Postat în original de PaliHR
Vezi post
Aceste situatii devin si mai complicate in momentul cand meciul este intre un copil si un adult.Am intalnit astfel de situatii mai peste tot si dorinta si ardoarea obtinerii unui rezultat pozitiv cu orice pret a adultului il arunca de cele mai multe ori in extrema cealalta si devine parte negativa a acestui conflict .Toti sportivi se lupta cu toate mijloacele ce le detin si nu contravin regulamentelor ,dar cand regulamentele nu se respecta sau nu sunt puse in aplicare o sa apara tot mai des devieri de la aceste comportamente pe care noi le numim sportive.
In concluzie ,Domnul Chira ,eu am incercat sa separ turneele de copii cu cele ale adultilor,dar de multe ori din dorinta de participare si testarea cunostiintelor se vor regasii si copii printre randurile turneelor Amatur ,asa ca e decizia parintilor ,si antrenorilor de a aceepta astfel de presiuni la nivelul copilului si nu invers.Eu personal sunt terminat psihic cand la un turneu de-al meu vad in etapele superioare calificati copii ,acolo cu siguranta apar scantei si trebuie sa nominalizez un arbitru sau sa fiu e personal,sau sa fiu mai mult prin zona.
In aceasta comunitate dorinta de victorie si de a face puncte este de foarte mult timp pe primul plan ,si celelalte sloganuri sunt doar populiste si nimic mai mult,si de aceea o sa intalnim tot mai multi sportivi amatori care se vor lupta cu toate armele in dotare pt victorie.
Comentariu