Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pentru cei nerabdatori sa afle deznodamantul acestui turneu:
LOCUL 1- NISTOR DOREL- Bistrița
LOCUL 2- IUSAN MIRCEA- Cluj
LOCUL 3- CARPOVICI BORIS- Fălticeni
LOCUL 4- RUSU CRISTIAN- București
CEVA DE VIS !!! Ramanem doar cu regretul ca asa ceva multi dintre noi vedem doar odata in viata, intiparit adanc si ireversibil in memorie...
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Daca cineva a avut inspiratia sa filmeze acel meci demonstrativ poate il posteaza sa ne bucuram si noi ,cei care din anumite motive nu am putut fi de fata.
Multumiri anticipate.
Ce spuneti dom' Florin?
Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
Multumim participantilor pentru prezenta si jocul bun prestat, speram ca s-au simtit bine la acest important eveniment.
De asemenea multumim domnilor antrenori Bozga, Filipas si Puie care au facut posibila desfasurarea competitiei in Sala Centrului Olimpic.
Clasamentul primilor 64, deocamdata, poze si restul mai tirziu ...
Pentru primii 32 am respectat regula: locul 1 i-a batut pe 5, 9, 17, locul 2 pe 6, 10, 18 etc.
1.Nistor Dorel - Bistrița
2.Iusan Mircea - Cluj Napoca
3.Carpovici Boris - Fălticeni
4.Rusu Cristian - București 5 -- 8
Roman Iulian - Brașov
Nemtoi Gabriel - Suceava
Ciopaca Marin - Topoloveni
Corcoz Costin - Focșani 9 -- 16
Tecuschi Dan - Brașov
Vasile Mircea - Brașov
Barbu Mircea - Mangalia
Radu Costica - Galați
Florescu Eleodor - Deva
Farkas Gabor - Targu Mureș
Leorda Rares - Reghin
Szakacs Bela - Deva 17 -- 32
Nagy Endre - Reghin
Uzuneanu Costica - Galați
Orza Catalin - Suceava
Lakatos Zsolt - Miercurea Ciuc
Toma Iulian - Brăila
Fratea Aurel - Constanța
Tiganas Mihai - Rădăuți
Tascianu Cristian - Oradea
Zidar Victor - Reghin
Dumitru Ioan - Bistrița
Rusu Calin - Cluj Napoca
Constantinescu Marius - București
Bodeanu Mihai - București
Sargu Mihail - Cluj Napoca
Rusu Stefan - Cluj Napoca
Motoroi Constantin - București 33 -- 48 - loc 3 gr.sup.
Apian Florin - Bistrița
Cozma Catalin - Fălticeni
Bondoc Alexadru - Brașov
Gergely Anton - Oradea
Ursulean Vasile - Straja
Miron Mihai - Cluj Napoca
Garaz Mircea - Bistrița
Ilies Ioan - Rădăuți
Capota Gugu - Bistrița
Daneliuc Gabi - Sibiu
Hetriuc Petrica - Suceava
Camarasiu Tiberiu - Cluj Napoca
Nascu Horea - Cluj Napoca
Dombi Tihamer - Miercurea Ciuc
Nascu Serban - Cluj Napoca
Boaca Valentin - București 49 -- 64 - loc 4 gr.sup.
Pal Zoltan - Miercurea Ciuc
Tic Ioan - Oradea
Toncean Mircea - Reghin
Andrei Dan - Piatra Neamț
Bodeanu Dan - București
Dinu Gheorghe - București
Mihaila Aurel - București
Zainescu Corneliu - Galați
Tomica Silviu - București
Pop Eugen - Bistrița
Cionoiu Cristian - București
Ionita Valentin - Galați
Szucs Iosif - Satu Mare
Ciuca Dan - Pitești
Antal Denes - Brașov
Lep Andras - Satu Mare
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Bravo organizatorilor felicitari , concurs de marca , multe valori ; e prima mea deplasare mai lunga , dar am ramas incantat de comunitatea Amatur , chiar daca eu am acumulat doar experienta ; bafta pe mai departe Gabriel Pascu
Daca cineva a avut inspiratia sa filmeze acel meci demonstrativ poate il posteaza sa ne bucuram si noi ,cei care din anumite motive nu am putut fi de fata.
Multumiri anticipate.
Ce spuneti dom' Florin?
Pentru cei nerabdatori sa afle deznodamantul acestui turneu:
LOCUL 1- NISTOR DOREL- Bistrița
LOCUL 2- IUSAN MIRCEA- Cluj
LOCUL 3- CARPOVICI BORIS- Fălticeni
LOCUL 4- RUSU CRISTIAN- București
Multumiri anticipate.
Ce spuneti dom' Florin?
Nu-i cea mai ideala filmare,dar..e de vazut !
[/quote:2gw91was]
Multumesc Vali...dragut ca intotdeauna
Dau o bere la malul marii
Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
I-a raspuns unui tip pe siteul lui
joaca cu donic waldner dicon si fete coppa speed
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Tinand cont de faptul ca nu toata lumea sta pana la finala, ar fi bine de stiut rezultatele exacte incepand cu eliminatoriile directe.Am sti mai exact cine pe cine a batut, cum se rastoarna ierarhiile de la un concurs la altul. Pe mine oricum ma intereseaza foarte mult ! Ca si informatie, ar fi cireasa de pe tort...un tort fain cum numai cei de la Bistrița pot face!!!
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
I-a raspuns unui tip pe siteul lui
joaca cu donic waldner dicon si fete coppa speed
Fetze coppa speed? Scurt circuit informational, caci asa ceva nu exista la DONIC. Vezi www.donic.de
Aici, si eu sunt de aceeasi parere, desi asta presupune un efort in plus pt organizatori (si ati vazut, Florin Apian a pus rezultatele pe calculator, a si jucat- si nu rau-, a mai si filmat, plus clasamente...)
Cred ca modul in care a procedat Paul Dragomir, la Galați, cand a pus pe forum si fisele de concurs cu grupele, ar putea fi un exemplu bun... De rest... stiti si voi...
Sorry, scurtcircuitul e de partea mea, cautam fata respectiva undeva la OFF+.
Aici, si eu sunt de aceeasi parere, desi asta presupune un efort in plus pt organizatori (si ati vazut, Florin Apian a pus rezultatele pe calculator, a si jucat- si nu rau-, a mai si filmat, plus clasamente...)
Cred ca modul in care a procedat Paul Dragomir, la Galați, cand a pus pe forum si fisele de concurs cu grupele, ar putea fi un exemplu bun... De rest... stiti si voi...
Tinand cont de faptul ca nu toata lumea sta pana la finala, ar fi bine de stiut rezultatele exacte incepand cu eliminatoriile directe.Am sti mai exact cine pe cine a batut, cum se rastoarna ierarhiile de la un concurs la altul. Pe mine oricum ma intereseaza foarte mult ! Ca si informatie, ar fi cireasa de pe tort...un tort fain cum numai cei de la Bistrița pot face!!!
O sa pun poze cu eliminatoriul (poate doar la vreo 2 meciuri nu am scorul exact) si cu grupele superioare, eventual si cele inferioare.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu