Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Petrișor Sorin - Arbitraj.......Cine este acest domn ? Daca este vorba de arbitraj , trebuia sa apara nume cunoscute ,gen Rozenfeld sau Dumitrescu...
PROFIT DE INPREJURARE SI MA INSCRIU .
Lazaroiu Adrian - Lucieni (DB.) , Elite . Multumesc !
Da este o denumire care nu mi-a placut nici mie dar la vremea respectiva era de neglijat.
Exista o orgranigrama a acestui eveniment pe care o voi prezenta la vremea respectiva dupa ce vom impartii sarcinile per persoana,mult mai complexa decat cea pe care a trebuit sa o sintetizeze Marcel pt prezentarea turneului.
Sorin Petrisor va fi unul din ORGANIZATORI PRINCIPALI care va coordona Organizatori tehnici, res.arbitri .administrativ ,si va tine legatura cu echipa manageriala a evenimentului,si se va ocupa la desfasurarea turneului propriu zis de o sala.
Acest domn Petrisor este din Amatur? Pe cine reprezinta domnia-sa? De cine a fost numit? De ce ar coordona organizatorii tehnici, care stiu mai bine decat dansul despre ce e vorba in acest turneu?
Acest domn Petrisor este din Amatur? Pe cine reprezinta domnia-sa? De cine a fost numit? De ce ar coordona organizatorii tehnici, care stiu mai bine decat dansul despre ce e vorba in acest turneu?
1.Da acest domn este din Amatur si este unul din vinovatii eveminentelor de la Victoria din tenisul de masa din ani 2012 si pana in 2016 cand a mai fost loc in calendar.
2.Reprezinta echipa manageriala a evenimentului condusa de mine si Domnul Pralea ca reprezentanti ai organizatorilor principali si sponsorilor principali ai acestui eveniment dedicat centenarului din care face parte si Turneul Campionilor"Cupa Centenar" sub egida Amatur.
3.Pozitia si sarcinile fiecaruia in acest eveniment se vor regasi in orgranigrama evenimentului si vor fi prezentate la sedinta tehnica din data de 2 noiembrie incepand cu ora 20.00 la Hotel Cetate.
Restul numerelor impartele din burta, se mai schimba intre ei :
5%=M,
5%= XL,
5%= XXL,
40%=M,
45%= L.
Da Gelu, cu o parte din cei ce nu ii putem chestiona normal ca vor trebui sa aiba intelegere si rabdare in potrivirea marimilor dar cand e vorba de aproape 300 de oameni care trebuie sa primeasca fiecare ce trebuie sunt un pic mai atent si imi doresc sa decurga normal,rapid si usor pt. toata lumea,
Aveti cumva posibilitatea sa comunicati diferentele intre XL si L la tricouri? Intreb pentru ca adeseori fiecare firma are propriul standard in a defini masurile.
Aveti cumva posibilitatea sa comunicati diferentele intre XL si L la tricouri? Intreb pentru ca adeseori fiecare firma are propriul standard in a defini masurile.
Multumesc anticipat
Nu.Tricourile vor fi inmanate la acreditare si vor fi si ceva rezerve 2-3 % .daca veti face printre primi atunci cu siguranta veti avea posibilitate sa alegeti,si bineinteles daca prindeti si loc.
Din pacate majoritatea comenzilor pentru pregatirea acestui eveniment necesita o perioada de timp relativ mare,si una din problemele pe care le avem este comanda a unui numar de 300 de tricouri specifice tenisului de masa in cele trei culori ale steagului romanesc.Albastru (de la catarg),galben (o culoare rar intalnita in tenisul de masa) si rosu.
Comanda dureaza cel putin 2 saptamani si inscriptionarea lor deasemeni o saptamana.
Deci ne aflam pe ultima suta de metri cu pregatirile pt comanda ,dar suntem destul de in urma cu confirmarile de marime.
