Si m-a luat un pic valul cu problemele si n-am apucat sa felicit pe Albu Vlad, Alcu Catalin si Cozma Catalin pentru podiumul de la Elite, pe Calenciuc Dumitru care a avut parte de cea mai frumoasa galerie pe care am vazut-o pana acum in Amatur si pe Vasile Ursulean pentru binemeritatul loc 3, pe Ignatescu Bogdan care dupa accidentarea de la Iași a reusit sa joace finala la avansati... bravo bravo, pe Petrescu Claudel care a reusit un loc 3 dupa un parcurs greu si care va asteapta cu drag la turneul de la Putna, si nu in ultimul rand pe castigatorii de la incepatori, singurii care au reusit sa tina piept echipei moldovene si i-as enumera pe Ghitu Liviu din Onesti loc.1, Vieru Teodora loc.2... bravo bravo si Barabancea Lili loc.3.
Bravo voua, ati fost cei mai buni !
Legitimati, nelegitimati, felicit si echipa din Moldova pentru prestatia avuta, sunteti cu o clasa mai sus.
Felicitari tuturor participantilor, printre picaturi am vazut schimburi de mingi cu adevarat spectaculoase, multi dintre d-vs au avut "nesansa" sa nu treaca de anumiti jucatori dar sunt sigur ca lupta pentru podium ar fi fost la fel de acerba indiferent cine ar fi fost finalistii.
BRAVO !!!
Bravo voua, ati fost cei mai buni !
Legitimati, nelegitimati, felicit si echipa din Moldova pentru prestatia avuta, sunteti cu o clasa mai sus.
Felicitari tuturor participantilor, printre picaturi am vazut schimburi de mingi cu adevarat spectaculoase, multi dintre d-vs au avut "nesansa" sa nu treaca de anumiti jucatori dar sunt sigur ca lupta pentru podium ar fi fost la fel de acerba indiferent cine ar fi fost finalistii.
BRAVO !!!
Comentariu