Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Din Mioveni - Rizescu Gheorghhe - Amatori. Se transfera de la Open la Amatori, Stoica Mihai (nu e momentul sa joc la Open acum cand se desfasoara goana dupa puncte).
Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Se retrage Stoica Mihai ...... daca particip risc sa nu mai pot juca la Turneul Final ........ imi iese un turneu de 17 puncte (echivalentul locului 1 la Avansati). Numai anul acesta am 11 participari la turnee B .... dar se tine cont numai de 4..... Ce rost mai are perioada de 12 luni pana la expirarea turneului, daca pentru clasament se tine cont de putine turnee......de parca gestiunea s-ar face pe CAIET si nu cu ajutorul CALCULATORULUI. Sunt incurajati participantii ocazionali la turnee (maxim un turneu pe luna), iar celor cu 2-4 participari pe luna, REGULAMENTUL le da cu TESLA ......... Deci eu as vrea sa particip la acest turneu, dar conditiile date de regulament nu imi permit. Poate pe viitor va exista in regulament OPTIUNEA JUCATORULUI (inainte de inceperea turneului) de a NU FI PUNCTAT la respectivul turneu.
Cel mai simplu ar fi ca termenul de expirare sa fie 6 luni, iar pentru clasament sa se tina cont de TOATE TURNEELE VALIDE.
Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Comentariu