Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cu parere de rau se retrage Stefan Patrick(o sa fiu la București si nu stiam ca mini vacanta se va prelungi si Movileanu Neculae-din cauza sistemului fara grupe superioare.
Ne cerem scuze de disconfort dl Emi,as fi venit cu tot dragul
Turneu reusit va doresc!
Cu parere de rau se retrage Stefan Patrick(o sa fiu la București si nu stiam ca mini vacanta se va prelungi si Movileanu Neculae-din cauza sistemului fara grupe superioare.
Ne cerem scuze de disconfort dl Emi,as fi venit cu tot dragul
Turneu reusit va doresc!
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Nu e nici un disconfort Patrick, fiecare e liber sa decida cum ii e mai bine.Domnul Movileanu v-a cauta turneele cu grupe superioare ,m-a gandesc ca din cauza somnului ca nu poate dormi noaptea ,si noi cei care nu vrem sa transformam o zi minunata intr-un maraton devastator vom promova turneele fara superioare sa putem sa mai si socializam cu prieteni dragi la o poveste.
Nu e nici un disconfort Patrick, fiecare e liber sa decida cum ii e mai bine.Domnul Movileanu v-a cauta turneele cu grupe superioare ,m-a gandesc ca din cauza somnului ca nu poate dormi noaptea ,si noi cei care nu vrem sa transformam o zi minunata intr-un maraton devastator vom promova turneele fara superioare sa putem sa mai si socializam cu prieteni dragi la o poveste.
Cine crezi ca o sa socializeze ,aia care string mesele socializarea ar fi mai lunga cu superioare
Cine crezi ca o sa socializeze ,aia care string mesele socializarea ar fi mai lunga cu superioare
Dane nu stiu cum e pe la voi prin sud dar la Mediaș dupa fiecare turneu am facut masa mare cu cel putin 30-40 de persoane ba la Lg,ba pe terasa langa Vila Flora si nu de putine ori ne-a prins miezul noptii,cand alte turnee inca se mai orbecaia finala sau nu stiu cum vreti voi sa ii spuneti dar mie personal mi se pare ca este un nonsens sportiv.Dealtfel si la Dumbravita am observat ca lumea apreciaza foarte mult turneele ce se gata la ora 18.00 sau cel tarziu 19.00 si cei ce raman sa mai ciocnim cate o bere pe terasa nu sunt putini ,cand dealtfel la multe turnee la premiere eram eu care strangeam mesele de multe ori singur si 2 finalisti si 2 organizatori ,mai mult decat penibil daca ma intrebi care sunt valorile unui campion.
Dane nu stiu cum e pe la voi prin sud dar la Mediaș dupa fiecare turneu am facut masa mare cu cel putin 30-40 de persoane ba la Lg,ba pe terasa langa Vila Flora si nu de putine ori ne-a prins miezul noptii,cand alte turnee inca se mai orbecaia finala sau nu stiu cum vreti voi sa ii spuneti dar mie personal mi se pare ca este un nonsens sportiv.Dealtfel si la Dumbravita am observat ca lumea apreciaza foarte mult turneele ce se gata la ora 18.00 sau cel tarziu 19.00 si cei ce raman sa mai ciocnim cate o bere pe terasa nu sunt putini ,cand dealtfel la multe turnee la premiere eram eu care strangeam mesele de multe ori singur si 2 finalisti si 2 organizatori ,mai mult decat penibil daca ma intrebi care sunt valorile unui campion.
Pentru picioarele mele este o minune fara superioare dar ce am vazut eu ca taxele cresc si se scurteaza durata turneelor (nu este cazul la tine)chiar mi-a placut turneul de la Dumbravita de anul trecut
Va rog sa va pastrati calmul, in ultimele saptamani in zona de centru multi organizatori au optat pentru turnee cu eliminatorii direct dupa inferioare (vorbim si despre turnee aglomerate), totodata am vazut si un caz in care toate cele patru categorii au avut finala undeva spre miezul noptii.
In acest an deja am putut observa ca la categoriile echilibrate grupa inferioara nu tine patru ore, ci aproximativ cinci ore, deci trebuie sa gasim solutii.
Stati un pic, sa avem feedbackuri destule.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Va rog sa va pastrati calmul, in ultimele saptamani in zona de centru multi organizatori au optat pentru turnee cu eliminatorii direct dupa inferioare (vorbim si despre turnee aglomerate), totodata am vazut si un caz in care toate cele patru categorii au avut finala undeva spre miezul noptii.
In acest an deja am putut observa ca la categoriile echilibrate grupa inferioara nu tine patru ore, ci aproximativ cinci ore, deci trebuie sa gasim solutii.
Stati un pic, sa avem feedbackuri destule.
Pali,iti dau eu o solutie,scoate ierbarii ca tine si tineti turnee separate sa vezi atunci cum se scurteaza
Ma scuzati ca intervin. Si eu sunt pentru grupe superioare dar cred ca grupele superioare de trei jucatori ar putea fi inlocuite foarte bine cu sistemul dublu KO. Pentru fiecare jucator ar fi inca cel putin doua partide si ar fi si destul de interesant.
Ma scuzati ca intervin. Si eu sunt pentru grupe superioare dar cred ca grupele superioare de trei jucatori ar putea fi inlocuite foarte bine cu sistemul dublu KO. Pentru fiecare jucator ar fi inca cel putin doua partide si ar fi si destul de interesant.
Am probat la 3 turnee si dublul K.o. dar e un sistem complicat de gestionat necesita foarte multa energie in conjunctura actuala.Organizatorul nu ne suficient sprijinit de participanti si risca sa intre in conflict cu participantii,eu am patit-o de nenumarate ori.
Pana cand gradul de respect nu ajunge la o cota mai ridicata este imposibil implementarea sistemelor care functioneaza in toata europa la nivel de neprofesionisti.
Eu am facut in 2013 o descriere a evolutiei sistemului si se pare ca nu v-a mai dura mult pana se v-a trece la sistem paralel de eliminatori,pt prima parte a clasamentului si pentru a doua parte a clasamentului si incet incet se vor renunta si la grupele de 6 care deja nu mai sunt majoritare in multe turnee unde sub acoperirea regulamentului facem mai multe de 5 decat de 6 etc.
Eu am facut la Victoria turneu cu grupe de 4 si sup si dublu ko in care nr de meciuri per total a fost mai mare cu 12% si diferenta dintre nr de meciuri jucate de ultimul loc si primul a fost cu 200%.adica 5 si 14 si 7 si 10 deci la unul este 9 si la celalalt 3.Dar prea putini vor sa auda ,dar prea putin stiu sa gestioneze un turneu si atunci merg pe niste copii care odata au functionat.
Comentariu