Postat în original de Mihai905
Vezi post
2.Pe pagina concursului de la Alba Iulia se face aceasta precizare,care este decizia Comitetului Director Amatur,dar nu se afla in concordanta cu regulamentul Amatur dupa care am facut planurile pe sectiuni ale evenimentului si am prevazut pentru premiere Amatur un timp de 30-45 min .Am avut o discutie pe aceasta tema cu Marcel si incercam sa gasim o solutie in aceasta directie fara a schimba planul pe ore deja stabilit. Cat tine de aceasta decizie de premiere pe 4 categori judetene decizia le apartine in totalitate coordonatorilor Amatur si eu incerc sa prind aceasta premiere in programul evenimentului dar cu foarte mari greutati din cauza timpului foarte condensat pt toate.
P.S.Cat tine de parerea mea personala o astfel de manifestare de premiere pe criteri regionale,adica judetene si pe 4 categorii trebuie gandita in cadrul unui eveniment unde vor fi toti cei premiati invitati si nu la un turneu final unde criterile de participare nici macar nu ii include pe toti coordonatorii Amatur si unde din 42 de judete premiate la incepatori de exemplu vor participa doar 11 din cei nominalizati si din al 12 judet nu este campionul.
Comentariu