Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pitzi nu doresti sa faci o lista cu cei care doresc mancare de unde s-a tot comandat la ultimele turnee, ca am auzit ca lumea a fost multumita. M-a rugat patronul sa anuntam din timp pentru a putea pregati mancarea pe duminica sa stie ce si cat trebuie cumparat.
La 10 lei ar veni un felul 2 credca snitel de pui, pireu/orez, salata de varza/castraveti murati.
PS : Poate ar fii unii flamanzi care nu stiu de unde sa isi comande ceva la sala.
Pitzi nu doresti sa faci o lista cu cei care doresc mancare de unde s-a tot comandat la ultimele turnee, ca am auzit ca lumea a fost multumita. M-a rugat patronul sa anuntam din timp pentru a putea pregati mancarea pe duminica sa stie ce si cat trebuie cumparat.
La 10 lei ar veni un felul 2 credca snitel de pui, pireu/orez, salata de varza/castraveti murati.
PS : Poate ar fii unii flamanzi care nu stiu de unde sa isi comande ceva la sala.
Victor,
Am destule liste de facut prin urmare te rog sa vorbesti cu Bogdan si probabil nu o sa aiba nimic impotriva sa te ocupi tu direct si personal legat de meniu inclusiv de lista.
Comentariu