Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Sultan Valentin -Craiova - avansați

    Comentariu


    • Moise Viorel - XXL

      Comentariu


      • Din Bacău cu parere de rău se retrage echipa :Rojnita Sebi .Ticu Dorin si Braniste George .motiv lipseste Ursulescu Ioan Stanga (mascota noastra)

        Comentariu


        • S-ar putea sa fie ceva probleme in legatura cu marimea tricourilor. Din experienta mea, marimea M - tricou Donic este mult mai mare decat M - Yasaka. Nu este tarziu daca s-ar da tabelul cu dimensiunile in cm practicat de firma respectiva.
          Blade: Donic Alligator Combi
          FH: Butterfly Dignics 80
          BH: Der Materialspezialist Spectre OX

          Comentariu


          • Postat în original de mihais mioveni Vezi post
            S-ar putea sa fie ceva probleme in legatura cu marimea tricourilor. Din experienta mea, marimea M - tricou Donic este mult mai mare decat M - Yasaka. Nu este tarziu daca s-ar da tabelul cu dimensiunile in cm practicat de firma respectiva.
            Nu este tarziu pentru ce?

            Tricourile brand-urilor din tenisul de masa vin in marea lor majoritate de la cateva fabrici de textile,via Pakistan,China,India,Bangladesh si in functie de sarja ,model ,material ,croie ,etc, dimensiunile pot sa difere oarecum.Asa este ,eu personal am de la mai toate brandurile si oscilez intre 3 masuri ,L,XL si XXL si la unele L imi e larg si la altele XXL este stramt.O parte din tricouri sunt in depozit in Romania deja,o parte sunt pe drum si o parte sunt inca in depozit in Germania.A fost imposibil sa gasim un singur model intr-un timp asa de scurt ,la culorile dorite si la marimile estimate pe o parte si o parte confirmate ,si sa ne si incadram intr-un buget oarecare.De aceea am ales varianta sa comandam o cantitate mai mare si celor mai norocosi sa reusim sa le si schimbam pe marimea potrivita.Bugetul tricourilor si a imprimarii lor depaseste cu mult incasarile Turneului.
            Din acest motiv ne cerem scuze anticipat celor carora marimile cadourilor noastre nu se potrivesc intrutotul.

            P.S.Este posibil ca din lista de acuma sa pice 20-30 de XXL si sa intre 20-30 de M si atunci sa vezi bucurie pe cei care vor primi tricou nu cu o marime nepotrivita ,ci cu 3-4.Este o problema foarte greu de gestionat in acest sistem de actualizare a listelor pe ultima suta de metri.Dupa ultima actualizare fata de ce am comandat deja am facut o comanda suplimentara de 40 de tricouri.Speram sa avem majoritatea potrivita.

            P.S.Nea Mihai aceasta este cea mai marunta problema in gestionarea evenimentului si nu ne-am permis sa ii alocam mai mult de cateva zeci (sute)de ore pana acuma si mai trebuie sa ii mai aloc cateva zeci pana ajung in plasele cu cadouri .

            Comentariu


            • Daca tot a tras semnalul de alarma cu o posibila problema marunta ,vreau sa semnalez o problema care ma roade cel mai tare in ultimele 48 de ore si acesta comunitate poate sa gaseasca o solutie rapida si sa vina in sprijinul nostru.

              Ultimul transportator care trebuia sa incarce 2 paletii cu mese de la fabrica de mese de tenis din Germania nu a mai putut si am ramas cu cei 2 paleti inca neincarcati ,care contin 19 mese din necesarul turneului si nu reusesc sa gasesc un transport rapid (Luni sau cel tarziu marti dimineata ,ca de miercuri sunt strazile inchise pe europa pt camioane).Stie cineva sau are cunostiinta de un transport din zona de nord ,cod D-99994 pt 1,2 tone sau 2,4 .
              Va rog sa ma contactati telefonic 0040747630959 EMI Multumesc.

              Comentariu


              • Se retrage de pe lista de asteptare de la Open Tuță Radu.

                Comentariu


                • Felicitări dl Zosim pentru tot ce faceți!

                  Comentariu


                  • Postat în original de bumbu pavel Vezi post
                    Felicitări dl Zosim pentru tot ce faceți!
                    Multumesc de aprecieri.Eu fac parte dintr-o echipa mare si inimoasa care incearca sa pregateasca acest eveniment.O sa tramsmit felicitarile dumneavoastra intregi echipe care merita pe deplin pentru eforturile depuse pana acuma si sigur o sa ii motiveze incontinuare sa obtinem un rezultat pozitiv.
                    Multumesc in numele echipei.

                    Comentariu


                    • se inscrie la avansati Bartha Istvan-Zsolt - Aita Mare (XL)

                      Comentariu


                      • Update!

                        Nu uitați!

                        Ultima înscriere conform Clasamentului AmaTur - Luni 29.10.2018, ora 21,00;

                        Postat în original de marcelgiosan Vezi post
                        - ultima înscriere Luni 29.10.2018, ora 21,00;
                        Ultima retragere nepenalizată cu 2 puncte Joi 01.11.2018, ora 21,00;

                        Postat în original de marcelgiosan Vezi post
                        - ultima retragere Joi 01.11.2018, ora 21,00;
                        Grupele se vor afișa pe forum Vineri 02.11.2018, ora 12,00;

                        Postat în original de marcelgiosan Vezi post
                        - grupele se vor afișa pe forum Vineri 02.11.2018, ora 21,00;

                        Am decalat cu 9 ore momentul postării grupelor inferioare pe forum, deoarece în mapa de prezentare a Turneului Campionilor pe care o vor primi participanții la înscriere se vor regăsi și Foile grupelor inferioare, Fișele meciurilor și un model de Foaie de arbitraj, pentru ca fiecare participant să aibă sub ochi, pe foaie, momentul când urmează să joace și momentul când urmează să arbitreze.
                        Orice retragere după data de Vineri 02.11.2018, ora 12,00; se va penaliza cu 3 puncte - Nemotivat.
                        Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37

                        Comentariu


                        • Important!

                          Pentru ca informațiile provenite de la Organizatorii Tehnici implicați în gestionarea Turneului Campionilor "Cupa Centenar" să ajungă în condiții optime la amaturiștii care vor urmări evenimentul de acasă pe www.tenisdemasa.ro, în paralel cu www.amatur.ro și www.cupacentenar.ro, topicul turneului se va închide în perioada Vineri 02.11.2018, ora 12.00 - Duminică 04.11.2018, ora 13.00, singurile postări aparținând celor 4 Organizatori Tehnici:
                          1. Elite - Florin Apian;
                          2. Open - Pali Tokos;
                          3. Avansați - Marcel Giosan;
                          4. începători - Claudiu Vela.

