Postat în original de cata_60
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Propuneri pentru îmbunătățirea circuitului AmaTur România 2019!
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 55 (0 members and 55 guests)
-
organizator principal
- 17.mar.2012
- 6362
- Victoria
- 50
Likes given: 2110Likes received: 1581
organizator principal- 17.mar.2012
- 6362
- Victoria
- 50
Postat în original de GeluBvDin bugetul AmaTur nu cred ca se pot lua bani si nu as vrea sa intru in discutii amanuntite, dar pot asa pe scurt sa spun ca in 2017 s-a micsorat taxa la 1 leu pentru bugetul TF (diplome,cupe, medalii, etc) .
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6874
- București
- 65
Likes given: 271Likes received: 740
Postat în original de Cornel 67 Vezi postPe mine ma deranjeaza foarte tare aceasta tacere din partea sefului Amatur, Giosan Marcel, care se face ca ploua de ceva vreme. S-au cerut aici niste raspunsuri la care se pot da raspunsuri concrete si rapide. Daca nu se pot da aceste raspunsuri, sa zicem din cauze de Fisc, sa se spuna. Raspunsurile pe care le asteptam de la coordonatorul Amatur sunt cele referitoare la transparenta cheltuielilor in Amatur, ma gandesc ca exista un Excel cu incasarile din taxe, sponsorizari etc respectiv cheltuieli. Eventual Sorin Botarca ne poate da aceste raspunsuri. Macar pe anii 2017 si 2018.
Apoi repartizarea meselor Amatur, inclusiv a acelora primite de la ITTF.
Daca d-l Giosan nu da aceste raspunsuri poate ca ar trebui sa ne lase, nu cred ca este de neinlocuit, ce se intampla acum la nivel decizional mi se pare balamuc. De fapt inca de anul trecut d-l Giosan promite ca se retrage dar inca se mai gandeste. Dupa cate stiu eu munca in folosul Amatur nu este remunerata la nivelul conducerii. Oare ce il tine pe d-l Giosan acolo de nu vrea sa plece cu nici un chip? Sunt interese financiare? Adaptam si interpretam regulamentul Amatur in functie de aceste interese?
Aici este topicul Propuneri 2019
Deschideti un alt topic, numti-l Intrebari, contestatii, reprosuri. Acolo, ca sa poata exista un dialog, ar trebui ca unul dintre contestatari mai aprig si mai lucid, sa compuna un set de 10 intrebari decente catre intreg Comitetul Amatur ( ca doar am citit aici ca se stie ca nu exista un sef, ci un comitet cu 5 membri) la care comitetul, dupa cateva saptamani de pregatire, si inainte de Turneul Campionilor ar trebui sa raspunda.
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3444
- Giurgiu
- 57
Likes given: 802Likes received: 759
Postat în original de Dan2 Vezi postIn acest balmuc de vorbe, in care fiecare dintre cei care scriu isi platesc politele, scotand inregistrari din arhive, cu atacuri sub centura si agresivitati verbale fara numar, nu cred ca se poate construi un dialog. Adica, nu este posibil si nici nu merita ca vreun coordonator sa dea raspunsuri in acest topic. Propunerile asteptate s-au transformat in reprosuri fara noima si daca veti continua astfel nu veti primi raspunsuri.
Deschideti un alt topic, numti-l Intrebari, contestatii, reprosuri. Acolo, ca sa poata exista un dialog, ar trebui ca unul dintre contestatari mai aprig si mai lucid, sa compuna un set de 10 intrebari decente catre intreg Comitetul Amatur ( ca doar am citit aici ca se stie ca nu exista un sef, ci un comitet cu 5 membri) la care comitetul, dupa cateva saptamani de pregatire, si inainte de Turneul Campionilor ar trebui sa raspunda.
Comentariu
- 6874
- București
- 65
Tu vezi doar interesul propriu si doua intrebari. Pe langa cele doua intrebari ale tale, din lunga lista de reprosuri se mai pot remarca un numar enorm de alte intrebari puse direct sau aluziv de alte persoane, majoritatea fiind tendentioase. O singura lista cu intrebari extrase (asa cum s-a finalizat in anii trecuti lista cu propuneri), poate primi la fel de elegant o lista de raspunsuri pertinente.
