Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am o sugestie/intrebare. Dat fiind situatia nefericita nu exista posibilitatea ca cele doua categorii de dupa amiaza sa inceapa meciurile mai devreme poate la 13.30-13.45 in loc de 14.30? Ma gandesc ca sunt destui care trebuie sa ajunga la lucru in data de 3 si poate ii ajuta sa ajunga acasa mai devreme.
Din păcate, deocamdată, NU!
Dacă mai găsim 4 mese până la începerea turneului, poate.
Din cauze independente de voința organizatorilor, Turneul A+ Regional "Ziua Națională AmaTur" se mută în data de 2 Septembrie 2018.
Cu mai multe cuvinte: am pățit și noi cum au pățit și cei de la Ploiești și Băicoi. Cererea pentru sală era aprobată din Iulie 2018, factura plătită de la începutul lui August 2018, iar la turneul "Valurile Dunării" din 18.08.2018 s-au semnat ultimele h?rtii în legătură cu detaliile organizării turneului din 1 Septembrie.
Nimeni (președinte CJ, birou contracte CJ, administrator sală) nu știa sau n-a "compilat" de turneul de minifotbal care avea programate finalele tot pe 1 Septembrie.
Oricum la momentul închirierii sălii nu era nici un contract semnat cu organizatorii turneului de minifotbal.
Fiind cei mai mici și mai dispensabili am luat-o în freză. Nu e prima dată și nici ultima.
Ne cerem scuze tuturor participanților și sperăm că veți putea să vă aranjați programul de așa natură încât să ne putem vedea Duminică. O zi buna tuturor!
Extinde
Salutare, de data asta se pare ca nu scapati de mine; daca este pe 2 sept, pot ajunge si eu.
Acum, sper ca in lista de la ELITE sa pot intra si eu...
Deci, sa consemnam: TOMA IULIAN, Brăila, cu majuscule
PS- daca nu incap la ELITE,. se poate la incepatori?
Din cauze independente de voința organizatorilor, Turneul A+ Regional "Ziua Națională AmaTur" se mută în data de 2 Septembrie 2018.
Cu mai multe cuvinte: am pățit și noi cum au pățit și cei de la Ploiești și Băicoi. Cererea pentru sală era aprobată din Iulie 2018, factura plătită de la începutul lui August 2018, iar la turneul "Valurile Dunării" din 18.08.2018 s-au semnat ultimele h?rtii în legătură cu detaliile organizării turneului din 1 Septembrie.
Nimeni (președinte CJ, birou contracte CJ, administrator sală) nu știa sau n-a "compilat" de turneul de minifotbal care avea programate finalele tot pe 1 Septembrie.
Oricum la momentul închirierii sălii nu era nici un contract semnat cu organizatorii turneului de minifotbal.
Fiind cei mai mici și mai dispensabili am luat-o în freză. Nu e prima dată și nici ultima.
Ne cerem scuze tuturor participanților și sperăm că veți putea să vă aranjați programul de așa natură încât să ne putem vedea Duminică. O zi buna tuturor!
Extinde
Dacă nu era asta, nu mai aveam cum să ajung, fiind detașat la Rodna (BN) până fix în 1 septembrie. Așa că, ghinionul unora reprezintă norocul altora.
din Moldova se inscriu....
la ELITE - Stoica Iuri
la OPEN - Alexeev Alexandru, Kaminski Vladimir , Sndrinschi Victor, Lemnaru Victoria
la AVANSATI - Morari Dumitru, Crasnoschioc Alexandru
Sper ca am scris corect numele la fiecare...
Se retrage STOLEARENCO IGOR - OPEN
la ELITE - Stoica Iuri
la OPEN - Alexeev Alexandru, Kaminski Vladimir , Sndrinschi Victor, Lemnaru Victoria
ZONA 2: Participă jucători din județele Vrancea, Brăila, Galați, Tulcea și Constanța;
la ELITE - Stoica Iuri
Se pot inscrie fara probleme si la Brăila, in limita locurilor disponibile.
Ca idee, jucatorii din strainatate participa la Regionale in zona pe care o frecventeaza de obicei la Turneele A si B.
Comentariu