                          ?n același timp, se va deschide un Topic distinct "Turneul Campionilor" unde toată lumea va putea posta fotografii, filme, încurajări, felicitări, etc., urmând ca după terminarea Turneului cele două topic-uri să fie unite într-unul singur pentru a fi adevărata oglindă a evenimentului.
                          Vrem, cu această abordare, ca "filmul" turneului - expresie cu care ne-a obișnuit Pali - să fie foarte ușor de urmărit de acasă, iar rezultatele LIVE să poată fi accesate pe forum cu un singur "refresh" fără a derula mai multe pagini.
                          Mulțumim de înțelegere!
                          Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37

                          Comentariu


                          • Hm... Măruntă sau nu, problema asta cu mărimea tricoului trebuie rezolvată în cele mai mici detalii. Dacă nu îmi vine bine tricoul, va fi un fiasco acest turneu. Eu am dat din timp mărimea, asa că, EMI, e treaba ta să mi se potrivească. Dacă trebuie, trimit și un mulaj cu rotunjimea burții. 😁 Uneori zicala aceea cum că "tot ce e gratis și dulce e bun" pare desuetă. Sau neadaptată rigorilor concurenților din Amatur. Așa că, treaba ta, dar s-ar putea ca acest detaliu să facă diferența... A... Era sa uit, te rog sa fie mai lărguț la g?t, că nu mă prind bine cele str?mte. Și o ultimă dorință:dacă s-ar putea să nu fie făcute în Pakistan, te rog. Am văzut ca Marius copil ca întra în finală azi cu Federer cu un mizuno făcut acolo și în meciul cu Zverev l-a incomodat puțin la rever. Iar au vreau să mă bazez pe lovitura asta...?mpinsă cu iarba.

                            Comentariu


                            • Foto, Video, Mesaje, întrebări, Răspunsuri, etc.

                              Pentru ca informațiile provenite de la Organizatorii Tehnici implicați în gestionarea Turneului Campionilor "Cupa Centenar" să ajungă în condiții optime la amaturiștii care vor urmări evenimentul de acasă pe www.tenisdemasa.ro, în paralel cu www.amatur.ro și www.cupacentenar.ro, topicul oficial al turneului se va închide în perioada Vineri 02.11.2018, ora 12.00 - Duminică 04.11.2018, ora 13.00, singurile postări aparținând celor 4 Organizatori Tehnici:
                              1. Elite - Florin Apian;
                              2. Open - Pali Tokos;
                              3. Avansați - Marcel Giosan;
                              4. începători - Claudiu Vela.

                              ?n acest timp, toate postările utilizatorilor (fotografii, filme, încurajări, felicitări, întrebări, răspunsuri, etc.) se vor face în acest Topic, urmând ca după terminarea Turneului cele două topic-uri să fie unite într-unul singur pentru a fi adevărata oglindă a evenimentului.
                              Vrem, cu această abordare, ca "filmul" turneului - expresie cu care ne-a obișnuit Pali - să fie foarte ușor de urmărit de acasă, iar rezultatele LIVE să poată fi accesate pe forum cu un singur "refresh" fără a derula mai multe pagini.
                              Mulțumim de înțelegere!
                              Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37

                              Comentariu


                              • buna ziua si bun gasit tuturor.cei care ma cunosc de mai multi ani stiu ca nu fac pact cu nimeni.pentru ca unii amesteca trairile din viata de zii cu zi ,cu trairile din sport au hotarat sa se retraga ma vad nevoit sa ma retrag si eu.prieteni sunt greu de facut.prieteniile sunt grele.sa ma ierte in primul rand butelie ca nu ma tin de promisiune si mai apoi organizatorii.dumitrescu cornel elite.sa va revedeti cu bine !

                                Comentariu


                                • Panait Adrian,Brăila-avansati-marimea S la tricou.

                                  Comentariu


                                  • Bună seara, cu părere de rău se retrage Bubulac Cristi, m-am accidentat grav la picior ,mult succes tuturor participanților si mult respect pt organizatori!!!
                                    Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
                                    fh tenergy 05
                                    bh rakza 7 soft

                                    Comentariu


                                    • Retegan Cosmin - Plopeni - Elite

                                      Comentariu


                                      • Nistor Dorel - Bistrița - Elite
                                        TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

                                        Comentariu


                                        • Postat în original de FlorinBN Vezi post
                                          Nistor Dorel - Bistrița - Elite
                                          cu tricou sau fara?

                                          Comentariu


                                          • Turcanu Amalia Dumbravita incepatori

                                            Comentariu


                                            • Modificari de categorie - Clasament 1 Noiembrie 2018

                                              Nicolaiciuc Ovidiu Sebastian, Iași: Elite → Open;
                                              Haralambescu Andrei, București: începători → Avansați.
                                              Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37

                                              Comentariu


                                              • L ... dacă mai s?nt ... dacă nu, vine doar cu mușchii pe el

                                                Nistor.
                                                TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

                                                Comentariu


                                                • Deci nu i comand xxxl? ca sa stiu.

