Postat în original de dantim
Vezi post
Probabil fără să existe sau sa se numească Amatur.
Sa numim asta faza Pre Amatur.
E meritul lui Dan Bodeanu ca a intiat si organizat Amaturul împreună cu ceilalți oameni nominalizați de el .
Bravo lor ,e bine ca toata lumea sa cunoasca povestea si sa inteleaga ca la acel moment se naste Amaturul cu regulile si principiile de atunci ,in mare inca valabile astazi.Este exact ce am spus si voi spune mereu,e bine ca am putut si noi sa te inspiram Dane.Inainte nu ar fi crezut nimeni ca puteau participa amatorii la o competiție de tenis de masă de orice gen.E adevarat?
Dan Petrov oricum are alta opinie ,pentru el nu conteaza principiile ci modul în care poate nega ceva.Sper ca si tu Dan Petrov poti trece la nivelul urmator pentru ca si tu ai o contribuție la Amatur la fel ca toti ceilalti .
Cu toate astea principiile raman indefinit valabile,oamenii se pot înșela, pot greși dar se pot si corecta.
Eu am gresit poate ,am facut confuzie privind momentele,nu le-am separat exact,imi cer scuze dar restul ramane valabil.
Scopul este ca toata lumea sa inteleaga ca exista o istorie ,un prezent care trebuie corectat cu decență și prietenie si un viitor mai bun pentru fiecare.
Am dat această replică doar pentru a lămuri lucrurile nu pentru a genera o dispută.
As dori ca disputa sa ramana pe construcția a ceva mai trainic,a unui viitor mai bun pentru Amatur.
Succes tuturor!
Dan Tigau
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
Comentariu