Cherhat dunitru.open - elit
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Dej - 27.10.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Feher Robert------Turda-----avansati
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind TapatalkBlade: --Butterfly W. Schlager carbon ; --Forhand: Dignigs 05 ;-- Backhand: Dignigs 05
Comentariu
SISTEMUL DE JOC:
- Amatori 36 jucători
- Elite+Open 24 jucători
- Grupe inferioare de câte 6 jucători ? se califică 4;
- fara grupe superioare
- Tablouri eliminatorii generate automat, sistem 2KO
ORGANIZATORI: CS Tenis Club Dej
- Pop Dănuț, tel. 0748 352369;
- Dezso Attila
ORGANIZATOR TEHNIC:
- Apian Florin
Vă așteptăm![/QUOTE]
Am apreciat sistemul de concurs propus, cu dublu Knock-Out dupa grupele inferioare. Personal, consider ca daca se renunta la grupele superioare (cum s-a mai facut si la alte concursuri) recurgerea la sistemul dublu KO reprezinta o alternativa mult mai buna fata de eliminatoriul simplu, scazand influenta culoarului de concurs fara a prelungi foarte mult concursul.
As avea si eu o intrebare: cumva a facut Florin ceva in EXCEL si pt dublu KO? Daca da, sunt si eu interesat de algoritm...Iulian Toma
Comentariu
Evident că da... altfel nu mă băgam ... o să pun fisierul la share dupa 1 novTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de Stefan Irsai Vezi postSe înscrie Moldovan Horvath Csaba din Tg Mureș
Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk
...
Acum poti sa-ti spun ca pe Moldovan l-a inscris Danut pe prima pagina.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Da da am văzut! Dar el mi a spus să l înscriu si n am stiut că e înscris!
Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:48.Procesare...X
Comentariu