                                                  Comentariu


                                                  • Liste de înscrieri actualizate conform Clasament Amatur 1 Noiembrie 2018

                                                    Inscrieri Elite - 94 + 2WC - on 29.10.2018 at 1:38:33

                                                    1. Petrescu Liviu, Pitești, 1 - 46,1 - ELW
                                                    2. Lukasz Klimas, Ploiești, 2 - 45,65 - EL
                                                    3. Enciu Alexandru, Slobozia, 3 - 43,88 - EL
                                                    4. Ion Marius, Brăila, 4 - 43,85 - E
                                                    5. Fratila Robert, Filipestii de Targ, 5 - 43,01 - E
                                                    6. Farkas Gabor, Targu Mureș, 6 - 43,77 - EW
                                                    7. Mutrescu Eugen, Timișoara, 7 - 42,44 - E
                                                    8. Toma Florin, Pitești, 8 - 42,2 - EW
                                                    9. Sumanaru Catalin, Iași, 9 - 40,42 - E
                                                    10. Banescu Dragos, Pitești, 10 - 39,59 - E
                                                    11. Verdet Adrian, Oravita, 11 - 41,01 - E
                                                    12. Chiscop Bogdan, Galați, 12 - 38,76 - E
                                                    13. Dinca Daniel, București, 13 - 39 - ELH
                                                    14. Govoreanu Florin, Cisnadie, 14 - 37,51 - EW
                                                    15. Constantin Teodor, București, 15 - 38,69 - E
                                                    16. Radu Costica, Galați, 16 - 38,33 - E
                                                    17. Tigau Dan, București, 17 - 37,73 - ELW
                                                    18. Marola Mihai, Bacău, 18 - 37,38 - E
                                                    19. Buzatu Vasile, Buftea, 19 - 37,24 - EW
                                                    20. Cozma Catalin, Fălticeni, 20 - 39,41 - EW
                                                    21. Corcoz Costin, Focșani, 21 - 39,54 - E
                                                    22. Avram Victor, Arad, 23 - 41,3 - E
                                                    23. Savu Cristian, Oradea, 24 - 37,45 - E
                                                    24. Gogu Gabriel, Cluj Napoca, 25 - 44,23 - EW
                                                    25. Daneliuc Gabi, Selimbar, 26 - 36,5 - EW
                                                    26. Sufletel Radu, Alba Iulia, 27 - 39,01 - EW
                                                    27. Hagatis Andrei, Vatra Dornei, 28 - 37,23 - E
                                                    28. Dumitru Gheorghe, București, 29 - 37,26 - E
                                                    29. Macarenco Andrei, București, 31 - 41,34 - EL
                                                    30. Vlase Gheorghe, Slobozia, 32 - 35,81 - E
                                                    31. Zarinschi Catalin, Galați, 33 - 35,75 - E
                                                    32. Apian Florin, Bistrița, 34 - 35,96 - E
                                                    33. Roman Iulian, Brașov, 35 - 47,5 - EW
                                                    34. Boraciu Claudiu, Urziceni, 36 - 40,47 - E
                                                    35. Put Gabriel, Oravita, 37 - 41,07 - E
                                                    36. Tic Ioan, Oradea, 39 - 34,46 - E
                                                    37. Welker Ivan, Sfantu Gheorghe, 40 - 38,4 - E
                                                    38. Incze Levente, Miercurea Ciuc, 41 - 34,87 - E
                                                    39. Georgiu Dragos, Vatra Dornei, 42 - 34,75 - E
                                                    40. Mihalescu Dinu, Timișoara, 43 - 35,37 - EW
                                                    41. Curut Gabriel, Timișoara, 44 - 34,89 - E
                                                    42. Neagoe Costin, București, 45 - 35,54 - E
                                                    43. Lazaroiu Adrian, Targoviște, 47 - 34,84 - EW
                                                    44. Grigore Alexandru, Campina, 48 - 34,41 - E
                                                    45. Nistor Dorel, Bistrița, 49 - 42,01 - E
                                                    46. Pavunev Dan, București, 50 - 33,34 - E
                                                    47. Constantinescu Rares, Brăila, 51 - 40,25 - EJ
                                                    48. Galban Calin, Viseu, 52 - 40,57 - E
                                                    49. Oprea Adrian, Lugoj, 54 - 32,35 - E
                                                    50. Ciuca Dan, Pitești, 55 - 32,65 - EW
                                                    51. Firu Marian, Vatra Dornei, 56 - 37,4 - E
                                                    52. Raducan Bogdan, Craiova, 57 - 36,72 - E
                                                    53. Fratea Aurel, Constanța, 58 - 31,81 - EW
                                                    54. Vaida Sorin, Oradea, 59 - 31,91 - EW
                                                    55. Kaposta Victor, Arad, 60 - 30,83 - E
                                                    56. Leolea Andrei, Constanța, 61 - 31,21 - EW
                                                    57. Arion Costel, Galați, 62 - 34,45 - E
                                                    58. Aron Darie, Sibiu, 63 - 37,3 - E
                                                    59. Onufrei Ciprian, Botoșani, 64 - 38,2 - E
                                                    60. Iancu George, Ploiești, 65 - 39,65 - EW
                                                    61. Dumbrava Daniel, Focșani, 66 - 31,41 - EW
                                                    62. Neculai Alexandru, Tulcea, 68 - 37,61 - E
                                                    63. Cruceru Sergiu, Targu Jiu, 69 - 43,4 - E
                                                    64. Moldovan Horvath Csaba, Targu Mureș, 72 - 42,82 - E
                                                    65. Pavel Calin, Hunedoara, 75 - 38,99 - E
                                                    66. Tudorache Viorel, București, 76 - 43,85 - EL
                                                    67. Migea Cornel, Sibiu, 79 - 31,24 - EW
                                                    68. Blaga Marius, Cluj Napoca, 80 - 32,87 - EH
                                                    69. Jozsa Zoltan, Odorheiu Secuiesc, 83 - 36,39 - E
                                                    70. Zidar Victor, Reghin, 85 - 35,56 - E
                                                    71. Roman Bogdan, Arad, 89 - 41,55 - E
                                                    72. Teleki Zsolt, Cluj Napoca, 93 - 34,01 - E
                                                    73. Macovei Liviu, Brașov, 94 - 39,08 - E
                                                    74. Jimmy Lu, București, 97 - 31 - E
                                                    75. Morosanu Vasile, Suceava, 98 - 36,45 - EW
                                                    76. Maxim Valentin, Cluj Napoca, 99 - 38,79 - E
                                                    77. Bleoca Marius, Târnaveni, 101 - 34,82 - E
                                                    78. Toma Iulian, Brăila, 103 - 33 - EW
                                                    79. Corburean Ioana, Mediaș, 104 - 38,41 - ELF
                                                    80. Teglas Andreea, Ludus, 106 - 38,87 - EJF
                                                    81. Mican Nicolae, Dej, 107 - 36,24 - E
                                                    82. Iana Remus, Timișoara, 108 - 41,12 - E
                                                    83. Creinicean Liviu, Oravita, 113 - 30,33 - E
                                                    84. Mocean Dan, Cluj Napoca, 114 - 42,25 - EL
                                                    85. Cionoiu Cristian, București, 116 - 38,68 - E
                                                    86. Szalay Liviu, Oradea, 117 - 30,98 - E
                                                    87. Carpaci Alexandru, Ludus, 119 - 34,37 - EW
                                                    88. Wischegg Robert, Galați, 121 - 39,02 - E
                                                    89. Sorescu Deian, Resita, 126 - 44,6 - EL
                                                    90. Albu Vlad, Iași, 127 - 41,68 - E
                                                    91. Zamblau Ionut, Cluj Napoca, 130 - 34,45 - E
                                                    92. Craciun Calin, Oradea, 131 - 34,21 - E
                                                    93. Irsai Istvan, Targu Mureș, 132 - 37,73 - EW
                                                    94. Nascu Serban, Cluj Napoca, 133 - 39,88 - E
                                                    -----------------------------------------
                                                    Lista de asteptare:
                                                    95. Retegan Cosmin, Plopeni, 136 - 31,7 - E
                                                    96. Cojocaru Stefan, Suceava, 143 - 37,93 - EJ
                                                    97. Valcu Alin, Botoșani, 149 - 36,9 - E
                                                    98. Boru Lucian, Timișoara, 151 - 36,58 - E
                                                    99. Hutanu Alin, Brașov, 152 - 33,7 - E
                                                    100. Birtalan Robert, Oradea, 156 - 33,25 - E
                                                    101. Iancu Sorin, Sibiu, 175 - 30,77 - E
                                                    102. Baiburi Levent, Tulcea, 190 - 34,05 - E
                                                    103. Spatariu Daniel, Arad, 193 - 34,08 - E
                                                    104. Ceacarescu Cristian, Slobozia, 200 - 34,43 - E
                                                    105. Pal Zoltan, Miercurea Ciuc, 202 - 33,32 - E
                                                    106. Zbancu Leo, Deva, 207 - 37,73 - E
                                                    107. Manea Mihaita, Tulcea, 211 - 32,02 - E
                                                    108. Cuesdean Rares, Reghin, 225 - 33,2 - EJ
                                                    109. Camarasiu Tiberiu, Cluj Napoca, 234 - 32,48 - E
                                                    110. Boeriu Cezara, Targu Mureș, 238 - 30,93 - ELJF
                                                    111. Valeanu Cosmin, Bacău, 239 - 37,8 - EJ
                                                    112. Motoroi Costin, București, 247 - 32,75 - EW
                                                    113. Galiu Mihai, Brașov, 256 - 33,4 - E
                                                    114. Thouzard Adrian, Drobeta Tr Severin, 257 - 33,58 - E
                                                    115. Simion Boby, Cluj Napoca, 269 - 34,72 - ELH
                                                    116. Pop Zoltan, Dej, 274 - 33,36 - E
                                                    117. Bauer Lajos, Targu Mureș, 305 - 40,93 - EW
                                                    118. Valeanu Vlad, Bacău, 308 - 32,43 - E
                                                    119. Dezso Lorand, Dej, 315 - 32,17 - E
                                                    120. Kiss Janos, Miercurea Ciuc, 326 - 38 - E
                                                    121. Popet Doru, Timișoara, 333 - 33,38 - EW
                                                    122. Marcu Vasile, Vatra Dornei, 357 - 30,68 - EW
                                                    123. Cotca Dacian, Oradea, 369 - 30,83 - E
                                                    124. Petrus Florin, Alba Iulia, 398 - 35,24 - E
                                                    125. Irimia Sorin Jr, Cluj Napoca, 442 - 30,43 - E
                                                    126. Pintilie Nela, Galați, 536 - 31,43 - EF
                                                    127. Doncea Catalin, Giurgiu, 760 - 36,8 - E
                                                    128. Ardeljan Marinel, Varset, 986 - 36,8 - E
                                                    129. Gritto Daniel, Mediaș, 1474 - 32,1 - E
                                                    Inscrieri Open - 70 + 2WC - on 29.10.2018 at 1:38:52