O aruncatura peste listele actuale ,ne arata ca o parte buna din potentiali ocupantii ai locurilor eligibile inca nu au facut inscrierile,de aceea imi e imposibil sa preconizez marimile acestora,ca urmare imi cer scuze anticipat daca unele din cadourile organizatorilor nu sunt pe masura lor.
La listele actuale imi lipsesc inca din evaluare urmatorii:
Elite
78. Birtalan Robert, Oradea, 182 - 33,03 - E
79. Sencu Victor, Targoviște, 183 - 35,13 - E
80. Pal Zoltan, Miercurea Ciuc, 188 - 33,08 - E
81. Hutanu Alin, Brașov, 191 - 33,98 - E
82. Cojocaru Stefan, Suceava, 199 - 36,82 - EJ
83. Pop Zoltan, Dej, 205 - 33,3 - E
84. Spatariu Daniel, Arad, 213 - 33,48 - E
85. Baiburi Levent, Tulcea, 235 - 34,1 - E
Open
16. Gheorghe Nicolae, Călărași, 118 - 28,8 - O
48. Colcer Nicolae, Toplita, 184 - 29,37 - O
50. Stancescu Sebastian, Ploiești, 187 - 22,94 - O
60. Samoila Ion, Babadag, 218 - 26,53 - O
64. Rosioara Razvan, Alexandria, 233 - 28,77 - O
65. Plamada Lucian, Iași, 239 - 27,41 - O
66. Tuta Radu Ionut, Pitești, 254 - 23,08 - O
Da este o denumire care nu mi-a placut nici mie dar la vremea respectiva era de neglijat.
Exista o orgranigrama a acestui eveniment pe care o voi prezenta la vremea respectiva dupa ce vom impartii sarcinile per persoana,mult mai complexa decat cea pe care a trebuit sa o sintetizeze Marcel pt prezentarea turneului.
Sorin Petrisor va fi unul din ORGANIZATORI PRINCIPALI care va coordona Organizatori tehnici, res.arbitri .administrativ ,si va tine legatura cu echipa manageriala a evenimentului,si se va ocupa la desfasurarea turneului propriu zis de o sala.
buna seara si scuze pentru interventie.arbitrajul este o problema importanta,chiar foarte importanta.depinde ce se vrea de la arbitraj in acest turneu final si cine are pregatirea sa sustina un parcurs atat de lung si important !toata stima si consideratia.
Din pacate majoritatea comenzilor pentru pregatirea acestui eveniment necesita o perioada de timp relativ mare,si una din problemele pe care le avem este comanda a unui numar de 300 de tricouri specifice tenisului de masa in cele trei culori ale steagului romanesc.Albastru (de la catarg),galben (o culoare rar intalnita in tenisul de masa) si rosu.
Comanda dureaza cel putin 2 saptamani si inscriptionarea lor deasemeni o saptamana.
Deci ne aflam pe ultima suta de metri cu pregatirile pt comanda ,dar suntem destul de in urma cu confirmarile de marime.
O aruncatura peste listele actuale ,ne arata ca o parte buna din potentiali ocupantii ai locurilor eligibile inca nu au facut inscrierile,de aceea imi e imposibil sa preconizez marimile acestora,ca urmare imi cer scuze anticipat daca unele din cadourile organizatorilor nu sunt pe masura lor.
La listele actuale imi lipsesc inca din evaluare urmatorii:
Elite
78. Birtalan Robert, Oradea, 182 - 33,03 - E
79. Sencu Victor, Targoviște, 183 - 35,13 - E
80. Pal Zoltan, Miercurea Ciuc, 188 - 33,08 - E
81. Hutanu Alin, Brașov, 191 - 33,98 - E
82. Cojocaru Stefan, Suceava, 199 - 36,82 - EJ
83. Pop Zoltan, Dej, 205 - 33,3 - E
84. Spatariu Daniel, Arad, 213 - 33,48 - E
85. Baiburi Levent, Tulcea, 235 - 34,1 - E
Open
16. Gheorghe Nicolae, Călărași, 118 - 28,8 - O