Se înscrie la începători Marin Bogdan Mihail - Bacău
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Regional "Ziua Națională AmaTur", Botoșani - 01.09.2018 (Zona 1)
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
Echipa AmaTur
- 05.feb.2011
- 4300
- botosani
- 55
Likes given: 3627Likes received: 1695
In urma unor discutii cu d-nul Cozma am cazut de comun acord ca redistribuirea locurilor pe categorii sa fie urmatoarea:
Elite = 24 locuri
Open = 40 locuri
Avansati = 48 locuri
Incepatori = 40 locuriBlade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4300
- botosani
- 55
Marian Oancea doreste sa fie reinscris la open.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
Sorin,te rog tranfera din moldovenii de pe lista de asteptare de la incepatori pe unde este loc sa joace si ei.
Multumesc.
Comentariu
- 4300
- botosani
- 55
Corneanu Sorin se muta la Elite pt a completa grila.
Postat în original de MariusDin cate inteleg , la capacitatea maximă ,adică 152 participanți , pentru I-A-O vor fi grupe de 4 (2 grupe de 4 pe o masă ) și pentru E grupe de 6 ( 1 grupa pe o masă ) ?
Daca se vor inscrie inca 8 elitisti se va juca acelasi sistem si la aceasta categorie.
Problema e ca, meciurile de la Elite (dupa cum spunea si Catalin) dureaza cu cel putin 10min mai mult, ceea ce ar complica un pic treburile in sistemul de doua grupe/masa.
Desigur, vorbim doar "impotetic", initial am dorit ca toata lumea sa joace sistemul de grupe cu 6 jucatori (fiecare pe o masa) dar se pare ca participantilor le place la noi si incercam sa moderam cat mai bine situatia. Speram si sa putem reusi.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
- 4300
- botosani
- 55
Postat în original de cornelus3 Vezi postSorin,te rog tranfera din moldovenii de pe lista de asteptare de la incepatori pe unde este loc sa joace si ei.
Multumesc.
Iacubenco Artemii, Moldova
Lescinscaia Ina, Moldova,
Saric Leonid, Moldova,Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
Postat în original de sorin_client Vezi postCorneanu Sorin se muta la Elite pt a completa grila.
Exact.
Daca se vor inscrie inca 8 elitisti se va juca acelasi sistem si la aceasta categorie.
Problema e ca, meciurile de la Elite (dupa cum spunea si Catalin) dureaza cu cel putin 10min mai mult, ceea ce ar complica un pic treburile in sistemul de doua grupe/masa.
Desigur, vorbim doar "impotetic", initial am dorit ca toata lumea sa joace sistemul de grupe cu 6 jucatori (fiecare pe o masa) dar se pare ca participantilor le place la noi si incercam sa moderam cat mai bine situatia. Speram si sa putem reusi.
Intelegem că prioritatea e să incăpem toti .
Găsiți voi varianta optimă cu siguranță .
Comentariu
- 4300
- botosani
- 55
Gatea Marius doreste reinscrierea la avansati.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
Eu nu agreez sistemul cu 4 jucatori pentru ca nu e corect din multe puncte de vedere si tinand cont ca e turneu A+, prioritate ar trebui sa fie pe calitate si pe jucatorii activi in circuit si nu pe numarul de participanti, parca totusi la turneele A+ ar trebui sa fie ceva mai mult decat la un turneu normal A, cel putin din punctul meu de vedere.
Inteleg, turneul e foarte frumos, tot timpul am venit cu placere la Botoșani, dar cine doreste sa aiba locul asigurat la turneele A+ poate sa joace la cateva turnee si sa-si asigure locul.
Comentariu
- 4300
- botosani
- 55
Postat în original de FinalDestiny Vezi postEu nu agreez sistemul cu 4 jucatori pentru ca nu e corect din multe puncte de vedere si tinand cont ca e turneu A+, prioritate ar trebui sa fie pe calitate si pe jucatorii activi in circuit si nu pe numarul de participanti, parca totusi la turneele A+ ar trebui sa fie ceva mai mult decat la un turneu normal A, cel putin din punctul meu de vedere.
Inteleg, turneul e foarte frumos, tot timpul am venit cu placere la Botoșani, dar cine doreste sa aiba locul asigurat la turneele A+ poate sa joace la cateva turnee si sa-si asigure locul.