                                                    1. Sorescu Mircea, Paulesti, 70 - 29,93 - O
                                                    2. Ciortescu Cristi, Iași, 71 - 29,58 - O
                                                    3. Bivolaru Marius, Ploiești, 73 - 29,93 - O
                                                    4. Gherasim Iulian, Tulcea, 77 - 28,56 - O
                                                    5. Marian Bogdan, Ploiești, 78 - 29,47 - OW
                                                    6. Nicolaiciuc Ovidiu Sebastian, Iași, 81 - 29,77 - O
                                                    7. Bocaniala Norocel, București, 82 - 28,53 - O
                                                    8. Mitrea Silviu, Navodari, 84 - 29,79 - OW
                                                    9. Macovei Cristi, Iași, 86 - 28,32 - O
                                                    10. Marola Dan, Bacău, 87 - 27,11 - O
                                                    11. Avram Nicolae, Nedelea, 90 - 28,29 - O
                                                    12. Dragan Petru Ioan, Iași, 91 - 27,96 - O
                                                    13. Vladoiu Gelu, Brașov, 92 - 29,36 - OW
                                                    14. Istrate Cristian, București, 96 - 28,14 - OW
                                                    15. Bratescu Adrian, Targoviște, 100 - 26,43 - OW
                                                    16. Pantelimon Andi, București, 102 - 29,19 - O
                                                    17. Darmaz Ion, Targoviște, 105 - 27,57 - OW
                                                    18. Laszlo Levente, Miercurea Ciuc, 109 - 26,8 - O
                                                    19. Visan Bogdan, Targoviște, 110 - 27,34 - O
                                                    20. Stefan Patrick, Brașov, 111 - 29,03 - O
                                                    21. Petrov Dan, București, 112 - 27,07 - OW
                                                    22. Polotca Stefan, Sangeorgiu de Padure, 115 - 29,6 - O
                                                    23. Padurariu Costel, Brașov, 118 - 26,63 - O
                                                    24. Dirlea Ioan, Aiud, 120 - 28,34 - OH
                                                    25. Gheorghe Nicolae, Călărași, 122 - 29,37 - O
                                                    26. Ciobanu Daniel, Blaj, 125 - 27,37 - OW
                                                    27. Bulubasa Nicusor, Comănești, 134 - 27,9 - OW
                                                    28. Orac Teodor, Ramnicu Valcea, 135 - 25,37 - O
                                                    29. Fancsali Kalman, Miercurea Ciuc, 137 - 25,71 - OW
                                                    30. Capus Giani, Galați, 139 - 28,11 - O
                                                    31. Corneanu Sorin, Botoșani, 140 - 26,91 - O
                                                    32. Drinceanu Lilian, Oravita, 141 - 28,6 - O
                                                    33. Dumitrescu Dan, Piatra Neamț, 142 - 27,06 - O
                                                    34. Negrean Ioan, Sibiu, 144 - 26,8 - O
                                                    35. Trocaru Remus, Tulcea, 145 - 26,48 - O
                                                    36. Motorga Dorin, Targu Mureș, 146 - 29,8 - O
                                                    37. Craciun David Mihai, București, 147 - 26,1 - OJ
                                                    38. Stolearenco Igor, Galați, 150 - 27,74 - O
                                                    39. Cinca Daniel, Craiova, 153 - 26,37 - O
                                                    40. Antal Denes, Brașov, 154 - 25,48 - OW
                                                    41. Silivestru Nicu, Tulcea, 155 - 26,24 - O
                                                    42. Gheorghe Nicu, Drobeta Tr Severin, 157 - 28,2 - OW
                                                    43. Tokos Pal, Odorheiu Secuiesc, 159 - 28,77 - O
                                                    44. Corbu Darius, Valenii de Munte, 161 - 25,15 - O
                                                    45. Munteanu Octavian, Tecuci, 162 - 24,58 - OW
                                                    46. Veres Francisc, Oravita, 163 - 27,7 - O
                                                    47. Colesniuc Romeo, Botoșani, 164 - 24,8 - OW
                                                    48. Brulea Petre, Paulesti, 165 - 25,64 - OW
                                                    49. Jaouir Khaled, București, 166 - 24,8 - OW
                                                    50. Nicola Marian, Constanța, 170 - 24 - O
                                                    51. Pralea Marius Dan, Botoșani, 172 - 24,3 - O
                                                    52. Birtalan Laszlo, Oradea, 174 - 24,66 - O
                                                    53. Kantor Imre Zoltan, Reghin, 176 - 24,26 - OW
                                                    54. Sarbu Dan, Ploiești, 178 - 24,73 - OW
                                                    55. Ursulean Vasile, Straja, 181 - 27,02 - O
                                                    56. Trandafir Vasile, Targu Mureș, 183 - 28,23 - O
                                                    57. Stancescu Sebastian, Ploiești, 184 - 24,91 - O
                                                    58. Popa Mircea, Brașov, 185 - 24,66 - OW
                                                    59. Janosi Attila, Targu Mureș, 189 - 24,7 - O
                                                    60. Nagy Iosif, Arad, 191 - 27,32 - OW
                                                    61. Jichici Svetozar, Timișoara, 192 - 24,99 - OW
                                                    62. Potarniche Bianca, Buzău, 194 - 27,62 - OLJF
                                                    63. Staicu Dan, Constanța, 195 - 25,77 - OW
                                                    64. Morosan Marian, Suceava, 196 - 27,4 - O
                                                    65. Voin Doru, București, 197 - 26,59 - O
                                                    66. Petho Mihaly, Racosu de Sus, 198 - 29,43 - O
                                                    67. Colcer Nicolae, Toplita, 199 - 29,37 - O
                                                    68. Plaiasu Ion, Plopeni, 203 - 23,16 - O
                                                    69. Gecse Alpar, Chibed, 205 - 24,86 - O
                                                    70. Osman Metin, Tulcea, 206 - 24,19 - O
                                                    -----------------------------------------
                                                    Lista de asteptare:
                                                    71. Curpas Ioan, Oradea, 212 - 24,77 - OW
