s-a inchis
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
s-a inchis
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
senior
- 24.sep.2013
- 299
- CRISTIAN,SIBIU
- 60
Likes given: 38Likes received: 17
Doamne ajuta, mi-ati luminat ziua !!! Zau ca as cumpara eu lemnul,numa pentru insistenta si umor, da am si eu unul de 220 grame total,deja port bandaj la cot...As incerca sa propun un schimb, al meu e mai usor cu 4 grame, bag sama va trebui sa aduc o diferenta,ceva !?! Nu va lasati influentat, sunt multi invidiosi ...Mult succes la nevanzare, sa rupeti forumul mai departe.. Sunteti fanul meu, faina strategie ati ales....Va invidiez,sincer.! Toata stima!MAZUNOV-FL-109GR.
DONIC BLUEFIRE M2
DONIC BLUEFIRE M2
Comentariu
Servus Ioane! Merci pentru aprecieri. Am intalnit multi colegi care doreau sa joace cu palete foarte grele (aveau o schema legata de conservarea impulsului). Le fac hatarul...
Mesajele de care spui le am tot scris in decursul vremii. Am avut mai multe materiale si palete la vanzare. Asta cu paleta grea e doar de vreo cinci zile.
- - - Actualizat - - -
Paleta mai grea nu a vazut China ...un singur lemn DEF
zeci de fețe diverse
Comentariu
Mobilizare maxima. Mergeti la vot si puneti stampila pe toti.un singur lemn DEF
zeci de fețe diverse
Comentariu
senior- 14.mar.2018
- 733
- BUCURESTI
- 66
Likes given: 454Likes received: 664
mai e valabil anuntul cu lemnul Coreea si fetele noi 999T ? / daca da va rog contact la 0724279816-Adrian
Comentariu
sa mor io...de 8 luni ai pus anuntul aici si vorbesti tot singur
cred ca voi cere permisiunea de la moderatori sa dau macar un like pe luna la ce scrii... :P
Comentariu
bravo ...sa nu mori ...
asta e cam al zecelea produs pe care il scot pe acest threadun singur lemn DEF
zeci de fețe diverse
Comentariu
Ok, l-am pus la o parte.
Sa ne scrii cum merge treaba in Bucovina, de esti Geo din Vlaicu...un singur lemn DEF
zeci de fețe diverse
Comentariu
cadet- 07.feb.2012
- 35
- Timișoara, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Salut. M-ar interesa fata Dawei. Dar as vrea sa o montez pe un bty mazunov. oare se potriveste? (sau sa caut altceva?)FH: Tuttle Beijing II
Blade: meHIGH Special Comby made by Dan Universal
BH: Dr. Neubauer Super Block OX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:15.Procesare...X
Comentariu