Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce conditii trebe indeplinite pentru a organiza un turneu

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ce conditii trebe indeplinite pentru a organiza un turneu

Mi-ar place sa pot organiza un turneu la Petrila.Exista o sala care are vreo 6 mese si mesele sunt bune.Nu stiu exact firma pentru ca am fost de vreo 2 ori acolo la sala.Altceva ce trebe indeplinit conditii de cazare sau ce.Puteti spune va rog si poate reusesc sa fac rost de conditiile necesare?
    Sper ca nu va rapesc prea mult timp
    Multumesc anticipat

Re: Ce conditii trebe indeplinite pentru a organiza un turneu

prima data iti trebuie multa bunavointa , apoi un organizator mai vechi care sa te indrume , dupa care urmeaza trecerea lui in calendar in functie de datele disponibile , trebuie incercat mai intii unul de tip B , local , care o sa fie mai mic , si fara mari pretentii .
    Cu cazarea ... nu e greu trebuie doar sa mergi la locatiile apropiate de sala , sa alegi unul , doua , apoi sa incerci sa faci reduceri ca cei care doresc cazare sa suporte un minim de cheltuiala.
    Mai sint amanunte , dar acelea le poti afla pe parcurs de la cei mai vechi in asa ceva , si care s-au lovit de problemele organizari si acum elimina cit mai multe din ele . Evident sint unele care nu se pot evita dar .. una peste alta nu are cum sa nu fie bine .
    Succes !
    Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
    Fete de palete tenis de masa
    TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

Procesare...
    X