                                                    72. Nicolae Alin, București, 213 - 28,54 - O
                                                    73. Diaconescu Lucian, Targoviște, 214 - 26,87 - O
                                                    74. Dospinescu George, București, 215 - 24,06 - OW
                                                    75. Farkas Bence, Targu Mureș, 222 - 27,7 - O
                                                    76. Pinzar Alin, Suceava, 223 - 24,52 - O
                                                    77. Samoila Ion, Babadag, 228 - 26,6 - O
                                                    78. Jurescu Sorin, Timișoara, 229 - 25,15 - O
                                                    79. Rosioara Razvan, Alexandria, 236 - 28,77 - O
                                                    80. Micuda Mihai, București, 245 - 27,6 - O
                                                    81. Luca Octavian, Tulcea, 246 - 24,92 - O
                                                    82. Nicu Constantin, Iași, 255 - 26,79 - O
                                                    83. Viciu Dragos, Pitești, 262 - 24,91 - OW
                                                    84. Lacatis Ghita, Arad, 266 - 24,84 - O
                                                    85. Veres Janos, Targu Mureș, 278 - 26,49 - OW
                                                    86. Beches Andrei, Sibiu, 281 - 29,38 - O
                                                    87. Bogza Dragos, Iași, 285 - 25,51 - O
                                                    88. Cecan Vasile, Timișoara, 287 - 22,6 - O
                                                    89. Ambrus Szilard, Ludus, 289 - 27,92 - OJ
                                                    90. Turcu Viorel, Piatra Neamț, 294 - 20,8 - OW
                                                    91. Ciobanu Gabriel, Cluj Napoca, 307 - 28,25 - OW
                                                    92. Cherhat Dumitru, Cluj Napoca, 310 - 27,22 - O
                                                    93. Ticu Sorin, Lugoj, 316 - 26,92 - O
                                                    94. Postelnicu Mihai, Deva, 317 - 22,7 - O
                                                    95. Costache Rosioru Cristian, Timișoara, 319 - 26,38 - O
                                                    96. Turburan Ion, Resita, 323 - 27,45 - O
                                                    97. Cioboiu Dan, Craiova, 324 - 25,57 - O
                                                    98. Decean Darian, Sibiu, 340 - 27,95 - O
                                                    99. Kromek Iulian, Cugir, 345 - 23,13 - O
                                                    100. Butnaru Madalina, Vatra Dornei, 348 - 22,96 - OF
                                                    101. Veres Adrian, Timișoara, 351 - 24,3 - O
                                                    102. Kriszta Arpad Lorand, Sanpaul, 355 - 24,17 - O
                                                    103. Ardelean Raul, Arad, 359 - 25,35 - O
                                                    104. Frunza Alexandru, Timișoara, 364 - 26,02 - O
                                                    105. Csaky Tiberiu, Resita, 374 - 24,43 - O
                                                    106. Bothazan Florin, Dej, 377 - 25,05 - O
                                                    107. Boznea Daniel, Deva, 390 - 28,08 - O
                                                    108. Butura Vasile, Alba Iulia, 395 - 28,87 - O
                                                    109. Lungu Marius, Oravita, 397 - 24,21 - O
                                                    110. Dani Leo, Arad, 400 - 24,35 - OH
                                                    111. Peta Octavian, Cluj Napoca, 409 - 23,68 - OW
                                                    112. Musat Catalin, București, 410 - 25,93 - O
                                                    113. Barbulescu Dan, Sibiu, 412 - 23,92 - O
                                                    114. Degianschi Obrad, Resita, 414 - 24,9 - O
                                                    115. Marian Florin, Reghin, 425 - 27,16 - O
                                                    116. Muraru Ioana, Vatra Dornei, 427 - 21,79 - OJF
                                                    117. Murgu Ioan, Oravita, 428 - 26,05 - O
                                                    118. Kramarsic Milos, Belgrad, 432 - 26,27 - O
                                                    119. Pop Danut, Dej, 443 - 27,78 - O
                                                    120. Catricicau Adrian, Baia Mare, 452 - 28,65 - O
                                                    121. Weiss Simona, Cisnadie, 473 - 23,08 - OF
                                                    122. Venter Liviu, Resita, 476 - 24,92 - O
                                                    123. Bozga Razvan, Baicoi, 488 - 25,23 - O
                                                    124. Boroleanu Robert, București, 489 - 21,28 - O
                                                    125. Ciochina Gabriel, Arad, 531 - 26,95 - O
                                                    126. Timaru Ilie, Ocna Sibiului, 549 - 22,3 - O
                                                    127. Comsa Dan, Sibiu, 553 - 21,94 - O
                                                    128. Ploscaru Bogdan, Cluj Napoca, 575 - 20,4 - O
                                                    129. Petersi Nuri, Varset, 583 - 29,35 - O
                                                    130. Preda Ionut, Moinesti, 599 - 29,4 - O
                                                    131. Botea Fabian, Hunedoara, 643 - 24,63 - O
                                                    132. Zedler Csaba, Agnita, 675 - 26,27 - OW
                                                    133. Zdrenghea Mircea, Orastie, 735 - 20,3 - O
                                                    134. Istrate Samir, Arad, 776 - 26,4 - O
                                                    135. Somlea Darian, Cisnadie, 793 - 21,5 - O
                                                    136. Groza Alexandru, Cisnadie, 830 - 21,63 - O
                                                    137. Cont Cosmin, Gherla, 853 - 26,65 - O
                                                    138. Coroian Claudiu, Gherla, 903 - 24,27 - O
                                                    139. Popa Gheorghe, Aiud, 929 - 23 - OW
                                                    140. Beica Florin, Gherla, 1058 - 26,35 - O
                                                    141. Groza Florin, Cluj Napoca, 1075 - 24,1 - OW
                                                    142. Bodeanu Dan, București, 1219 - 25,35 - OW
                                                    143. Bora Nicolae, Alba Iulia, 1242 - 22,47 - O
                                                    Inscrieri Avansati - 70 + 2WC - on 29.10.2018 at 1:39:11

