Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

PALETA DEZECHILIBRATA: CAT INFLUENTEAZA JOCUL?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• PALETA DEZECHILIBRATA: CAT INFLUENTEAZA JOCUL?

Salutare de la mare!
    Intreb cunoscatorii (stiu ca sunt si multi si binevoitori): cat de mult influenteaza jocul o paleta dezechilibrata cu centrul de greutate spre varf? Am pus niste xiom omega 3 pe un kreanga aeros, am scazut putin greutatea paletei (ceea ce-mi si doream) insa simt evident ca "se lasa" spre varf, parca are plumb acolo... si cu vechile fete torpedo 2,2 inclina spre varf, dar parca nu asa deranjant ca acum... banuiesc ca era mai avantajos ca greutatea sa bata spre toc decat spre varf....
    cred ca imi cumpar ceva lemn de balsa cu carbon si ii bag o feliuta de plumb in maner!
    Orice sfat e binevenit! Mersi!
    Cele bune!
    Xiom -Mitzutani - Xiom

Re: PALETA DEZECHILIBRATA: CAT INFLUENTEAZA JOCUL?

Daca stiam ca ai o sensibilitate mare la echilibrare, nu-ti mai recomandam Omega III pt ca acestea sunt medii ca greutate.
    Intradevar, echilibrarea este mai importanta decat greutatea in sine. Am trei sugestii:
    1. Nu schimba lemnul cu unul de balsa. Incearca introducerea sau lipirea unui plumb de 10 g in capatul extrem al manerului.
    2. Niste fete mai usoare pe acelasi lemn, pot face minuni. Eu de exemplu am incercat de la un prieten, un M.Maze cu Joola Energy X-tra si era superb, iar cu Tenergy sa ingreunat prea tare si nu-mi mai placea deloc.
    3. Fa exercitii pt muschii flexori cu o gantera sau ia-ti un power-ball care este f bun pt acest scop. http://www.powerball.ro/ Nu exagera cu greutatile pt ca scopul este sa dezvolti forta dar incheietura sa ramana flexibila. Dupa o gantera de 2kg, paleta pare un fulg.
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

Mersi, Inteleptule! o sa incerc cu 5 grame, caci 10 mi-e teama sa nu atarne prea mult la greutatea totala... o iau din aproape in aproape... bun si pontul cu exercitiile pt incheietura!
      Visco, tu nu agreezi lemnele balsa-carbon doar din pricina ca sunt prea fragile(n-ar fi o problema pt mine) sau ai si alt motiv?
      Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Hmm, George ai cam pus-o Cantareste paleta . Daca trece de 185 si ii mai si pui plumb o sa fie grea indiferent de balans. Mai bine taie din fete sa fie fix pe lemn.
        Blade DHS PG 2
        FH: DHS Hurricane 3
        BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Vali, le-am taiat deja fix, pt ca stiam ca nu se mai strang, deoarece dau cu sol. apa... cred ca trec pe balsa, ca pana fac eu muschi la incheietura sa simt paleta mai usoara...imbatranesc! oricum o sa incep si astfel de exercitii...
          torpedo soft sunt mult mai usoare ca alea simple? tu parca stiai un site cu gramajul fetelor... mi-l mai dai si mie, te rog?
          o sa cantaresc paleta!... mersi!
          Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Postat în original de george, c-ta
            Mersi, Inteleptule! o sa incerc cu 5 grame, caci 10 mi-e teama sa nu atarne prea mult la greutatea totala... o iau din aproape in aproape... bun si pontul cu exercitiile pt incheietura!
            Visco, tu nu agreezi lemnele balsa-carbon doar din pricina ca sunt prea fragile(n-ar fi o problema pt mine) sau ai si alt motiv?
            Sunt fragile si nu sunt stabile daca sunt prea usoare. Au control extraordinar daca lovesti cu centrul paletei, dar la viteza nu intotdeauna se poate, deci...
            Nu-ti lua lemn de 70-75 grame caci ai sa-l schimbi repede. La 80 grame este bun.
            Raman la ideia sa nu schimbi lemnul ci sa cauti fete mai usoare.
            http://mass.doingitwrong.net/
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

bine zice Visco , ia fete mai usoare - Nimbus Soft sunt cele mai usoare dintre noile fete. Poti lua doar una sa mai scoata din greutate.Fa un skimb cu cineva .
              Blade DHS PG 2
              FH: DHS Hurricane 3
              BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

ok!... mersi baieti!
                Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Procesare...
                X