Semifinala Frățilă - Petcu și Finala Enciu - Fratila:
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Orașului Băicoi", Băicoi - 13.10.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
maestru
- 12.ian.2013
- 2368
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1291
buna seara catre buna dimineata tuturor.un turneu frumos fara timpi morti si cu o surpriza mai mult decat placutapen/elite marian bogdan.felicitari !o noapte odihnitoare si o duminica relaxanta !
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Likes given: 146Likes received: 462
Ca o curiozitate.. în clasamentul 1-8 șapte au materiale :2 anti(virale) 3 sandwisuri(cu ciuperci și castraveti) și 3 ierburi(f?n, lucerna și paie) asa ca la acest turneu minunat s-a mîncat *DE POST*
Comentariu
Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi postbuna seara catre buna dimineata tuturor.un turneu frumos fara timpi morti si cu o surpriza mai mult decat placutapen/elite marian bogdan.felicitari !o noapte odihnitoare si o duminica relaxanta !
Felicitări Marian Bogdan!
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind TapatalkBlade: Nittaku Acoustic;
FH: Butterfly Tenergy 05;
BH: Victas Stiff.
Comentariu
Echipa AmaTur- 24.feb.2014
- 4271
- Tulcea
- 46
Likes given: 2150Likes received: 1884
Un turneu frumos și foarte bine organizat. Faptul ca nu au fost grupe superioare a fost foarte bine, am ajuns cu vreo 2 ore mai devreme acasă. FELICITĂRI!
Comentariu
organizator tehnic- 07.oct.2012
- 1210
- targu mures
- 57
Likes given: 183Likes received: 56
Postat în original de buzatu vasile Vezi postCa o curiozitate.. în clasamentul 1-8 șapte au materiale :2 anti(virale) 3 sandwisuri(cu ciuperci și castraveti) și 3 ierburi(f?n, lucerna și paie) asa ca la acest turneu minunat s-a mîncat *DE POST*Ultima editare de mandelafree; 14.oct.2018, 09:08.Timo Boll ALC F/B Tenergy 05.
https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
Va rog sa aveti o viata frumoasa.
Comentariu
Un turneu foarte frumos cu organizare impecabila. A fost foarte bine fara grupe superioare. Bucurosi ca s- a facut amestecat open/ elite pt ca Bianca a avut ocazia sa joace cu adversari redutabili,ma refer in special la dl Petcu cu care a avut ocazia sa munceasca si sa puna in practica ce a invatat. Felicitari d lui Petcu pentru abilitatile sale extraordinare de aparator. Felicitari castigatorilor!
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Nu in ultimul rand , multumim dlui George Iancu care i - a fost alaturi Biancai!
Comentariu
organizator tehnic- 19.iul.2012
- 5539
- Ploiești, PH, Romania
Likes given: 5082Likes received: 2224
Sent from my iPhone using Tapatalk"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
George Bernard Shaw
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076731614144
https://youtube.com/c/MarianBogdanPloiesti
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4647
- Târgoviște, DB
Likes given: 422Likes received: 1326
Felicitari castigatorilor la cele 3 categorii, Sandu Enciu, Genu Panait si Dragos Radu, dar si invinsilor lor din finale, Robert, Aurel si Georgian!
Felicitari Marian Bogdan, cel mai bun Open-ist de la Elite, cu putina rabdare cred ca se putea si mai bine!
Mentiune speciala pentru trupa din Targoviște (Radu Dragos, Fusca Georgian, Neagu Costin, Carpinis Petre Danut, Stangaciu Alexandru, Delimart Alexiana si Matei Mircea) care vin tare din urma si curand le vor calca pe urme lupilor batrani (expresia nu se refera neaparat la varsta ) Lazaroiu, Darmaz, Bratescu sau Sencu!
Multumim tuturor concurentilor pentru participare, va asteptam cu drag si la urmatoarele turnee de la Baicoi!
Comentariu
Postat în original de buzatu vasile Vezi postCa o curiozitate.. în clasamentul 1-8 șapte au materiale :2 anti(virale) 3 sandwisuri(cu ciuperci și castraveti) și 3 ierburi(f?n, lucerna și paie) asa ca la acest turneu minunat s-a mîncat *DE POST*
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
Comentariu
Postat în original de Bogdan V Vezi postFelicitari castigatorilor la cele 3 categorii, Sandu Enciu, Genu Panait si Dragos Radu, dar si invinsilor lor din finale, Robert, Aurel si Georgian!
Felicitari Marian Bogdan, cel mai bun Open-ist de la Elite, cu putina rabdare cred ca se putea si mai bine!
Mentiune speciala pentru trupa din Targoviște (Radu Dragos, Fusca Georgian, Neagu Costin, Carpinis Petre Danut, Stangaciu Alexandru, Delimart Alexiana si Matei Mircea) care vin tare din urma si curand le vor calca pe urme lupilor batrani (expresia nu se refera neaparat la varsta ) Lazaroiu, Darmaz, Bratescu sau Sencu!
Multumim tuturor concurentilor pentru participare, va asteptam cu drag si la urmatoarele turnee de la Baicoi!
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2368
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1291
Postat în original de B.Liviu Vezi postAr fi interesanta si o statistica bazata pe vechime in Amatur si binenteles media de varsta pentru aceste locuri 1-8. Ca sa ne lamurim pe deplin![emoji111]
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Likes given: 146Likes received: 462
Postat în original de Bogdan V Vezi postFelicitari castigatorilor la cele 3 categorii, Sandu Enciu, Genu Panait si Dragos Radu, dar si invinsilor lor din finale, Robert, Aurel si Georgian!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:34.Procesare...X
Comentariu