                                                    1. Dinu Gheorghe, București, 259 - 18,87 - AW
                                                    2. Szanto Lajos, Miercurea Ciuc, 273 - 19,67 - A
                                                    3. Fotia Iulian, Bacău, 275 - 19,87 - A
                                                    4. Vieru Costica, Botoșani, 279 - 19,13 - AW
                                                    5. Badaluta Marian, Vatra Dornei, 280 - 18,59 - AW
                                                    6. Damian Mircea, Bistrița, 283 - 19 - A
                                                    7. Fulop Attila, Aiud, 288 - 18,24 - AW
                                                    8. Iacob Gabriel, Iași, 290 - 18,8 - AW
                                                    9. Burghelea Florin, Piatra Neamț, 291 - 18,15 - A
                                                    10. Carata Catalin, Tulcea, 295 - 19,66 - A
                                                    11. Bozosan Petre, Sibiu, 302 - 19,68 - A
                                                    12. Ilie Octavian Marius, Brașov, 309 - 18,54 - A
                                                    13. Canea Kocsis Andras, Targu Secuiesc, 312 - 17,91 - A
                                                    14. Loghin Florin, Brașov, 320 - 17,5 - A
                                                    15. Nitu Serban, Paulesti, 321 - 17,88 - A
                                                    16. Lupsa Bogdan, Ramnicu Valcea, 322 - 17,99 - A
                                                    17. Cristescu Cristian, București, 330 - 17,21 - AW
                                                    18. Dumitrache Gabriel, Giurgiu, 332 - 18,53 - A
                                                    19. Salavastru Petru, Botoșani, 336 - 16,61 - AW
                                                    20. Grigore Marian, Ramnicu Valcea, 339 - 16,81 - A
                                                    21. Sofian Corneliu, Suceava, 343 - 19,53 - AW
                                                    22. Codreanu Laurentiu, Buzău, 350 - 18,99 - A
                                                    23. Lucic Corneliu, Suceava, 356 - 17,86 - AWH
                                                    24. Tamas Szilard, Miercurea Ciuc, 360 - 19,66 - A
                                                    25. Matei Dumitru, Deva, 362 - 18,88 - AW
                                                    26. Fulop Laszlo, Targu Mureș, 363 - 16,83 - A
                                                    27. Sursilov Constantin, București, 365 - 17,23 - A
                                                    28. Bivolaru Stelian, Targoviște, 366 - 16,34 - A
                                                    29. Barca George, Pitești, 367 - 17,63 - A
                                                    30. Cristofor Razvan, Moinesti, 368 - 17,18 - AW
                                                    31. Alexandru Marius, București, 372 - 18,8 - A
                                                    32. Docan Cristian, București, 375 - 16,76 - A
                                                    33. Campean Adrian, București, 381 - 19,96 - A
                                                    34. Boicu Gabriel, Vatra Dornei, 382 - 17,47 - A
                                                    35. Heja Zoltan, Ditrau, 384 - 16,96 - A
                                                    36. Constantin Cristina, București, 385 - 16,51 - AF
                                                    37. Trocan Nicolae, Mioveni, 391 - 19,43 - AW
                                                    38. Cristea Andrei Cosmin, Aiud, 393 - 17,3 - AJ
                                                    39. Bedo Jozsef, Suseni, 399 - 17,17 - A
                                                    40. Lazar Dumitru, Mizil, 404 - 16,01 - A
                                                    41. Iliuta Adrian, Sannicolau Mare, 405 - 17,32 - A
                                                    42. Tobosaru Gheorghe, Brașov, 407 - 18,03 - A
                                                    43. Bejan Alexandru, Tecuci, 408 - 17,67 - A
                                                    44. Trocan Alexa, Mioveni, 411 - 18,99 - AF
                                                    45. Piper Petru, Luna CJ, 420 - 17,66 - AH
                                                    46. Radu Constantin, Sibiu, 421 - 19,43 - AW
                                                    47. Vijaica Paul, Drobeta Tr Severin, 422 - 19,11 - AW
                                                    48. Tintas Adrian, Sighetu Marmatiei, 423 - 17,95 - A
                                                    49. Dior Dorin, Iași, 430 - 17,47 - A
                                                    50. Ene Florin, Ploiești, 431 - 17,17 - A
                                                    51. Durac Viorel, Constanța, 436 - 17,91 - AW
                                                    52. Vijaica Florin, Drobeta Tr Severin, 438 - 19,43 - A
                                                    53. Stoica Mihai, Mioveni, 444 - 17,28 - AW
                                                    54. Ciky Cornel, Fagaras, 447 - 15,97 - AW
                                                    55. Kis Istvan, Brașov, 448 - 16 - AW
                                                    56. Botoc Ovidiu, Paulesti, 449 - 16,17 - A
                                                    57. Stoian Sorin, Curtea de Argeș, 451 - 16,13 - A
                                                    58. Socaci Sorin, Panciu, 454 - 18,13 - AW
                                                    59. Fekete Istvan, Arad, 455 - 18,27 - A
                                                    60. Morariu Marius, Sibiu, 458 - 18,7 - A
                                                    61. Pop Alexandru, Oradea, 459 - 18,29 - A
                                                    62. Bartha Istvan Zsolt, Aita Mare, 460 - 17,91 - A
                                                    63. Botas Constantin, Sannicolau Mare, 461 - 16,35 - A
                                                    64. Vass Sandor, Beclean, 463 - 17,71 - AW
                                                    65. Mihu Florin, Pitești, 464 - 15,95 - A
                                                    66. Panait Adrian, Brăila, 465 - 15,07 - AW
                                                    67. Spaller Tiberiu, Nasaud, 469 - 19,17 - A
                                                    68. Bumbu Pavel, Razboieni, 470 - 18,87 - A
                                                    69. Acriva Marian, Mizil, 475 - 16,42 - A
                                                    70. Losonczi Denes, Sangeorgiu de Padure, 484 - 17,23 - AW
                                                    -----------------------------------------
                                                    Lista de asteptare:
                                                    71. Hancig Mircea, Dumbravita, 485 - 19,47 - A
                                                    72. Pop Sabin, Targu Mureș, 486 - 14,65 - A
                                                    73. Budescu Marian, Galați, 493 - 16,38 - A
                                                    74. Sicoe Ioan, Turda, 494 - 17 - AW
                                                    75. Petrescu Claudiu, Putna, 498 - 18,6 - A
                                                    76. Barabas Claudiu, Bistrița, 501 - 14,65 - A
                                                    77. Borcsi Jozsef, Timișoara, 502 - 19,13 - A
                                                    78. Gered Ferenc, Miercurea Ciuc, 503 - 17,14 - A