Comentariu
- 3444
- Giurgiu
- 57
Postat în original de Dan2 Vezi postTu vezi doar interesul propriu si doua intrebari. Pe langa cele doua intrebari ale tale, din lunga lista de reprosuri se mai pot remarca un numar enorm de alte intrebari puse direct sau aluziv de alte persoane, majoritatea fiind tendentioase. O singura lista cu intrebari extrase (asa cum s-a finalizat in anii trecuti lista cu propuneri), poate primi la fel de elegant o lista de raspunsuri pertinente.
Comentariu
- 6874
- București
- 65
Deja esti tendentios Interesul tau este sa afli raspunsuri la cele doua intrebari pe care le-ai enuntat! Celelalte sa mai astepte!
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi postunde am salvate circa 36 de giga doar cu subiectul Amatur unde este si regulamentul 2017 unde nu apare acel paragraf cu reglementarea turneelor A+ si era specificat acel vo
Comentariu
Revenind la propuneri (vezi titlu subiect)
1. Acceptarea jucatorilor legitimati doar cu acordul Organizatorului. Gen turneul sa fie catalogat A - Master. Aici, cum a zis si Sorin Corneanu MP ul sa fie ridicat la open pana la 35.
Comentariu
- 6362
- Victoria
- 50
Postat în original de Dan2 Vezi postIn acest balmuc de vorbe, in care fiecare dintre cei care scriu isi platesc politele, scotand inregistrari din arhive, cu atacuri sub centura si agresivitati verbale fara numar, nu cred ca se poate construi un dialog. Adica, nu este posibil si nici nu merita ca vreun coordonator sa dea raspunsuri in acest topic. Propunerile asteptate s-au transformat in reprosuri fara noima si daca veti continua astfel nu veti primi raspunsuri.
Deschideti un alt topic, numti-l Intrebari, contestatii, reprosuri. Acolo, ca sa poata exista un dialog, ar trebui ca unul dintre contestatari mai aprig si mai lucid, sa compuna un set de 10 intrebari decente catre intreg Comitetul Amatur ( ca doar am citit aici ca se stie ca nu exista un sef, ci un comitet cu 5 membri) la care comitetul, dupa cateva saptamani de pregatire, si inainte de Turneul Campionilor ar trebui sa raspunda.Postat în original de Dan Tigau Vezi postVoi chiar va considerati sefi fără raspundere.
Schimbați-va atitudinea si convingeti ca faceti o munca in folosul comunității nu ca luati decizii arbitrare " asa cum vrea p... lui Gelu" .
Te citez in memorabilă ta atitudine de la Brăila cand ai spus-o clar si răspicat in fata a peste 50 de oameni.
Nu a spus nimeni nimic pentru ca am fost toti șocați si rușinati de atitudinea ta .
Nu pentru că suntem noi prosti si tu puternic.
Nu e frumos Gelu si zău asteptam scuze daca poti sa o faci.
Multumesc!
Dan Tigau
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
Dane(Dan Bodeanu) din postarea de mai sus nu inteleg prea bine mesajul" Adica, nu este posibil si nici nu merita ca vreun coordonator sa dea raspunsuri in acest topic." ,raspunsuri te referi inclusiv la Like-uri date unora care folosesc cuvinte obscene ?
Sunt deacord cu tine sa nu se raspunda si sa nu se bage in seama mesajele tendentioase si care adreseaza jigniri altor membrii ai comunitatii,dar ca sa aratati comunitati ca v-a pasa de bunul mers al Circuitului veniti cu raspunsuri pragmatice si pertinente aici si acum si explicatile oamenilor de ce se uita anumite lucruri sa se transcrie si de ce lucrurile au mers prost la multe turnee A+ inloc sa mearga bine,si de ce exista lipsa asta de transparenta si de ce sa faca propuneri unora ca voi care oricum nu tineti cont de ele,etc.etc.Eu cred Dane ca ati ajuns inntr-un impas,aproape de colaps in formula actuala,lucru ce v-am avertizat de prin 2015 ca se v-a ajunge aici.
