Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Derogare pentru Luminita Maritanu

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Derogare pentru Luminita Maritanu

Am sa prezint pe scurt situatia:
    Iași-ul are o echipa de fete, Tehnopres Iași, care joaca in divizia A cu sanse reale de a promova in Superliga. Mai este o singura etapa la Slatina si daca bate echipa gazda, Tehnopres Iași promoveaza in prima liga.
    Antrenorul (managerul) acestei echipe, Gigi Berescu, are nevoie de serviciile (serviciul) Luminitei pentru o aceasta ultima etapa. Aceasta a decis sa se supuna "sfatului" mai-Marilor AMATur-ului pentru a primi acceptul de a juca la aceasta etapa fara a i se ingradi participarea la urmatoarele turnee AMATur. Daca va primi acceptul va juca, daca nu, nu.
    Noi decidem!
    Obs: am deschis acest topic la rugamintea lui Gigi Berescu
    Blade: Timo Boll Spirit
    Fh:Tibhar Genius 2.0
    Bh:Tibhar Genius 2.0
    materiale pentru tenis de masa: http://www.ttsport.ro/

Re: Derogare pentru Luminita Maritanu

eu unul cred ca ar onora Amaturul, succes Luminita!
    Blade-Darker speed 90
    Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
    Bh- Testing

Comentariu

Pentru asa o etapa importanta,kreka fetele ar avea nevoie de un maseur competent.
      Adi,ia legatura cu Gigi si in caz de,da-mi urgent un telefon,contramandez Brașovul
      of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

succes luminita,dar sa revii in amatur !

Comentariu

Postat în original de Dado.daniel
          eu unul cred ca ar onora Amaturul, succes Luminita!
          Subscriu!!
          Succes Luminito!

Comentariu

Sibiul este cu Luminita !
            Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
            DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
            Just do it !

Comentariu

pe viitor ce va face ?

Comentariu

De acord.Succes Luminita
                Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
                FH. dr. Neubauer Domination red
                BH.dr. Neubauer Diamant

WE WILL ROCK YOU...

Comentariu

Mi-ar fi greu sa dau "citare" la toate mesajele voastre...insa tin sa va multumesc pt spijin,intelegere si mai ales incurajari.
                  Totusi vom astepta pana luni sa vedem cum stam cu "voturile".
                  Multumesc inca o data!
                  LUMINITA

Comentariu

Un lucru foarte bun...
                    Succes
                    Timo Boll Forte
                    Tenergy 05 2.1 black
                    Tenergy 64 1.9 red

Comentariu

Bafta Lumy! sa-l bati pe taranu la el acasa........

Comentariu

Si eu sunt de parere sa acceptam participarea temporara a Luminitei intre legitimati.
                        Valoarea ii da dreptul sa-si incerce fortele cu cele mai bune jucatoare din tara si e cred ca este intre primele 10.
                        In proiectul de regulament am prins chiar un paragraf care permite aceasta "incercare", dupa precedentul IUSAN.
                        "Obs.2 O data la doi ani, pe o perioada de maxim 6 luni, un jucator poate trece la nivelul de jucator legitimat activ, continuand sa joace si in Amatur, prin anuntarea pe forum a datei participarii sale la primul concurs organizat de catre FRTM. Daca in termen de 6 luni nu anunta reintoarcerea sa, va avea dreptul de a se reinscrie in Amatur doar dupa trecerea perioadei de asteptare de 2 ani."
                        Justificarea acestei optiuni:
                        Orice jucator valoros din AmaTuR isi doreste si trebuie sa aiba dreptul de a incerca trecerea la un nivel superior de valoare.
                        In cele 6 luni are tot timpul sa hotarasca daca trece la nivelul "legitimati " sau se intoarce la nivelul AmaTuR.
                        Daca in aceasta perioada participarea in turneele noastre ii este de ajutor in mentinerea formei, nu ar trebui sa-i ingradim accesul.
                        E drept, proiectul nu a fost inca definitivat.
                        Succes Luminita! Tu stii cel mai bine ce vrei! Fa-ne mandri ca te-ai antrenat cu noi!

