Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Armstrong attack 8 vs Butterfly Speedy P.O
O comparatie intre ele din toate punctele de vedere
Multumesc anticipat
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
am jucat si cu una si cu alta.vreau sa spun ca armstrong-ul e mult mai"nenorocita"
decat butterfly-ul asta poate sa-ti confirme vaduva armstrong e o fata cu mai mult control,dar am schimbat-o deoarece fata nu era intreaga,adica nu se vedea ittf-ul
si aveam riscul sa ma conteste cineva(la div. b).
acum am o alta "stranbaciune" de fata xiom guillotine-s,o iarba mai "nenorocita"
ca armstrongul.
deci ca sa revin la intrebare armstrong attak 8(cea mai subtire 1,5 cred)
este mai buna decat butterfly,deci ti-o recomand.
apropo ai vazut vreuna cu scrisul intreg?
..Attack 8 este medium pimps, Speedy Po este short pimps, Attack 8 prinde mai putin efect si este mai lenta dar mai controlabila, buna la returnarea serviciilor si foarte buna impotriva ierbarilor..
am jucat si cu una si cu alta.vreau sa spun ca armstrong-ul e mult mai"nenorocita"
decat butterfly-ul asta poate sa-ti confirme vaduva armstrong e o fata cu mai mult control,dar am schimbat-o deoarece fata nu era intreaga,adica nu se vedea ittf-ul
si aveam riscul sa ma conteste cineva(la div. b).
acum am o alta "stranbaciune" de fata xiom guillotine-s,o iarba mai "nenorocita"
ca armstrongul.
deci ca sa revin la intrebare armstrong attak 8(cea mai subtire 1,5 cred)
este mai buna decat butterfly,deci ti-o recomand.
apropo ai vazut vreuna cu scrisul intreg?
Eu am primit-o de la domnul Gelu(tibi) si se vede pe jumatate scrisul adica jumatate din fiecare litera
si am dorit o comparatie deoarece un adversar de al meu de pe judet(eu sunt locul 2 iar el e locul 1) are bty speedy p.o
si vroiam sa vad daca sunt asemanatoare
poate am un mic avantaj acuma
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
n-ai inteles mai baiete?
e mult mai incomoda decat speedy p.o.!!!!
si mult mai controlabila!!!
Am inteles!!
daca e incomoda cu atat mai bine ca ma obisnuiesc cu ce e mai rau
multumesc de raspunsuri
Comentariu