Asta este purul adevar,NIMENI nu vrea sa isi mai ia vreo responsabilitate si sa iasa public cu mai multe explicatii reale sa linisteasca spiritele,si daca se merge pe idea asteptarii pana la sedinta de la Turneul Final,pe care cineva zicea intr-un post ca e doar un pic de gargara lasata cu un sprit,cred ca nedesconsiderati si consider ca nu ma mai reprezentati .
Comentariu
- 6362
- Victoria
- 50
Postat în original de Lucian Plamada Vezi posttrecand in diagonala prin acest subiect, care a derapat total de la ce s-a vrut a fi initial, n am putut sa nu remarc cei 36 de giga de conversatii....sunt edituri care nu ajung la aceasta performanta )))
Acum ai inteles de unde provin cei 36 de giga sortati din cateva sute de giga de filmari.
Comentariu
- 6874
- București
- 65
Nu am nici o calitate, nu pot sa raspund la intrebari si nici nu ma ating exprimari de genul "ati ajuns inntr-un impas" sau v-am avertizat". Tu ai drumul tau, interesele tale, care uneori se suprapun peste interesele comunitatii, alteori nu. Repet ca este un comitet de 5 coordonatori, caruia trebuie sa i te adresezi civilizat (tuturor 5 si nu doar celor pe care nu-i mai stimezi), iar ca sa primesti raspunsuri, atat tu, cat si ceilalti ati putea adopta un ton civilizat si nu amenintator. Propunerea pe care am facut-o este decenta: preiei initiativa, aduni toate intrebarile intr-un singur pachet (doar intrebari puse civilizat) si sunt convins ca la intrebari civilizate se va raspunde decent.
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi postAm scris foarte clar subiectul Amatur asa cum am eu salvat ,unde gasesti daca doresti si cateva filmari de la anumite turnee ,de exemplu cateva ore de la Mangalia unde mi s-au furat cateva palete,de la Gura Humor unde onorabilul Avram este asteptat la masa 32 de minute ,de la Turneul Final Sf.Ghe unde de mai multe ori s-au furat materiale ,si toate astea sunt salvate in >Subiectul Amatur <unde specificam ca se afla si Regulamentul 2017.
Acum ai inteles de unde provin cei 36 de giga sortati din cateva sute de giga de filmari.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comentariu
- 6362
- Victoria
- 50
Postat în original de Dan2 Vezi postNu am nici o calitate, nu pot sa raspund la intrebari si nici nu ma ating exprimari de genul "ati ajuns inntr-un impas" sau v-am avertizat". Tu ai drumul tau, interesele tale, care uneori se suprapun peste interesele comunitatii, alteori nu. Repet ca este un comitet de 5 coordonatori, caruia trebuie sa i te adresezi civilizat (tuturor 5 si nu doar celor pe care nu-i mai stimezi), iar ca sa primesti raspunsuri, atat tu, cat si ceilalti ati putea adopta un ton civilizat si nu amenintator. Propunerea pe care am facut-o este decenta: preiei initiativa, aduni toate intrebarile intr-un singur pachet (doar intrebari puse civilizat) si sunt convins ca la intrebari civilizate se va raspunde decent.
Coordonatorii Zonali: Persoanele care cunosc problemele comunității, în special în zona de care aparțin. își desfășoară activitatea pe bază de voluntariat, propun sau revocă, prin vot, orice persoană care nu corespunde activitătii sale. Anual, de regulă înaintea Turneului Final, se întrunesc și supun la vot propunerile de âmbunătațire ale Regulamentului pentru următorul an competițional. Prin excepție, în cursul anului, au dreptul și obligația de a se pronunța, mai ales dacă Comisia de Disciplina sau Comitetul Director nu-și îndeplinesc obligațiile. La orice ședința live sau online participă în mod egal, cu drept de vot individual, toate persoanele (Comitet Director, Comisie de Disciplină și Coordonatori Zonali).
Eu asa credeam ca ,coordonatori toti au un cuvant de spus in ceea ce inseamna Circuitul Amatur ,dar se pare ca m-am inselat.Am recitit toate mesajele mele si nu m-am regasit in amenintator si nici nu am vazut un ton necivilizat.Asa vad eu ,daca tu ai alt unghi de vedere te rog sublineazal ca sa stiu unde se interpreteaza gresit.
Ca sa inteleg si tu te afli in barca cu noi astia care asteptam un raspuns de la cei 5 coordonatori
Comentariu
- 6874
- București
- 65
Pentru improspatarea memoriei:
Anexa I - Organigrama AmaTur
Comitetul Director AmaTur:
1. Giosan Marcel - Președinte
2. Apian Florin
3. Toma Florin
4. Vela Claudiu
5. Vlădoiu Gelu
Coordonatorii naționali:
1. Apian Florin
2. Bodeanu Dan
3. Botirca Sorin
4. Bozga Lucian
5. Corcoz Costin
6. Cozma Cătălin
7. Frătea Aurel
8. Giosan Marcel
9. Kantor Imre Zoltan
10. Roman Bogdan
11. Toma Florin
12. Vela Claudiu
13. Vlase Gheorghe
14. Vlădoiu Gelu
Comentariu
- 3444
- Giurgiu
- 57
Postat în original de Dan2 Vezi postNu am nici o calitate, nu pot sa raspund la intrebari si nici nu ma ating exprimari de genul "ati ajuns inntr-un impas" sau v-am avertizat". Tu ai drumul tau, interesele tale, care uneori se suprapun peste interesele comunitatii, alteori nu. Repet ca este un comitet de 5 coordonatori, caruia trebuie sa i te adresezi civilizat (tuturor 5 si nu doar celor pe care nu-i mai stimezi), iar ca sa primesti raspunsuri, atat tu, cat si ceilalti ati putea adopta un ton civilizat si nu amenintator. Propunerea pe care am facut-o este decenta: preiei initiativa, aduni toate intrebarile intr-un singur pachet (doar intrebari puse civilizat) si sunt convins ca la intrebari civilizate se va raspunde decent.
Cred ca si d-l Giosan fenteaza pana va cadea in nas.
Comentariu
- 6362
- Victoria
- 50
Postat în original de Dan2 Vezi postPentru improspatarea memoriei:
Anexa I - Organigrama AmaTur
Comitetul Director AmaTur:
1. Giosan Marcel - Președinte
2. Apian Florin
3. Toma Florin
4. Vela Claudiu
5. Vlădoiu Gelu
Coordonatorii naționali:
1. Apian Florin
2. Bodeanu Dan
3. Botirca Sorin
4. Bozga Lucian
5. Corcoz Costin
6. Cozma Cătălin
7. Frătea Aurel
8. Giosan Marcel
9. Kantor Imre Zoltan
10. Roman Bogdan
11. Toma Florin
12. Vela Claudiu
13. Vlase Gheorghe
14. Vlădoiu Gelu
"?n cursul anului, au dreptul și obligația de a se pronunța, mai ales dacă Comisia de Disciplina sau Comitetul Director nu-și îndeplinesc obligațiile"
Eu ,ca si tu cred ca cele doua comisi nu si indeplinesc obligatile,comisia de disciplina s-a desfintat,si Comitetul Director nu raspunde,e linia ocupata,si atunci este obligatia morala a voastra a Coordonatorilor sa veniti si sa remediati situatia.Asa vad eu lucrurile Dane.
Comentariu
- 6874
- București
- 65
Postat în original de Zosim1 Vezi postCa sa inteleg si tu te afli in barca cu noi astia care asteptam un raspuns de la cei 5 coordonatori
Pe de alta parte am si multumiri si raspunsuri, din multe puncte de vedere, ultimii doi ani au insemnat o revenire a dorintei de participare in Amatur.
Iar evenimentele TT Day 2017 si 2018 au reprezentat din punct de vedere decizional, organizatoric si imagistic cel mai important eveniment din Amatur in ultimii 8 ani, comparabil poate, doar cu emotia traita de campionii Amatur Roman si Traistariu atunci cand au dat mana la masa de joc cu Waldner si Persson.
