentariu