Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pentru cei ce nu doresc sa vina cu sandwich-ul la pachet, e bine de stiut ca la Club Eden va fi posibilitatea servirii unei mese calde contra-cost. Desigur și băuturi diverse, puse la rece.
Multumim pentru interesul acordat acestui turneu inaugural in locatia Club Eden Constanța! Pentru moment, spatiul permite asezarea a 8 mese, dar pe viitor (din noiembrie), spatiul se va extinde cu 25 % si se va putea suplimenta numarul meselor.
Pentru ca turneul se tine duminica si a doua zi este zi de munca, am hotarat impreuna cu cei doi organizatori sa respectam numarul de maxim 6 jucatori pe grupa, asa cum am anuntat initial, deci nu se ia in discutie o suplimentare de locuri pentru acest eveniment! Pentru cei care nu veti prinde loc, ne pare sincer rau si va asteptam cu drag la turneele viitoare, caci speram sa fie multe aici de acum incolo !
PS Inca nu stiu ce contine meniul si la ce pret, dar o sa ma informez maine si o sa va transmit !
Comentariu