Cristofor Răzvan, Moinești, avansați.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 27 (0 members and 27 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1740
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Kriszta Arpad Lorand din Sanpaul la open!Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Ar trebui sa apreciem in primul rand eforturile pe care le-au depus organizatorii pentru a asigura succesul acestui turneu. Din proprie experienta stiu ca nu este usor sa realizezi o asemenea intreprindere. Si 100 de lei sponsorizare e greu sa gasesti uneori. Sunt aspecte de care unii sunt nemultumiti sunt sigur ca vor fi si alti nemultumiti pana la finalul din 4 noiembrie, deoarece nu este posibil sa multumesti pe toti. Numai cine nu munceste nu greseste. Daca tot sunt/vor fi critici astept cu nerabdare sa particip la un turneu organizat de cei care sunt critici.
De asemenea ar trebui sa respectam programul realizat de organizatori. S-au facut eforturi (timp pierdut, audiente pe la diverse usi...) pentru a obtine sprijinul autoritatilor locale si a asigura conditii optime de desfasurare. Poate ca ar trebui evitata si suprapunerea momentului istoric cu cina, din respect fata de organizatori. In momentul in care iti asumi participarea la un asemenea eveniment iti asumi si desfasuratorul programului, inclusiv un program pe doua zile. Turneul Campionilor este o data in an.
Cred ca pot fi facute totusi anumite sugestii, atat timp cat sunt constructive si nu vor duce la discutii in contradictoriu care sa strice atmosfera din jurul turneului. Sunt sigur ca organizatorii vor incerca, in masura programului convenit cu autoritatile locale, sa puna in practica unele sugestii.
Personal am si eu o sugestie ca toate fazele de la sferturi in sus, inclusiv la incepatori sa se desfasoare in aceeasi zi, adica duminica si de preferat in aceeasi sala toate categoriile (daca e posibil desigur). E aiurea sa fii premiat cu sala goala, asa de bine de rau ar trebui sa fie un sala macar 32 de participanti. E si o chestiune de imagine, probabil ca acolo va fi si presa locala/nationala si sa vada ca suntem uniti si reprezentam o miscare puternica.
Sa ne vedem sanatosi la Alba Iulia!
P.S. Cat priveste existenta superioarelor la o categorie sau mai multe sunt sigur ca organizatorii au analizat/analizeaza si vor lua o decizie care sa multumeasca pe cat mai multi participanti, insa tinand cont de programul convenit cu partenerii evenimentului.Ultima editare de Mihai Popescu-Apreotesei; 03.oct.2018, 08:48.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
Din Alba -Iulia:Marian Ion
Moldovan Cristian
Dan Susman
Nicolae Golban
Danciu Nicolae
Bregar Dan
Popa Decebal
Rusu Marius
Ilisiu Cristian
Sufletel Emil Sr.
Sufletel Margareta
Comentariu
organizator tehnic- 22.ian.2009
- 1796
- Bacău
- 61
Likes given: 1239Likes received: 585
Din Bacău la elite Rojnita Sebastian, la open Braniste George ,Ticu Dorin iar la incepatori Ursulescu Ioan Stanga
Comentariu
Postat în original de roman bogdan Vezi postRoman Bogdan -elite
Dragi colegi, daca incepem cu polemici , " mie imi place asta, mie nu-mi place asta" haideti sa lasam lumea sa se inscrie , si ulterior veniti cu argumente, daca incepem de la pagina 1 sa dezbatem desfasurarea acestui turneu continuarea va fi haos, nu vreau sa supar pe nimeni dar e prea devreme
Departe de mine sa nu apreciez ceea ce organizatorii vor sa faca la Alba Iulia si doresc din tot sufletul sa iasa ceva frumos dar as fi vrut mai mult tenis si mai putin spectacol.
Este ultima postare care o fac despre subiect, sa ne vedem sanatosi la Alba Iulia !Blade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
Cibanu Daniel Blaj open
Fulop Attila Aiud avansati
Luca Eugen Aiud avansati
Puia Darius Stremt avansati
Dirlea Iuan Aiud open
Comentariu
Din punctul meu de vedere logistica acestui turneu e una extraordinara
Mi se pare cel mai complex plan de turneu final din cate au fost pana acum,?n acest an special plecând de la cadourile pe care concurenții la primesc,la conditii,si premile de campioni județean plus multe alte detalii
Va fi superb,cu siguranță!
Si nu in ultimul rand,un rand de aplauze pentru organizatorii care muncesc/contribuie la organizarea excelenta si celor care au avut aceste idei
Am rămas plăcut surprins!
Felicitări!
Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 27.feb.2013
- 521
- drobeta-turnu-severin
- 69
Likes given: 111Likes received: 75
Din Drobeta Turnu-Severin, la categoria avansati, Vijaica Florin si Vijaica Paul.
Multumim.Lemne: Butterfly Joo SaeHyuk/ Butterfly Petr Korbel
FH :Butterfly Tenergy 64/Butterfly Tenergy 05 FX
BH :Tibhar Grass D.TecS 1.2/Butterfly Feint Long II 1.3
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:39.Procesare...X
Comentariu