                                                    79. Sterczer Sandor, Sanzieni, 505 - 14,36 - A
                                                    80. Bucur Alin Adrian, Targu Mureș, 509 - 17,1 - A
                                                    81. Mitar Marius Tiberiu, Sannicolau Mare, 512 - 14,57 - A
                                                    82. Balaj Roland, Arad, 516 - 15,29 - A
                                                    83. Bucur Dan, Cisnadie, 523 - 19,02 - A
                                                    84. Avasilcai Marcel, Arad, 526 - 19,35 - A
                                                    85. Ankar Wasim, Timișoara, 530 - 17,32 - A
                                                    86. Benyovski Bela, Sibiu, 533 - 18,03 - AW
                                                    87. Barbuta Ioan, Dej, 534 - 18,23 - A
                                                    88. Joldes Adrian, Bistrița, 537 - 17,83 - A
                                                    89. Chivu Cornel, Craiova, 541 - 15,45 - A
                                                    90. Dumitru Florin, Arad, 548 - 16,5 - A
                                                    91. Todor Csaba, Gheorgheni, 556 - 15,06 - AH
                                                    92. Makszem Szabolcs, Gheorgheni, 562 - 14,03 - A
                                                    93. Moldovan Flavia, Târnaveni, 564 - 19,03 - AF
                                                    94. Bucur Delia, Ludus, 585 - 18,32 - AJF
                                                    95. Vestineanu Ionut, Slobozia, 586 - 16,62 - A
                                                    96. Vicovanu Petru, Horodnic de Jos, 592 - 18,13 - A
                                                    97. Puia Darius, Stremt, 594 - 16,77 - A
                                                    98. Iepure Teodor Calin, Aiud, 596 - 14,59 - AJ
                                                    99. Giosan Marcel, Galați, 601 - 13,34 - A
                                                    100. Vera Esteban, Sibiu, 603 - 16,38 - A
                                                    101. Bleoca Lucas, Târnaveni, 610 - 14,43 - AJ
                                                    102. Sabau Gheorghe, Târnaveni, 612 - 16,47 - A
                                                    103. Belba Caius Petrica, Baile Herculane, 617 - 19,62 - A
                                                    104. Cristea Virgil, Cugir, 619 - 17,2 - A
                                                    105. Caraus Sorin, Deva, 622 - 13,68 - A
                                                    106. Lupescu Nicolae, Reghin, 624 - 11,57 - A
                                                    107. Visan Victor, Slobozia, 627 - 16,34 - A
                                                    108. Grumeza Lucian, București, 631 - 13,05 - A
                                                    109. Sultan Valentin, Craiova, 632 - 18,36 - A
                                                    110. Movileanu Neculae, Brașov, 634 - 13,88 - A
                                                    111. Bal Adrian, Gherla, 665 - 14,03 - A
                                                    112. Gusan Boris, Turda, 668 - 16,46 - AW
                                                    113. Andrei Radu Alexandru, Iași, 676 - 15,58 - A
                                                    114. Faraian Alexandru, Aiud, 690 - 11,53 - AJ
                                                    115. Sabau Mircea, Târnaveni, 702 - 14,09 - A
                                                    116. Matei Mircea, Targoviște, 711 - 11,52 - A
                                                    117. Gherman Romulus, Arad, 716 - 12,62 - A
                                                    118. Tigaroi Florin, Cluj Napoca, 718 - 11,71 - A
                                                    119. Petrache Radu, Blaj, 745 - 12,52 - A
                                                    120. Simionese Sorin Gabriel, Granicesti, 749 - 15,17 - A
                                                    121. Simionese Ovidiu, Granicesti, 758 - 12,52 - AJ
                                                    122. Docea Beniamin, Aiud, 768 - 16,32 - A
                                                    123. Pintescu Teodora, Vatra Dornei, 780 - 11,53 - AJF
                                                    124. Marian Ioan, Alba Iulia, 791 - 12,24 - AW
                                                    125. Chiscan Bogdan, Arad, 792 - 12,05 - A
                                                    126. Badescu Tudor, Cluj Napoca, 799 - 11,98 - A
                                                    127. Chibulcutean Ioan, Târnaveni, 800 - 13,42 - A
                                                    128. Oprean Andrei, Deva, 811 - 10,33 - A
                                                    129. Csiki Sandor, Cluj Napoca, 829 - 17,05 - AW
                                                    130. Stefan Mihaela, București, 835 - 11,48 - AF
                                                    131. Danalache Daniel, Navodari, 836 - 16,7 - A
                                                    132. Govoreanu Cendana, Cisnadie, 839 - 10,85 - AF
                                                    133. Luca Eugen, Aiud, 844 - 13,28 - A
                                                    134. Putnik Tiberiu, Varset, 862 - 17,56 - A
                                                    135. Galfi Levente, Cluj Napoca, 905 - 16,77 - AW
                                                    136. Sinpetrean Comsa Gheorghe, Cluj Napoca, 917 - 14,63 - A
                                                    137. Zavaski Ioan, Dej, 920 - 16,4 - AW
                                                    138. Paul Cosmin Sebastian, București, 989 - 15,1 - A
                                                    139. Bonciu Daniel, București, 1020 - 13,95 - A
                                                    140. Haralambescu Andrei, București, 1040 - 10,18 - A
                                                    141. Vieru Teodora, Vatra Dornei, 1044 - 10,96 - AJF
                                                    142. Daroti Florin, Lipova, 1046 - 14,4 - A
                                                    143. Damian Vasile, Nasaud, 1087 - 10,2 - A
                                                    144. Radu Dragos, Targoviște, 1118 - 13,3 - A
                                                    145. Grosan Mircea, Dej, 1120 - 13 - A
                                                    146. Gipsy King, Hunedoara, 1125 - 16,17 - A
                                                    147. Cioveie Bogdan, Oravita, 1126 - 15,17 - A
                                                    148. Neamțu Adrian, Gherla, 1155 - 15,25 - A
                                                    149. Miclos Andrei, Dej, 1190 - 14,33 - A
                                                    150. Midvichi Alexandru, Deva, 1205 - 11,15 - AJ
                                                    151. Ciurca Ovidiu, Targu Mureș, 1306 - 12,13 - AW
                                                    152. Golban Nicolae, Alba Iulia, 1357 - 12,7 - AW
                                                    153. Hodis Andrei, Gherla, 1415 - 19,35 - A
                                                    154. Popa Decebal, Alba Iulia, 1425 - 11,43 - A
                                                    155. Gafita Andrei, Iași, 1705 - 12,25 - A
                                                    156. Stoican Adrian, Alba Iulia, 1791 - 11,45 - A
                                                    157. Ispas Emil, Alba Iulia, 1976 - 15,6 - A
                                                    Inscrieri Incepatori - 22 + 2WC - on 29.10.2018 at 1:39:36

