Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Club Tenis 60", Bacău - 10.11.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Cu onor ne închinăm gazdelor și lucrului bine făcut!
Felicitări câștigătorilor, mulțumiri organizatorilor (doamna director Iulia Corlade, domnul profesor Eduard Corlade, domnul Eugen C?rnu și ”nea Puiu”) și aprecieri participanților.
O competiție frumoasă, asigurată logistic și material la cele mai ?nalte standarde (cu potențial de A+), caracterizată de punctualitate, sportivitate, mult fairplay și voie bună.
Respect pentru tot și toate!
Comentariu
Mii de felicitări organizatorilor! Belșug de bucate! Mic dejun cu de toate...de la șunculiță,caș....etc...și un prânz la restaurant....ce mai,ca la nuntă!!! Ciorba aia fierbinte,m-a uns pe suflet! Am mai cerut o porție! Șnițelul,minunat!!! Foarte ridicat nivelul la avansați! Extrem de ridicat!! Unii trebuie să treacă urgent la open!! Vinul...regesc! Mii de mulțumiri!
Comentariu
cadet- 11.iul.2007
- 745
- Piatra Neamț
- 65
Likes given: 0Likes received: 0
Totul la superlativ... sală, organizare, ce pot spune, cuvintele sunt de prisos. Tratație de 5 stele a maestrului C?rnu Eugen. Felicitări Bacău !
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3212
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4678Likes received: 1893
Postat în original de puiu Vezi postFinala mica - Open-Elite - 24 locuri
Braniste George
-------------------- Braniste George 3-1
Bubulac CristiPrimorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3212
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4678Likes received: 1893
Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
FINAL DE CONCURS
Am reusit cu ajutorul celor care au participat,sa realizam un concurs pe cinste ,unde a predominat calitatea sportiva a jucatorilor,meciuri pe ,,muchie;,in care pana la urma a castigat cel mai bine pregatit fizic si mental.
Gazduirea nu a fost o cerinta sa depaseasca alte concursuri,dar am incercat ca toti participantii sa se simta bine,sa aiba conditii tehnice agreabile si sa fie respectati !
Un mare merit a avut gazda ,,COLEGIUL TEHNIC MANGERON,,prin oamenii de suflet doamna directoare CORLADE IULIA si d-nul CORLADE EDUARD colegul meu in activitatea
noua a Clubului TENIS 60,fara de care nu reuseam sa rezulte cea ce a fost sambata 10.11.2018.
VA ASTEPTAM LA VIITORUL CONCURS ! SA AUZIM NUMAI DE BINE !
Cu respect !
PRESEDINTE CLUB TENIS 60
Cirnu Eugen
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:32.Procesare...X
Comentariu