Se retrage Stoica Sandel
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Regional "Ziua Națională AmaTur", Brăila - 02.09.2018 (Zona 2)
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 31 (0 members and 31 guests)
-
organizator tehnic
- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 964
Se inscrie din Panciu la incepatori Milea Severin - fara masa.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
Am si eu o intrebare si rugaminte in acelasi timp. Un nepot de-al meu , pe nume Manescu Eduard ( cu o singura participare in amatur ) ar dori foarte mult sa participe la categoria Incepatori din Brăila impreuna cu unchiul sau care este deja pe lista . Problema este ca atunci cand si-a facut contul el studia in București si locatia sa pe cont este București . Oare cum il putem ajuta ? Multumesc !
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de brennekke Vezi postAm si eu o intrebare si rugaminte in acelasi timp. Un nepot de-al meu , pe nume Manescu Eduard ( cu o singura participare in amatur ) ar dori foarte mult sa participe la categoria Incepatori din Brăila impreuna cu unchiul sau care este deja pe lista . Problema este ca atunci cand si-a facut contul el studia in București si locatia sa pe cont este București . Oare cum il putem ajuta ? Multumesc !
In al doilea rand: Se poate face transferul de la București intr-o localitate din zona 2 daca solicitati asta azi, inainte de a aparea Clasamentul pe luna Septembrie.
In al treilea rand: Daca se face transferul, va trebui sa participe in fiecare an la Regionalul zonei 2.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
El are domiciuliul stabil in localitatea Margaritesti , judetul Buzău, insa fiind elev el face naveta la București atat timp cat va fi la liceu. Nu ar fi nici o problema sa participe doar la regionalul zonei 2 pentru ca oricum asta intentioneaza avand in vedere ca Brăila este si mai aproape si tot acolo este si unchiul lui cu care ar putea merge impreuna . Deci probabil un transfer pe Brăila sau Buzău ar rezolva problema ?
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de brennekke Vezi postEl are domiciuliul stabil in localitatea Margaritesti , judetul Buzău, insa fiind elev el face naveta la București atat timp cat va fi la liceu. Nu ar fi nici o problema sa participe doar la regionalul zonei 2 pentru ca oricum asta intentioneaza avand in vedere ca Brăila este si mai aproape si tot acolo este si unchiul lui cu care ar putea merge impreuna . Deci probabil un transfer pe Brăila sau Buzău ar rezolva problema ?
Deci, ?i facem viză de flotant la tanti Elvira?Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Da , va rog tare mult . Isi doreste mult sa participe acum cu unchiul lui la acest turneu si oricum intentioneaza sa mai mearga acolo pentru ca ii este mai usor asa . Multumesc !
Comentariu
organizator tehnic- 06.mai.2015
- 1488
- galati
- 56
Likes given: 139Likes received: 370
buna ziua imi cer scuze ma reinscriu Voinea Sorin la elit cu mentiunea daca ma lasa umarul sa joc daca nu am sa ma retrag joi seara
Comentariu
senior- 27.mar.2010
- 339
- Galați, Romania
- 48
Likes given: 24Likes received: 6
Zarinschi Cătălin - Galați - eliteBl: Primorac off+
fh: Tibhar evolution MX-P
bh: Tibhar evolution MX-P
Comentariu
In urma actualizării clasamentului se va face si repoziționarea unora (de la open la elite , avansați la open, începători la avansați sau vice-versa ) pe grilele de concurs automat sau trebuie refăcută înscrierea conform noii situații ?
Multumesc !
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de marcelgiosan Vezi postListe înscrieri actualizate conform Clasament AmaTur 01.09.2018
Asmarandei Petru, Constanța - de la începători la Avansați;
Ivan Adrian, Tulcea - de la Avansați la Open.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:16.Procesare...X
Comentariu