LE. Din punct de vedere al organizarii, cei doi coordonatori care au miscat toate parghiile merite felicitarile tuturor, peste 2000 de persoane au cantat in cor partitura pregatita de dirijor!Ultima editare de Dan2; 20.sep.2018, 14:53.
Comentariu
- 6362
- Victoria
- 50
Postat în original de Dan2 Vezi postBIneinteles. Si eu am nemultumirile si intrebarile mele.
Pe de alta parte am si multumiri si raspunsuri, din multe puncte de vedere, ultimii doi ani au insemnat o revenire a dorintei de participare in Amatur.
Iar evenimentele TT Day 2017 si 2018 au reprezentat din punct de vedere decizional, organizatoric si imagistic cel mai important eveniment din Amatur in ultimii 8 ani, comparabil poate, doar cu emotia traita de campionii Amatur Roman si Traistariu atunci cand au dat mana la masa de joc cu Waldner si Persson.Ultima editare de Zosim1; 20.sep.2018, 14:50.
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3420
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 33Likes received: 368
Postat în original de cata_60 Vezi post...
Apropos: cati bani sunt in cont?
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3420
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 33Likes received: 368
Cheltuielile pe ultimii 4 ani, centralizate:
Anul 2016:
2286 lei S-a stins datoria la Razvan Crisan pentru 50% din tricourile de la TF 2015 Focșani
335 lei Taxa gazduire web pentru?www.amatur.ro
??? lei - avans Emi Beltechi achizitie mese Amatur - program viitor
2400 lei Actualizare clasament 2016 (Florin Apian)
3807 lei TF 2016 (Med., Plachete, Soclu Trof. AmaTur, Mini Trof. AmaTur, Dipl., Personalizare tricouri)
Anul 2017:
480 lei 2. Pachetul Pro vBulletin440 lei.
324 lei Taxa gazduire web pentru?www.amatur.ro
4500 lei Turnee B TT Day 8 apr 2017
2400 lei Actualizare clasament 2017 (Florin Apian)
6950 lei Cheltuieli Turneul Final 2017
Anul 2018:
325 lei Taxa gazduire web pentru?www.amatur.ro
70 lei Denumire domeniu Amatur.ro
6850 lei Medalii + Diplome WTTD 2018
4500 lei WTTD 2018
2400 lei Indemnizatie Florin Apian
Comentariu
- 6874
- București
- 65
Orice analiza a rezultatelor din 2018 ar trebui sa aiba in vedere rezultatele. Si primul criteriu ar trebui sa fie numarul de participanti:
Nemultumirile a catorva zeci de participanti sunt importante si trebuie discutate in cadru civilizat. Iar intrebarile ar trebui selectate si cerute de o persoana sau un grup reprezentativ. Aici, intre doua intrebari civilizate sunt multe branciuri, injuraturi si scuipat. Complet necivilizat.
Comentariu
Postat în original de Dan2 Vezi postBIneinteles. Si eu am nemultumirile si intrebarile mele.
Iar evenimentele TT Day 2017 si 2018 au reprezentat din punct de vedere decizional, organizatoric si imagistic cel mai important eveniment din Amatur in ultimii 8 ani, comparabil poate, doar cu emotia traita de campionii Amatur Roman si Traistariu atunci cand au dat mana la masa de joc cu Waldner si Persson.
LE. Din punct de vedere al organizarii, cei doi coordonatori care au miscat toate parghiile merite felicitarile tuturor, peste 2000 de persoane au cantat in cor partitura pregatita de dirijor!
Comentariu
- 6874
- București
- 65
Postat în original de dantim Vezi postAcum sincer Dane ,dorinta ta este mai mult tehnico-financiara ca nu prea te vad jucind si sincer cred ca ii faci jocul dl Tigau
Comentariu
Postat în original de Dan2 Vezi postDane, tot sincer: in piesa asta ti se potriveste perfect rolul cetateanului turmentat. Votezi cand colo, cand colo, si te declari neutru Dar el apare doar in vreo doua tablouri, tu esti in toate
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:53.Procesare...X
Comentariu