Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Liviulet cu parul cret, cel mai bun loc de antrenament pt turneul din Comănești este Albena. Dl Docan Cristian, nascut-crescut Moinesti-Comănești se antreneaza acolo, acum cu mare spor.
Rog pe domnul Docan sa mi pastreze o masa libera si o ora de antrenament pentru miercuri cand voi ajunge si eu in Albena ,in cantonament pentru concursul de la Comănești!
Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk
BLADE:Kreanga Aeros
BH:Tibhar Torpedo
FH: Globe National
Liviulet cu parul cret, cel mai bun loc de antrenament pt turneul din Comănești este Albena. Dl Docan Cristian, nascut-crescut Moinesti-Comănești se antreneaza acolo, acum cu mare spor.
Nea Gigi, nu particip la Comănești, din pacate. Vreau sa ma antrenez pentru nevasta-mea, cand vin din delegatie de la Moinesti[emoji28]
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
?n funcție de dinamica înscrierilor sistemul de joc și numărul maxim de jucări de categorie pot suferi modificări (suplimentări), care vor fi anunțate în timp util pe forum, dar nu mai târziu de Luni 30.07.2018.
Rog organizatorii, daca este posibil, sa afiseze si listele categoriilor ierarhizate pe M.P.-uri (de fapt un "clasament al adevarului ", mai real din puct de vedere al valorii, in opinia mea ). Altfel, e posibil sa "te fure peisajul" si sa crezi ca la unele categorii, cei de pe primul loc sunt si cei mai valorosi ( nu e cazul la Elite, Open sau Incepatori ) !
Multumesc !
Rog organizatorii, daca este posibil, sa afiseze si listele categoriilor ierarhizate pe M.P.-uri (de fapt un "clasament al adevarului ", mai real din puct de vedere al valorii, in opinia mea ). Altfel, e posibil sa "te fure peisajul" si sa crezi ca la unele categorii, cei de pe primul loc sunt si cei mai valorosi ( nu e cazul la Elite, Open sau Incepatori ) !
Multumesc !
Joia viitoare, când listele vor fi stabile si aproape definitive.
Pana atunci afisam listele in ordinea Clasamentului ca un semn de respect pentru cei care au participat la multe concursuri si isi merita pozitia in ierarhia AmaTur.
Comentariu