Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Derogare pentru Luminita Maritanu

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Re: Derogare pentru Luminita Maritanu

Din punctul meu de vedere este o.k. si nu pot decat sa le doresc succes, atat echipei Iașiului, cat si ei personal.

Comentariu

Mult succes ''bestie''!
      blade:Re-Impact MEDUSA
      fh :Joola Energy X-tra 2.0mm
      bh : _______XXX__________

Comentariu

Postat în original de costy7904
        Mult succes ''bestie''!
        Merci bestie "mica"!
        LUMINITA

Comentariu

Desi nu fac parte din "sfatul marilor Amatur",o sustin pe Luminita,si asteptam prezenta ei (multi dintre noi,cred eu), nu numai la turneul A din Curtea de Argeș pe 27 iunie(unde am sa fiu gazda),ci la orice turneul A, B,C,etc, in Amatur, sa fie prezenta asa cum ne-a obisnuit,indiferent de ce rezultat si conotatie va obtine ca si jucatoare "omologata" ori ba !
          Succes Luminita !

Comentariu

Postat în original de Vali Suta
            Desi nu fac parte din "sfatul marilor Amatur",o sustin pe Luminita,si asteptam prezenta ei (multi dintre noi,cred eu), nu numai la turneul A din Curtea de Argeș pe 27 iunie(unde am sa fiu gazda),ci la orice turneul A, B,C,etc, in Amatur, sa fie prezenta asa cum ne-a obisnuit,indiferent de ce rezultat si conotatie va obtine ca si jucatoare "omologata" ori ba !
            Succes Luminita !
            Multumesc pt aceste cuvinte frumoase,iar la Curtea de Argeș cu siguranta k voi fi prezenta!
            LUMINITA

Comentariu

Succes Luminita !
              Sa faci victime colaterale )

Glue : Stiga Energy Glue
              ... speed is everything ...
              Blade : TIBHAR Vladimir Samsonov Alpha FL
              FH : Butterfly Tenergy 05
              BH : XIOM Vega Pro

Comentariu

Postat în original de Luminita
                Postat în original de lica
                Nu stii cine este taranu?!?ai facut ceva tenis de masă si pe vreamea cind era el in locul lui Filimon la centru..Arnautu.......el este Taranu
                Aaaa.....Arnautu...sigur k il stiu,nu stiam insa k i se spune "taranu" ...cu siguranta am sa fac tot posibilul sa il bat la el acasa
                Acest domn Arnautu este chiar acel personaj cu care Ciprian a avut ceva discutii si in care respectivul spunea ca turneele Amatur nu sunt sport?
                Remember!
                viewtopic.php?f=4&t=1510
                Mesajul face parte din planul de pregatite psihica al Luminitei in meciul cu Arnautu! , iar daca va fi nevoie, poate se va gasi si o micuta galerie care sa o sustina la fata locului!

Comentariu

Adica sa nu mai participe Luminitza in AmaTUR... nu nu nu nu...Poate sa joace unde o vrea numai sa revina in amatur
                  Gioerex )

Comentariu

Postat în original de Phaeninho
                    Adica sa nu mai participe Luminitza in AmaTUR... nu nu nu nu...Poate sa joace unde o vrea numai sa revina in amatur
                    Sigur k am sa revin in Amatur...nu joc decat la aceasta etapa,dupa care am mai spus,revin si raman in Amatur,nu am cum sa renunt!
                    LUMINITA

Comentariu

DEROGARE LUMINITA

Va pun in tema cu ultimele modificari privind aceasta ``derogare``: Avand in vedere ca echipa care punea probleme Iasului pt promovarea in Superliga si anume Targu Mureș nu va mai veni cu fetele bune, ci cu niste fetite mici, se pare k Iasul nu mai are nevoie de serviciile mele pentru aceasta etapa, dorind sa ma aiba in Superliga pe viitor. Tin sa va multumesc pentru sprijinul si incurajarile acordate, si in acelasi timp sa va linistesc in privinta unui aspect: ''VOI RAMANE IN AMATUR!''
                      LUMINITA

Comentariu

Re: DEROGARE LUMINITA

Postat în original de Luminita
                        Va pun in tema cu ultimele modificari privind aceasta ``derogare``: Avand in vedere ca echipa care punea probleme Iasului pt promovarea in Superliga si anume Targu Mureș nu va mai veni cu fetele bune, ci cu niste fetite mici, se pare k Iasul nu mai are nevoie de serviciile mele pentru aceasta etapa, dorind sa ma aiba in Superliga pe viitor. Tin sa va multumesc pentru sprijinul si incurajarile acordate, si in acelasi timp sa va linistesc in privinta unui aspect: ''VOI RAMANE IN AMATUR!''
                        La ce folos când ajungi pân? la Bistrița ?i nu vrei sa joci ?!?...
                        ?i ..nu înțeleg ghilimelele... "" "" vei r?m?ne ori ba in AmaTur ..este numai decizia ta !
                        Baft?!

Comentariu

Eu credeam k ai inteles la Bistrița k mi-a fost f rau,doar ai vb cu mine.Cu siguranta nu as fi venit pana acolo numai sa stau 2 ore la sala si sa plec,dar chiar mi-a fost f rau.Nu e vb k nu am vrut sa joc,ci k nu am putut.Iar ghilimele nu le-am pus eu...altcineva a scris acest post si a pus ghilimele...si da,am sa raman in Amatur.
                          LUMINITA

Comentariu

Procesare...
                          X