Comentariu

Postat în original de lica
                          Bafta Lumy! sa-l bati pe taranu la el acasa........
                          Cine este taranu'?
                          LUMINITA

Comentariu

Postat în original de Dan2
                            Si eu sunt de parere sa acceptam participarea temporara a Luminitei intre legitimati.
                            Valoarea ii da dreptul sa-si incerce fortele cu cele mai bune jucatoare din tara si e cred ca este intre primele 10.
                            In proiectul de regulament am prins chiar un paragraf care permite aceasta "incercare", dupa precedentul IUSAN.
                            "Obs.2 O data la doi ani, pe o perioada de maxim 6 luni, un jucator poate trece la nivelul de jucator legitimat activ, continuand sa joace si in Amatur, prin anuntarea pe forum a datei participarii sale la primul concurs organizat de catre FRTM. Daca in termen de 6 luni nu anunta reintoarcerea sa, va avea dreptul de a se reinscrie in Amatur doar dupa trecerea perioadei de asteptare de 2 ani."
                            Justificarea acestei optiuni:
                            Orice jucator valoros din AmaTuR isi doreste si trebuie sa aiba dreptul de a incerca trecerea la un nivel superior de valoare.
                            In cele 6 luni are tot timpul sa hotarasca daca trece la nivelul "legitimati " sau se intoarce la nivelul AmaTuR.
                            Daca in aceasta perioada participarea in turneele noastre ii este de ajutor in mentinerea formei, nu ar trebui sa-i ingradim accesul.
                            E drept, proiectul nu a fost inca definitivat.
                            Succes Luminita! Tu stii cel mai bine ce vrei! Fa-ne mandri ca te-ai antrenat cu noi!
                            Nu pot decat sa va multumesc pt aceste cuvinte frumoase!Respectele mele!
                            LUMINITA

Comentariu

Nu stii cine este taranu?!?ai facut ceva tenis de masă si pe vreamea cind era el in locul lui Filimon la centru..Arnautu.......el este Taranu

Comentariu

Postat în original de lica
                                Nu stii cine este taranu?!?ai facut ceva tenis de masă si pe vreamea cind era el in locul lui Filimon la centru..Arnautu.......el este Taranu
                                Aaaa.....Arnautu...sigur k il stiu,nu stiam insa k i se spune "taranu" ...cu siguranta am sa fac tot posibilul sa il bat la el acasa
                                LUMINITA

Comentariu

Sunt pentru o competitie libera in amatur unde pot participa toti pasionatii de tenis. Cred ca regulamentul trebuie sa se reduca la arbitraj, echipament, nu insa si la participanti.
                                  Deci Luminita, iti urez succes!
                                  blade - JOO SE HYUK
                                  rubbers - XIOM VEGA PRO & long pimples frictionless

Comentariu

"go play"
                                    Lemn: MJ ZLC
                                    BH: Dignics 05, 2.1
                                    FH: Dignics 05, 2.1

Comentariu

OK si din partea mea, daca vrea sa joace, numai sa nu depaseasca cele 6 luni.
                                      Bafta!
                                      Asa de curiozitate, Slatina este deja calificata sau depinde tot de meciul asta?
                                      TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Slatina este deja calificata.
                                        Am gresit in primul post cand am spus ca o "victorie asupra echipei gazda (Slatina) asigura promovarea". De fapt lupta pentru al 2-lea loc calificabil se da intre Iași si Tg Mureș. Victoria Iași-ului cu un scor de cel mult 9-7 asigura promovarea Iași-ului. La 9-8 se intra la alte criterii de departajare iar la victoria cu orice scor a echipei din Tg. Mureș, aceasta din urma promoveaza in Superliga.
                                        Blade: Timo Boll Spirit
                                        Fh:Tibhar Genius 2.0
                                        Bh:Tibhar Genius 2.0
                                        materiale pentru tenis de masa: http://www.ttsport.ro/

Comentariu

care sunt acele fete care joaca pt tehnopres??
                                          TB ALC/05FX

Comentariu

Postat în original de FlorinBN
                                            OK si din partea mea, daca vrea sa joace, numai sa nu depaseasca cele 6 luni.
                                            Bafta!
                                            Asa de curiozitate, Slatina este deja calificata sau depinde tot de meciul asta?
                                            Merci Florine!Parerea ta chiar ma interesa.Nu o sa depasesc cele 6 luni pt k etapa de la Slatina este singura la care voi participa dupa care revin si raman in Amatur.
                                            LUMINITA

Comentariu

Daca Slatina e deja calificata meciul direct intre Iași si Tg. Mureș s-ar putea sa nu aiba chiar asa de mare importanta
                                              E foarte posibil ca Slatina sa "arbitreze" aceasta disputa.
                                              Oricum ...... go Lumi !!
                                              Blade : Donic Waldner Dotec Carbon

FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
                                              BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0

Comentariu

Nu inteleg?Daca arbitreaza Slatina meciul ce importanta are?
                                                LUMINITA

Comentariu

Ne puteti spune care este situatia in clasamentul actual?

Comentariu

Procesare...
                                                  X