Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
In Amatur se mai joaca un set intre ei sau daca nu se acorda locurile in ordinea punctelor dinaintea turneului.
Cel putin pt capii de serie in grupele superioare asa s-a procedat. Lui Ovidiu i s-a intamplat.
In Amatur se mai joaca un set intre ei sau daca nu se acorda locurile in ordinea punctelor dinaintea turneului.
Cel putin pt capii de serie in grupele superioare asa s-a procedat. Lui Ovidiu i s-a intamplat.
DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX
Ovidiu...mie? Chiar nu stiu de asa ceva. Nu spun ca nu e asa, ci ca nu stiu
Daaa! Si nu a fost singura data
S-a intamplat si la Viseu si la Dej...
Doar ca vorbim de turnee A, grupe superioare...nu stiu daca se poate aplica aici
Cum va explicati diferenta de loc a d-nului ZOLI cel de saptamana trecuta locul 1 si cel de ieri locul 7?
1.Ori intr-o saptamana le-a cresut valoarea celor 6 de deasupra sa(mai ales cea a domnului OVIDIU T),
2.Ori a jucat bolnav,a avut vreo indigestie si nu s-a putut concentra la meciuri.
Fluctuatia de valoare este prea mare pentru el asa intr-o saptamana.
Hai LIVIULE,arata-le ce te-am invatat zilele trecute si mai castiga si tu meciuri,ca doar nu sunt openisti.
Cum va explicati diferenta de loc al d-nului ZOLI cel de saptamana trecuta locul 1 si cel de ieri locul 7?
1.Ori intr-o saptamana le-a cresut valoarea celor 6 de deasupra sa(mai ales cea a domnului OVIDIU T),
2.Ori a jucat bolnav,a avut vreo indigestie si nu s-a putut concentra la meciuri.
Fluctuatia de valoare este prea mare pentru el asa intr-o saptamana.
Hai LIVIULE,arata-le ce te-am invatat zilele trecute si mai castiga si tu meciuri,ca doar nu sunt openisti.
DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX
Rezultatele de ieri, clasamentul actualizat si lista inscrisilor pentru 27 Noiembrie sunt pe site.
Intrucat competitia e tare in mod regulat nu ma mai complic cu coeficientul de dificultate.
Mai important mi se pare acum sa le acord prioritate obisnuitilor casei. Pentru asta am modificat formula de calcul a mediei ultimelor 10 saptamani astfel:
Incepand de acum, fiecare participare aduce 2 puncte in plus la total. Dorin, de exemplu, are 9 participari din ultimele 10 posibile, care ii aduc un bonus de 18 puncte pentru participare.
Pentru miercurea viitoare i-am inscris din oficiu pe Zoli, Irinel si Iosif. E posibil ca macar unul dintre ei sa nu participe.
Ultima editare de tudorprecup; 21.nov.2019, 08:34.
Comentariu