Desi a fost un turneu B, competitia a fost extraordinar de puternica, s-a miscat totul super bine, conditii excelente, nimic de reprosat! Multumim!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa "S-SUCCES", Suceava - 27.10.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
maestru
- 23.oct.2007
- 1857
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
Bravooo Ursulenii!
Sunt mandru de voi!
Felicitari la toti care au prins un loc pe podium!
Multumim organizatorilor pentru premii frumoase!
Felicitari!Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4469
- botosani
- 55
Likes given: 3911Likes received: 1867
Bravo tuturor castigatorilor dar vreau sa felicit in mod special pe Ursulean Daniel, Daraba Gabriel si pe Aluculesa Radu de la incepatori, pe Constantinica Silviu (produsul antrenorului Balauca Cornel-felicitari!) si pe Aanei Cristian pentru podiumul de la avansati si, nu in ultimul rand, pe “Albii” de la Elite dar in mod special pe Florin Ursulean si pe…, aaa erai acolo?... si pe Catalin Cozma, bravo voua. “S-antamplat” de aceasta data ca ati fost cei mai buni dar, pazea ca venim noi tineretul din urma.
Felicitari organizatorului Adrian Cojocaru pentru concursul reusit, imi pare rau ca n-am putut participa, sper insa s-o pot face la urmatoarele.
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Coordonator Onorific- 15.mar.2018
- 2197
- Botoșani
Likes given: 2645Likes received: 1407
Mentionez ca acesta este prima clasare pe podium a mea si a lui Radu Aluculesa.
Tin sa multumesc sportivilor Adrian Mihai, Costica Vieru si Sorin Corneanu pentru felicitari. Recunostinta mea se indreapta catre:
- partenerii de antrenament Mugurel Chirica (acum lucreaza in Scotia) si Gagea Marian;
- echipa tenis de masă parcul mic (Mugurel C., Marian G., Alexandru S., Mihai Ș., Florin D.,
Marius A., Andrei C. etc.). Unii dintre ei au obtinut rezultate bune sau chiar foarte bune in circuitul AmaTur;
- partenerii de joc de la CS Ardex Botoșani (dl. presedinte Doru Popescu, dl. antrenor de copii Marius Chiriac,
Bebe, Narcis, Radu, Laurentiu, Relu, nea Ion, Mihai, Alex, Marian A., Marian G.).
P.S. Multumesc domnului Adrian Cojocaru pentru ospitalitate si pentru organizarea ireprosabila a turneului.Ultima editare de GabrielD; 28.oct.2018, 15:58."Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata
Comentariu
senior- 19.dec.2014
- 604
- Botoșani
- 62
Likes given: 749Likes received: 322
Felicitari familiei Simionese Sorin Gabriel si Ovidiu pentru locurile 2 si 3 la avansati, frumos podium!!!!
Comentariu
organizator tehnic- 01.apr.2011
- 2109
- Suceava, Romania
- 52
Likes given: 188Likes received: 434
Multumesc pentru participare, sustinere!
Va astept in aceeasi forma maxima competitionala si data viitoare!
Urmeaza Cupa Bucovinei - Centenarul Unirii cu Tara pe 1 decembrie!
S-SUCCES PARTICIPANTILOR LA TURNEUL CAMPIONILOR!
Comentariu
Multumim pentru urări dar după decizia de a comasa openul si elitul o sa fie mai puțini participanți la Turneul Final. Cel puțin eu nu mai prind un loc la open....multumesc si eu pentru ocazia acordată sa joc împotriva celor de la Elite si sa adun puncte prețioase pentru eventuala participare la Turneul Campionilor
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind TapatalkJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
organizator tehnic- 01.apr.2011
- 2109
- Suceava, Romania
- 52
Likes given: 188Likes received: 434
Postat în original de Pinzar Alin Vezi postMultumim pentru urări dar după decizia de a comasa openul si elitul o sa fie mai puțini participanți la Turneul Final. Cel puțin eu nu mai prind un loc la open....multumesc si eu pentru ocazia acordată sa joc împotriva celor de la Elite si sa adun puncte prețioase pentru eventuala participare la Turneul Campionilor
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
Decizia Elte-Open a fost luata din momentul ce s-a postat turneul si nu dupa cum sugerezi! Iar decizia de a juca intr-o astfel de formula si a aduna acelea puncte pretioase a fost personala!
Ai adunat 14 puncte, castigatorul (Albu Vlad) 20! Acelea 6 puncte nu fac mare diferenta in ierarhia ta, dar te las pe tine sa mai verifici si sa constati!
P.S. Turneul final va avea acelasi numar de jucatori indeferent ca vom fi sau nu noi acolo! Sa speram ca vom fi!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:26.Procesare...X
Comentariu