                                                    1. Ghitu Liviu, Onesti, 685 - 9,79 - I
                                                    2. Popescu Apreotesei Mihai, Straoane, 734 - 9,91 - I
                                                    3. Ursulean Daniel, Straja, 741 - 9,64 - IJ
                                                    4. Marinescu Nelu, Targoviște, 762 - 9,92 - I
                                                    5. Pralea Constantin, Alba Iulia, 764 - 8,57 - IW
                                                    6. Fusca Georgian, Targoviște, 771 - 9,5 - I
                                                    7. Zamfirache Ioan, Botoșani, 773 - 7,67 - IW
                                                    8. Grusca Narcis, Gura Humorului, 824 - 8,01 - I
                                                    9. Sabau Victor, Arad, 826 - 9,9 - I
                                                    10. Morun Marian, Brăila, 827 - 8,53 - I
                                                    11. Sisca Nicusor, Comănești, 837 - 8,73 - IW
                                                    12. Olaru Miruna Andreea, Comănești, 859 - 8,36 - IF
                                                    13. Pascu Gabriel, Brăila, 866 - 8,54 - IW
                                                    14. Ceobotaru Daniel, Galați, 867 - 9,6 - I
                                                    15. Rosoga Ana, Constanța, 869 - 7,73 - IF
                                                    16. Onofrei Petru, Gherla, 871 - 9,4 - IW
                                                    17. Ficleanu Gabriel, Giurgiu, 872 - 8,85 - I
                                                    18. Angi Zoltan, Gheorgheni, 883 - 9,12 - I
                                                    19. Gita Dan, Sfantu Gheorghe, 887 - 9,12 - I
                                                    20. Sirbu Vlad, Aiud, 895 - 9,92 - I
                                                    21. Malene Petru, Fagaras, 898 - 8,93 - I
                                                    22. Moise Viorel, Brăila, 901 - 7,03 - IW
                                                    -----------------------------------------
                                                    Lista de asteptare:
                                                    23. Plesoianu Stefan, Constanța, 910 - 9,38 - IW
                                                    24. Gligor Paul, Arad, 916 - 9,77 - I
                                                    25. Tataru Tiberiu, Targu Jiu, 924 - 8,6 - I
                                                    26. Ontoiu Catalin, Pitești, 956 - 7,22 - I
                                                    27. Suciu Sergiu, Turda, 965 - 6,34 - IW
                                                    28. Asteleanu Lucian, Cluj Napoca, 976 - 8,85 - I
                                                    29. Creta Petru, Luna CJ, 993 - 7,36 - I
                                                    30. Suciu Andrei, Borsec, 1001 - 9,08 - I
                                                    31. Marin Bogdan Mihail, Bacău, 1028 - 7,17 - I
                                                    32. Portariuc Gheorghe, Botoșani, 1029 - 7,43 - I
                                                    33. Caranfilian Migo, București, 1073 - 5,83 - I
                                                    34. Barabancea Lili, Iași, 1078 - 7,29 - IF
                                                    35. Savina Dan, Piatra Neamț, 1122 - 5,56 - I
                                                    36. Sticlet Doru, Bistrița, 1133 - 7,5 - IW
                                                    37. Tamas Vivien, Miercurea Ciuc, 1151 - 5,61 - IF
                                                    38. Achim Paul, Arad, 1189 - 6,52 - I
                                                    39. Rosoga Liviu, Cluj Napoca, 1198 - 8,23 - I
                                                    40. Enea Andrea, Vatra Dornei, 1266 - 8,3 - IF
                                                    41. Brașoveanu Vali, Sibiu, 1289 - 9,65 - IW
                                                    42. Moldovan Cristian, Alba Iulia, 1305 - 7,05 - I
                                                    43. Zedler Iuliu, Blaj, 1307 - 9,63 - IW
                                                    44. Stan Mariana, Constanța, 1310 - 4,49 - IF
                                                    45. Sarcani Andrei, Targu Mureș, 1318 - 7,98 - IW
                                                    46. Susman Dan, Alba Iulia, 1416 - 7,1 - I
                                                    47. Midvichi Daniel, Deva, 1479 - 6,8 - I
                                                    48. Buzila Robert, Vatra Dornei, 1481 - 7,06 - IJ
                                                    49. Szekely Gheorghe, Blaj, 1577 - 6,77 - IW
                                                    50. Pop Dan Cristian, Dej, 1596 - 5,4 - IJ
                                                    51. Pop Mihai, Dej, 1630 - 5,75 - I
                                                    52. Marcu Cristian, Alba Iulia, 1656 - 6,2 - I
                                                    53. Pintescu Emilia, Vatra Dornei, 1684 - 4,78 - IF
                                                    54. Heja Zsolt, Ditrau, 1700 - 4,8 - I
                                                    55. Marginean Mihai, Luna CJ, 1746 - 8,33 - I
                                                    56. Vrasmas Ilinca, Vatra Dornei, 1747 - 4,85 - IF
                                                    57. Halasz Levente, Cluj Napoca, 1929 - 5,63 - I
                                                    58. Jicarean David, Lipova, 1960 - 6,4 - I
                                                    59. Cir Florin, Razboieni, 2003 - 5,17 - I
                                                    60. Rusu Marius, Alba Iulia, 2089 - 6,2 - I
                                                    61. Tigoan Alex, Dej, 2175 - 6 - I
                                                    62. Vaideanu Fabiana, Vatra Dornei, 2205 - 6,25 - IF
                                                    63. Bregar Dan, Alba Iulia, 2318 - 5 - I
                                                    64. Sufletel Emil Sr, Alba Iulia, 2321 - 4,33 - IW
                                                    65. Sufletel Margareta, Alba Iulia, 2358 - 4 - IF
                                                    66. Pop Daniel Valentin, Dej, 2593 - 0 - I
                                                    67. Somlea Codrin, Cisnadie, 2624 - 5 - I
                                                    68. Danciu Nicolae, Alba Iulia, 2645 - 5,9 - I
                                                    69. Tamas Alex, Dej, 2980 - 5 - I
                                                    70. Anca Valentin, Ludus, 2995 - 5,65 - I
                                                    71. Turcanu Amalia, Dumbravita, 3079 - 5,25 - IF
                                                    72. Bote Tudor Andrei, Dej, 3098 - 6 - I
                                                    73. Anca Ana Maria, Ludus, 3233 - 4,5 - IF
                                                    74. Stancovici Bianca, Targu Mureș, 4055 - 0 - IF
                                                    75. Ilisiu Cristian, Alba Iulia, 4698 - 0 - I
                                                    76. Cira Nicolae, Alba Iulia, 5001 - 0
                                                    77. Melinceanu Denis, Vatra Dornei, 5002 - 0
                                                    Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37

                                                    Comentariu

                                                    Procesare...
                                                    X