Vand un lemn Timo Boll Spirit, maner ST, greutate 88 de grame. Lemnul are cateva atingeri minore care se vad in poze si care nu influenteaza jocul. De asemenea aripile lemnului au fost putin modificate de fostul proprietar, in sensul reducerii acestora pentru a asigura o priza mai usoara si eficienta crescuta pe rever. Eu am folosit lemnul circa doua ore. Am sperat ca voi gasi un simt asemanator cu al Viscariei pe care o folosesc acum, insa acest Spirit nu are acelasi simt cu al ei. Posed si cutia originala a lemnului. Pretul este de 490 de lei. Pret redus la 460.
Am constatat ca fostul proprietar i-a micsorat capul la 155x149. Paradoxal lemnul are performanta foarte buna dar nu are simtul de Viscarie pe care il cautam.
Accept si schimburi cu Viscaria, Zhang Jike ALC sau Timo Boll ALC. Astept PM cu oferte.
Am constatat ca fostul proprietar i-a micsorat capul la 155x149. Paradoxal lemnul are performanta foarte buna dar nu are simtul de Viscarie pe care il cautam.
Accept si schimburi cu Viscaria, Zhang Jike ALC sau Timo Boll ALC. Astept PM cu oferte.
Comentariu