Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Zilele Comăneștiului", Comănești - 04.08.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Când nu joci ai timp să examinezi jucătorii. Am ochi buni. Ce zici Andrei? Din primul meci am zis ceva...și așa a fost...Blade-Donic Valdner AR/FH-Rakza7 Soft/BH-Rakza7 Soft
Comentariu
Postat în original de rogerpustiu Vezi postGrupe superioare Open (4
Gr.superioara nr. 1
Nume si prenume Localitate
1
2
3
4
V
Loc
1 GAITAN TIBERIU Brăila
3-2
1-3
1
2 FANCSALI KALMAN MIERCUREA CIUC
2-3
3-2
1
2
3 BURUIANA MIHAI MARASESTI
3-1
2-3
1
1
- Primul set l-a castigat Bruiana Mihai
- Al doilea set l-a castigat Fancsali Kalman
- Apoi au mai jucat un set pe care l-a castigat Fancsali Kalman in urma caruia fiecare sustinea urmatoarele:
- Bruiana Mihai sustinea ca el a avut 2-1 la seturi si meciul s-a terminat 3-2 pentru Fancsali Kalman
- Fancsali Kalman sustinea ca el a avut 2-1 la seturi si meciul s-a terminat 3-1 pentru el.
- Dupa Bruiana Mihai s-au jucat - Cinci Seturi - iar dupa Fancsali Kalman s-ar fi jucat - Patru Seturi -
- iN REALITATE S-AU JUCAT DOAR TREI SETURI
- Locul Unu din Grupa - Gaitan Tiberiu avea un meci pierdut cu 3-1 si un meci castigat cu 3-2, deci rezultatul meciului dintre Bruiana Mihai si Fancsali Kalman era hotarator pentru stabilirea jucatorilor care vor merge in eliminatorii.
- Dupa ce s-au facut calculele la setaveraj si au constatat ca nu conta daca era 3-1 sau 3-2, - ca tot ei ar fi mers mai departe... au trecut 3-2.
- Numai daca batea Bruiana Mihai lucrurile ar fi fost altfel.
- In confirmarea faptului ca s-au jucat doar trei seturi exista o filmare video a meciului pe care o voi posta in zilele urmatoare.
- Eu am vazut personal filmarea la Comănești dar asta s-a intamplat cand eliminatoriile incepuse deja.
- Am anuntat Organizatorii, in speta pe Rosu Gabriel dupa ce a terminat de jucat meciul cu Bubulac Cristi din eliminatorii si nu s-a mai putut face nimic
- Precizarea acestei neplacute intamplari am facut-o cu scopul de a primi de la Comisia de Disciplina un raspuns
- Cu multa Stima si Respect
Comentariu
Felicitari si multumiri organizatorilor si tuturor celor implicati! A fost un concurs foarte reusit, o sala de nota 10, amplasata intr-un loc foarte frumos. A fost ca un sejur all inclusive - mancare, bautura, piscina, prieteni multi. Revenim cu drag data viitoare!
Comentariu
organizator local- 05.oct.2007
- 1975
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
Poze
Trimis de pe al meu VKY-L29 folosind TapatalkBlade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
- 1975
- Comănești
- 48
Poze
Comentariu
- 1975
- Comănești
- 48
Mulțumesc organizatorilor: primaria Comănești, primar ec. Viorel Miron, prof. Anastasiu Constantin, Amatur - Geosan Marcel, Darie Gabriel, Buliga Silviu și prietenilor. Vă mai asteptam.
Comentariu
- 1975
- Comănești
- 48
Am gasit o șapcă cine o revendică trebuie s-o descrie.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:58.Procesare...X
Comentariu