Din punctul meu de vedere, daca s-ar fi aplicat aceleasi conditii ca la un A+ n-as mai fi avut bataie de cap iar totul ar fi fost foarte limpede pentru toata lumea.
Am mai spus-o, sunt unul care sustine ideea ca, principala conditie a participarii la un turneu A+ sa fie activitatea de-a lungul anului competitional.
Dar, mai trebuie sa va ganditi ca si costurile de organizare al unui turneu intr-o Sala Polivalenta sunt destul de mari, contributia pentru participare nefiind suficienta pentru o astfel de competitie. Deci si numarul participantilor este important dar de multe ori.
In cazul nostru n-au fost probleme, oamenii din spate care sustin sportul si sunt si prietenii nostrii au acoperit cheltuielile suplimentare, si aici as aminti de d-nul Portariuc Gheorghe la turneul trecut de la Polivalenta (si nu numai) iar in ultimii ani d-nul consilier Maxim Maricel care ne-a sprijint neconditionat ori de cate ori a fost nevoie.
Eu trag sperante ca va fi bine pentru toata lumea, pana la urma si acest concurs e un motiv sa iesim din casa si sa facem putina miscare, si, indiferent de sistemul de joc, cel mai bun sa castige.
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
senior- 14.feb.2014
- 158
- Granicesti
- 52
Likes given: 12Likes received: 2
Postat în original de sorin_client Vezi postDe-acord 100% insa A+ Regional este ceva mai "permisiv" fata de un A+ normal.
Din punctul meu de vedere, daca s-ar fi aplicat aceleasi conditii ca la un A+ n-as mai fi avut bataie de cap iar totul ar fi fost foarte limpede pentru toata lumea.
Am mai spus-o, sunt unul care sustine ideea ca, principala conditie a participarii la un turneu A+ sa fie activitatea de-a lungul anului competitional.
Dar, mai trebuie sa va ganditi ca si costurile de organizare al unui turneu intr-o Sala Polivalenta sunt destul de mari, contributia pentru participare nefiind suficienta pentru o astfel de competitie. Deci si numarul participantilor este important dar de multe ori.
In cazul nostru n-au fost probleme, oamenii din spate care sustin sportul si sunt si prietenii nostrii au acoperit cheltuielile suplimentare, si aici as aminti de d-nul Portariuc Gheorghe la turneul trecut de la Polivalenta (si nu numai) iar in ultimii ani d-nul consilier Maxim Maricel care ne-a sprijint neconditionat ori de cate ori a fost nevoie.
Eu trag sperante ca va fi bine pentru toata lumea, pana la urma si acest concurs e un motiv sa iesim din casa si sa facem putina miscare, si, indiferent de sistemul de joc, cel mai bun sa castige.
Respect.
Comentariu
- 4300
- botosani
- 55
Postat în original de Sorin-Gabriel Simionese Vezi postCat timp ar costa grupe inferioare de 6 ??? Poate ca ar trebui calculat si daca diferenta nu ar fi foarte mare poate ca ar fi mai OK cu grupe de 6 chiar daca s-ar prelungi durata turneului cu ....sa zicem 1 ora !!!!!
Ultima data la Botoșani, cu sistemul de grupe inferioare de 4 am terminat turneul cu 160 de participanti in jur de ora 20.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
Postat în original de sorin_client Vezi postCulmea, ca timp total al turneului, grupele cu inferioare de 6 dureaza mai mult decat cele inferioare de 4 cu doua grupe pe o masa.
In alta ordine de idei, la un A+ nu ar trebui permisa inscrierea la o categorie superioara... daca tot e A+ , nu ar trebui sa "ajustam" cu mici inadvertenteJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
senior- 14.feb.2014
- 158
- Granicesti
- 52
Likes given: 12Likes received: 2
Postat în original de sorin_client Vezi postCulmea, ca timp total al turneului, grupele cu inferioare de 6 dureaza mai mult decat cele inferioare de 4 cu doua grupe pe o masa.
Ultima data la Botoșani, cu sistemul de grupe inferioare de 4 am terminat turneul cu 160 de participanti in jur de ora 20.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:46.Procesare...X
Comentariu